Цветя, които ще ви донесат късмет и любов през 2015 година

За една година изпълнена с повече щастие
27 дек 2014 21:50, Михаела Лазарова
1
Цветя, които ще ви донесат късмет и любов през 2015 година
Снимка: Reuters

С настъпването на новата 2015 година обръщаме внимание на всеки детайл от декорацията на дома, който може да ни донесе повече щастие, разбирателство и успех. 

Тъй като всеки елемент е от значение, споделяме няколко красиви растения, които да направите част от вашия интериор. Нека те бъдат вашата красива надежда за една спорна и хубава година. Не забравяйте да си купите коледна звезда, която също е на късмет, както и: 

Бамбук 

Бамбукът е важен символ от китайската култура. За него се смята, че насърчава устойчивостта и смелостта сред хората. Също така привлича изобилието и просперитета. Може да го отглеждате във ваза с вода във всяко едно помещение на дома, а защо не и в офиса. Ако се чувствате депресирани, бамбукът е това растение, което ще ви помогне да се чувствате по-спокойни. 

Миниатюрни рози 

За розите казват, че имат най-високи вибрации сред цветята. Като цяло те са растения, привличащи любов, изцеление и защита. Цветът на розата също носи определена енергия и смисъл.

За положителни вибрации и изцеление купете бели розички. Червените са за страстна любов. Розовите ще ви донесат романтика, нежност, любов и забавление. Ако са в цвят на праскова – духовност и приятелство. Лилави – креативност и богатство. 

Бяла магнолия 

Това красиво цвете е символ на чистотата и обичта. Може да го отглеждате в градината или в дома в саксия. То ще ви донесе здраве, хармония, просперитет и богатство. 

Жълта хризантема 

Жълтата хризантема се свързва с щастието, оптимизма и парите. Според китайската култура жълтият цвят е един от цветовете, привличащ богатството, другият е златният.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари