Защо трябва да внимавате с любовта от пръв поглед

Завладени сте от емоции, които могат да ви подведат
29 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
55
Защо трябва да внимавате с любовта от пръв поглед
Снимка: outnow.ch

Ние, съвременните хора, живеем в забързан свят и все се състезаваме с времето.

Ставаме и все по-нетърпеливи, искаме всичко да ни се случи веднага. Такива започват да стават и очакванията ни за любовта. Все повече млади хора действат импулсивно и прибързано спрямо другия пол и считат, че любовта от пръв поглед е повече от перфектна.

Но тя не е и затова не трябва да бързате да се обвързвате сериозно с човек, когото не познавате добре.

Ето и защо това е така:

1. Не разполагате с време да тествате характерите си.

Ако наскоро сте се впуснали в нова връзка и вече виждате бъдещето си с този човек, то вие сте на прага да направите голяма грешка. Не бързайте да се сгодявате или сключвате брак с човек, когото не сте опознали достатъчно добре. Семейство се гради с партньор, чиито вътрешни качества наистина цените. Лесно е да се оставите външният вид на този човек да ви омагьоса, но имайте предвид, че след време ще спрете да забелязвате „фасадата му“ и ако той не ви допада като човек, нещата между вас няма да се получат.

2. Завладени сте от емоции, които могат да ви подведат.

Влюбването от пръв поглед е по-скоро прилив на силно физическо привличане. Ако летите на крилете на щастието покрай новия си любим, оставете се по-дълго на тези прекрасни емоции, преди да се решите на някакви по-сериозни действия. Изчакайте известно време здравият ви разум да се възвърне и едва тогава взимайте решения за бъдещето си с този човек. Иначе рискувате да вземете погрешно решение, базирано на емоции, а не на логика.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
54, не е задължително да е било взаимна любов. Съвсем практически и в 99.98 процента от случаите да е било огромно разочарование, тъга, негативна емоция от тогава, преди, която сега, в настоящето се е маскирала като любов, за да може тези емоции да се развихрят и блеснат с пълна сила. Разочарованието, тъгата и унижението. Времето го доказва идеално. За другите 0.02 процента правят филми за заблуда, че това е същия случай като на 99.98 процента. Блаженни са ...амсалаците.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пръв,последен...,това никой не знае.Моята сестра е Рак,аз съм и брат Скорпуон тя ок но този кak рвнувА ¡!!!?0
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
!Еха.., дай боже всеки му ,такава сестра!Винаги съм знаела,че сестри обожават братята си,при всякави обстоятелства.Но,такава сестра,така да Обича и Обожава брат си за първи път ми се случва
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моя любим е от много години.Защо да го обсъждам? Когато,всички Вие не знаете,че той е благороден,възпитан човек.Който много ме Обича!Как да не гоОбожаваш!:-))]
27
2
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
imam si liubim i ne komentiram kakvo namiram v pogleda mu , nito kak me e plenil s pogled < Za drugi hora ne obi4am da kliukarstvam
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моя брат шутки не Обича! Моя брат е зодия Скорпион и е сериозне в това,което мисли и чувства.Хвана се с една Жена Риба.Мамо мия!!!Изпи му мозъка,изяде му и му изпи парите,и на всичкото отгоре му лепна венерическа болест.И понеже го Обожавам сестра му и разката от факта фамилията.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моя бивш мъж (любовник)по кобрите от Елин Пелин много не си пада.Не обича да му миришат!Това е мъж с достойнстава и сега е в чужбина,ако искаш да му звънна да ти обърне внимание.Той може да ми е в бивш,внимавай ти си алабалапортокала!Дори и Гръцкки номера да подхвърляш не го кефиш.Той не обича да се гледа в ТV.Най- малко с теб.
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога не го видях повече.25 години и повече не съм го виждала.Ако,з наеш какви униклни очи имаше побъркваше ме.Огромни сини очи с уникални мигли.Бешело мнало!
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно те разбирам!!!! М,да минаха 20 и повече години,когТо той ме облада така емоционално.От един поглед.Полудях!
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаеш ли,че не е прав с този девиз.Това е половин човек.Трудности те в живота уморяват.Не те правятя по силен.Давам ти пример за това.Имах уникален приятел Жена!Тя цял живот е била по върховете на този и онзИ.Живота и се промени,тогава,през 06.05.2006 година.Очистиха от работа уникален профисионалист.Но,кой го интересува,това?Това е уникална Жена по своята същност.От този и онзи,изкара 300кладенци вода и си намери работа с 250 лева по-висока РЗ.Но,тази Жена може да работи всичко.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ме интересува шефа ти! Аз желая теб да видя в истинската ти светлина.Ядосан,бесен обиден,наранен,плачещ,щастлив,смеещ се тъжен ,когато мразиш,и си гневен,когато си разнежен.Шефове алабала...Желая да видя човека,който мисли ,чувства, Обича, мрази желае, отхвърля, слаб е силен е болен е здрав е.Някой,някъде те Обожава повече от живота си! :-)))))
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек, когато се чувства отхвърлен,отблъснат, изгонен,бягащ,изоставен обиден,излъган,наранен,излъган.Употребен,изполван.Чувства се по този начин.Аз не желая именно ти да изпитваш,тези чувства.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти искаш да ме разревеш ли? Мъчно ми стана за теб от факта,че си изоставенА си мил и добър човек.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да видиш този/тази жена мъж.И да гориш от любов.Да усещаш всеки ден,час,минута,секунда,как те ОбичА и колко си желан/желана!
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз искам ти да изпиташ Вселенско уникално чусвство!
16
0
 
0
 
! Отговори
До 18 преди 9 години
Ето за това става дума. :) Има едно малко противоречиво вселенско правило, че " хората, които постъпват правилно, отнасят цялата гадост". Зарадва ме постът ти, нищо че си останал без работа, но тук е и другото вселенско правило, че "смелите накрая печелят най - доброто". Респект и продължавай по този начин, каквото и да стане!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато ти се случи, това уникално чуство.Не губи!Кажи гласно чувставата си,който го може го може..Ти си Ункален! Няма какво да губиш!!!!!:-)))))
14
0
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 9 години
Ами давам ти тогава и моята порция от "това уникално чувство".:) Със здраве!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имаш нужда от работа? Не спирай да казваш какво мислиш на глас!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До16И ти затъваш,защото не усещаш и никога не ти се е случвало,това уникално чувство.