5 типа жени, към които мъжете са алергични

Има няколко вида дами, които почти всички мъже ненавиждат
26 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
119
5 типа жени, към които мъжете са алергични
Снимка: outnow.ch

Всички сме свикнали с популярното схващане, че мъжете мечтаят за дългокраки манекенки с холивудска усмивка и коса до кръста. Истина е, че мъжете ценят женската красота, но дори и най-красивата жена на света може да им се стори отблъскваща, ако се държи по определен начин.

Всички мъже се надяват да открият жена, която да бъде добра в много аспекти, а не само като външност. Разбира се, предпочитанията на представителите на силния пол са различни.

Някои харесват сериозни, делови жени, други си падат по спортистки и балерини, трети мечтаят за авантюристка и т. н. Естествено, всичко това не може да е основен фактор при избора на партньор в живота.

Колкото и тривиално да звучи, почти всички мъже си търсят гадже с висок морал, с чувство за хумор, което да има сходни на техните интереси и с което да се чувстват специални.

Има няколко типа жени, които почти всички мъже намират за отблъскващи. Ето и кои са те:

1. Властната жена, която се държи като шеф
Една жена може да е едновременно привлекателна, успешна и силна. Тя може да има кариера, да е независима и амбициозна, въпросът е да не го демонстрира прекалено много. Мъжете се плашат от твърде войнствени и еманципирани дами, които се държат в личните си отношения, сякаш са на бизнес среща. Тези дами понякога забравят какво е романтика и започват да се държат твърде властно и студено с половинката си.

2. Жената без мнение
Мъжете не обичат жени, които се нагаждат по тях като пластилин. Жени, които нямат собствено мнение, нямат собствени цели и мечти, нито пък собствен живот. За всеки мъж е истинско изпитание да си задържи интереса върху такова скучно момиче.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
добре.
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи жените ,които стават ,просто стават за всичко .Тази ,която готви хубаво и секса прави хубаво.Така ,че ще ви класирам към еб...ливите,без да Ви пробвам.Иначе по въпроса за гидините ,зависи от каква камбанария гледате.Ако сте на 30-35 ,естествено ,че 50 годишните не представляват сексуален обект за вас.Все едно аз да правя секс със някоя 70 годишщна.А иначе аз като млад харесвах само по-възрастни жени ото мен ,така ,че щом сте млада отпадате от моите планове :))) да Ви показвам и да Ви разк
72
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Другарю, както написах не се възбуждам от 50 годишни мъже, просто няма как изобщо да ми мине през ум... Претенции, че съм правила върховен секс, да го меря или сравнявам с друг или да влизам в нечий класации нямам. Най-хубавият секс се получава, когато и двамата искат да дадат и не мислят само за собственото си удоволствие. Е, понеже на 50 годишни няма как да изпитам влечение да дам, най-вероятно във вашата класация ще спадна към домакините. По-добре мусака за внучетата да ви сготвя...
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другарко -предлагам да те опъна и да ти определя групата според моите критери.Макар ,че съм на 50 г ,а теб такива не те възбуждат ,да знаеш ,че инструмента ми понякога изненадва и мен самия.Може да се окаже ,че пък точно ти си живееш в някакви заблуди и теории и си проспала времето до сега мислейки си ,че правиш върховен секс.А най-хубавия сек се получава когато не е планиран и когато не го мислиш много много.А при вас другарко явно трябва първо да се мине преглед .Вие идеална ли сте
70
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
И още нещо, САПО! Ако мислиш, че жената се променя с времето и ти се "качвала на врата", уважаеми господине, ДА ви светна, че жената се "променя", за да оцелее тя и детето й! Инстинкт! Животински! Даже може да намери и друг мъж, по-свестен от теб! Говоря за умните жени. Ако си хванал някой *** ***, защото има такива *** жени, мноооого......оправяй се. Това говори идеално какъв мъж си всъщност.
69
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Сапо, хайде като си мъж, като си много искрен, отворен, рискуващ, смел мъж... да те попитам аз ТИ, защо не обясни на жената ОЩЕ В началото за какво става въпрос, а? Как си я лъгал най-нагло, как в един момент ТЯ щяла да се събуди? Обясни ли й, господинчо!? Ето такива най- не ги понасям! Като нямаш чувства, като не обичаш, КО ти трябва да се намърдваш в удобната хралупа на някоя си там удобна за теб ЖЕНА, а?! Сакън! Да има какво да ?беш!!! Гнусни лъжци! Тези ми били мъже! Евтини ***!
68
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
106, намери ли я, в цялото стадо от жени? Намери ли я жената и имаше ли смелост и мъжество да я задържиш? Ако да- ок, да те прочета, да те осмисля, да те послушам, да те осъзная, да последвам съвета ти, за нещо, което толкова предвидимо, но явно е толкова трудно за произнасяне от твоите братя мъжаги, които ... мнооо се плашат. Много. Намери ли я? Ако не - жалко. Шанс. На малцина се случва да открият жената... На още по-малко да я задържат. Дано да си успял.
67
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
105, другарю, искаш ли да ти помогна с навързването на думичките, заседнали под езика и объркали се като миш маш в главата ти, неспособни да опишат какво означава всъщност жена, която си вкарал в определението на "e***лива"? Само пиши. Не ми е проблем да ти помогна с изчистването на понятията и съзнанието. Не е толкова трудно...
66
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 9 години
Другарки и другари, не съм писал тук от една година, е и повече.За това смятам, че сте позабравили мъдрият ми съвет- особено към дамите...а той е елементарен- Мили дами ако искате да задържите един мъж, следвайте правилото:ПРАЗНИ ТОПКИ, ПЪЛЕН СТОМАХ...Кой мъж не би се съгласил, и кой ли мъж не си мечтае за това???
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нееее,ебл...ва не означава да е нон стоп готова за секс.То и аз не съм нон стоп готов за сек не сега де .Сега съм дядо .Нещо или аз не мога да го обясня или Вие не можете да разберете.Както и да е де.По-важното е че знам каква е разликата ,а не че не мога да я обясня.Че вие да не би да сте се чувствала по един и същи начин с всички мъже.Опс ,извинете-може пък да познавате секса само с един мъж ,което в никакъв случай не е укоримо :)))
64
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Защото Ви давам пример: може да е много е?лива, ама да няма привличане към Вас, независимо от това, че е попаднала в леглото ви, живота ви или сте се оженил за нея и се е оказала...домакиня! Просто няма привличане! Хормони! Ако е в измислената Ви категория на е?ливите това би означавало да е нон стоп готова за секс независимо какъв индивид е срещу нея, което, извинявайте, ама е пълен абсурд, освен ако не е патологична нимфоманка!
63
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
"А иначе щом за Вас за всичките беди на жените са виновни само и единствено мъжете" - това не знам как си го измислихте и къде го прочетохте в думите ми, но като обобщение исках само да ви кажа, че жените са различни и това, че жената с визия на манекенка не се е овлажнила, като е била с Вас, не означава, че не обича секса. Може да има сто причини това да не се случи. Това, което ме подразни бяха думите Ви, че е от нее?ливите, защото с Вас не се е получило. Все едно сте най-великият Овлажнител!
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и няма нищо лошо в това.Така както някои хора обичат чесъна и си го хапват все едно е най-вкусното нещо на света ,така има и такива които не само не могат да го хапнат ами не могат и да го помиришат.Така и със секса .за някои хора е задължителна и досадна програма ,за други е волна програма удоволствие и наслада.Бях ли достатъчно ясен
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да уточним за протокола-не казах манекенка ,а жена с визия на манекенка. А иначе щом за Вас за всичките беди на жените са виновни само и единствено мъжете нека бъде така,съгласен съм-всички жени са ангели небесни ,красиви ,умни и интелигентни .И разбира се няма такива на 50 г.Само между 20 и 30 годишни са.И ако ги нямаше на земята тия *** мъжете как хубаво щяхте да си живеете само жените.Виж аз не обвинявам за нищо жените но пак си твърдя-само два вида сте -обичащи секса и необичащи
60
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
О, другарю, извинявайте, помислих си, че манекенката е прясна, а не спомен от годините с червени връзки на вратлето, които пропуснах. Толкова за възрастта. Съгласна съм, за игрите и ***...ната. Както потвърдихте горкото момиче, манИкенката, ни се е възбудила, ни задоволена е останала, а това си е чисто ***...ване. Сигурно е имала надежди до последно, щом сте стигнали до леглото.А за заспалата жена: има много отегчени от некадърни мъже и такива спящи зимен сън. Има.
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А иначе ,сериозно Другарко.Аз сега си дондуркам внучетата и хич не ми е до жени ,дето чакат такъв да го извадя ,че да ги превърна в зверове.Наиграл съм се и съм се находил.видял съм и две и двеста .Впрочем вие на колко сте години
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уважаема Другарко.Нали не си мислите ,че аз съм се родил направо на 50 години и не съм бил нито на 20 ,нито на 25 ,нито 30 ,нито на 35 ит.н .Предполагам ,че също така не си мислите ,че с тези около 50 жени съм правил секс през последната една година.Освен това ,нее хубаво да подценявате мъжете срещу вас ,особено ако не ги познамате и докато си мислите ,че си играете с тях накрая да излезе че сте ***...ната.Значи това как някоя заспала жена ще се превърне в звяр в леглото е някакъв сън-
57
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
А иначе, сериозно, Другарю, аз не мога да се възбудя от 50 годишен мъж, ако ще и не знам какъв игрив да го извади! Това, че някоя маниманиКенка си е поиграла с Вас опитвайки се да Ви убеди, че сте много възбуждащ, а тя не обича секса е един друг въпрос. Просто, господине, това, че не възбуждате 90 процента от жените, с които сте бил не означава, че тези жени няма да направят да се превърнат в диви зверове, ако срещу тях има Мъж, който им откъртва все хормони! И мусака ще му сготвят даже! СМЯТАЙ!
56
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Другарю, хвърлена съм в размисъл! Кое е по-престижно и по-успешно в живота женски, че да се почувствам такаааа, нали разбИрате една добре позиционирала се върху 18 сант...така де 18 метрови въздушни кули ва?ина: да ставам за секс или да ставам за домакиня? Все пак трябва нещо да избера, нали? Да се млатим много сексуално от сутрин до здрач и да тънем в хаос и да правим поръчка на манджи по телефона или пък да съм разтропана домакиня и да грухтя като иска мъжо ми да прайм джиджиТочкоТърсения?
55
2
 
1
 
! Отговори
До 90,91 преди 9 години
Значи плащал съм си за секс просто за да пробвам-не ми хареса .момиче още в началото си попита имам ли нещо против лубрикантите,не съм очаквал нищо особено.По-лошо беше от това да си направя сам ч...я.Бил съм и с пияни жени-падат им задръжките и секса с пияна жена определено ми хареса.Колкото до размера -скромен ми е 18 см.Иначе вие може да си философствате колкото и каквото си искате.Значи от 50 жени с които съм правил секс помня само 5.Значи 10% от жените стават за секс ,другите за домакини