Много неща може да простим, ако сексът е прекрасен!

Наталия Кобилкина за успеха, любовта и интимните ласки
Обновена: 12 фев 2015 12:14 | 12 фев 2015 12:14, Михаела Лазарова
84
Много неща може да простим, ако сексът е прекрасен!
Снимка: Facebook

Любовта е водеща сила в живота на всеки от нас. Определено един от най-добрите събеседници, с които дълго можем да разговаряме за любов и успех, е Наталия Кобилкина. 

Наталия е магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, Русия. Притежава диплома „Семеен терапевт и клиничен психолог“. 

Освен терапевт Наталия е педагог, писател, сексолог и автор на многобройни статии, свързани с отношенията и секса. Срещнахме се с нея в академия „Щастлива жена“, за да ни разкаже малко повече за успеха, любовта и секса. 

Преди дни от печат излезе новата ви книга „Психология на изобилието“. Разкажете ни малко повече за нея. 

„Психология на изобилието“ е практически наръчник за това как хората могат да бъдат богати. От много години се занимавам с различни успели хора в различни индустрии и наблюдавам много внимателно какво правят истински богатите хора. Освен това често посещавам обучения на най-богатите хора, дори скоро ми предстои да бъда на семинара на Антъни Робинс. Свалям успешните модели. В тази книга се постарах по максимално ясен и практичен начин да дам на хората приложими практики. Моята работа е да бъда винаги максимално полезна, практична и да помогна на всеки да промени живота си, тук и сега, и да стане по-богат и успешен.

Всеки ли може да достигне до успеха и да забогатее? 

Да, но е въпрос на правилни действия, мисли и убеждения. В основата на изобилието винаги стои любовта към самия себе си. Имаме толкова пари, колкото имаме любов към себе си. Ако вярваш, че заслужаваш лукс, заслужаваш красивите пътувания и т. н. Просто трябва да го повярваш. Но тази вяра и любов към себе си идва също и от детството. 

Защо някои хора трудно или изобщо не постигат успехи или са самотни в любовта? 

Една от причините е, че и в любовта, и в изобилието те имат ограничаващи вярвания. Когато работя с клиент и той сподели, че в живота му няма пари и любов, първото нещо, което го питам, е: „А как го правиш, как създаваш това да нямаш партньор до себе си? “. Така например не ходиш на срещи, не създаваш нови познанства, не харесваш другия пол, не се обличаш красиво всеки ден, не се поддържаш в добра форма, храниш се нездравословно, пушиш... Всичко това води до това да нямаш партньор в живота. И ако превърнеш негативното в позитивно, тогава можеш много бързо да постигнеш успех.

Според любопитни проучвания любовната магия трае от шест месеца до две години.... 

Високото ниво на тестостерон и високото ниво на сексуално привличане трае горе-долу толкова. Но след това химическата реакция тестостерон се прелива в любовта като допамин, серотонин. Любовта отново е красива, но просто не толкова страстна, по различен начин преживяваш своята сексуалност. Любовта става основана повече на доверие, уважение, на приемане, на обгрижване на партньора. Просто по друг начин обичаш партньора си. 

Как да накараме мъжете да бъдат по-романтични? 

Мъжете са много романтични, въпросът е жените да ги предразположат. Една жена трябва да бъде нежна, фина, любяща, красива дори вкъщи. Когато мъжът се прибира, тя да го посреща като принцеса, да направи нещо красиво.
Поканете го на вечеря, отидете в офиса гола. Направете нещо специално за него, предразположете го, покажете, че заслужавате това нещо. Обяснете какво е за вас романтиката, какво искате от нея, помолете го за това нещо, защото той може да не се сеща. Всеки мъж, ако му позволите, ще бъде романтичен.

По кои признаци разбираме, че това е подходящият партньор за нас? 

Първоначално нещата започват да се подреждат така, сякаш някой ви е докоснал с магическа пръчка. Появява се една зелена светлина в живота ви. Здравето ви се подобрява, усещате се по-красиви, ако сте жена, и много успешни, ако сте мъж.

Имате желание и нужда да прекарвате заедно време с половинката, но в същото време имате възможността да бъдете и поотделно. Появява се повече творчество в живота, има една самодостатъчност, приемане на самия себе си и на партньора. Появяват се желания да имате семейство, общи деца и т. н. 

Колко важен е сексът в една връзка? 

Секс без връзка може, но връзка без секс – не! Сексът стои в основата на щастливата връзка и пълноценните взаимоотношения. Много неща можем да простим, да спестим, ако имаме прекрасен секс. Но ако няма хубав секс, колкото и прекрасен да е партньорът, няма да изпитаме удовлетворение и да сме доволни. Трябва да намерим подходяща половинка за нас.

Как да разнообразим любовния си живот? 

Правете нещо интересно. Има хора с разнообразни хобита, те карат сърф или спортуват по друг интересен начин, просто имат интересен живот... На тях не им трябват супер сексиграчки, на тях животът им е интересен, самата интимност им е интересна. 

Хората, които живеят скучно, няма да си бъдат интересни. Направете живота си интересен, намерете неща, които наистина ви зареждат. Намерете си хоби, откачено хоби, но да бъде вашето или работа, която наистина ви харесва. Когато животът е интересен, тогава и любовният живот е такъв. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
2
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Тази съвсем се е "йонизирала".Атомите, протоните и молекулите и са, избили от погледа.Докато е полегнала, под 50 градуса, върху нюансите на сивата кувертюра!...
66
2
 
4
 
! Отговори
един мъж преди 9 години
Това е така, българската жена е доста примитивна в това отношение, един хубав секс и всичко е ОК, гледа като малко котенце без значение какъв е бил проблема час по-рано.
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При някои секса е върховен.Но,взаимоотношенията не им са Ок.
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не им пука,за какво да си прощават?
63
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
1. Чиче Пейоу, като е мега е мега навсякъде. Мястото няма значение. Ни ***, ни фейс съм си показала, значи не е фейсбук. Така, че ще коментирам докато ме резнат.2. Е, като си съгласен, значи знаеш какво е любов. Имаш някаква идея, въпреки, че си ***.3. Така е. Аз съм отвъд 100-те процента.4. Прав ти път. Криввай умно, ако не беж да те няма. Обясних в какви ситуации.
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една уважаваща себе си Жена ще каже:"Аз съм си по мила".
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом ти харесва да те третира,като ***.Прощавай! Но,Жени които се Обичат не могат да си го причинят.За,това са безкомпромисни във връзките си.
60
0
 
4
 
! Отговори
Кобилкина да си пие преди 9 години
по-редовно хапчетата!Една здрава, умна, хубава жена, ще намери човек, който да е не само сексуален партньор, но и да я уважава.Как ли пък няма да прощавам свинщини, само защото някой се представял добре в леглото. Тогава с какво той би се различавал от едно най-обикновено жиголо?На жиголото се плаща с пари, а на комплексаря - като му се прощават свинщините, само защото прави добър секс. Ами че той го прави, за да му е добре на него.Да върви да си търси някоя *** без акъл и себеуважение!
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безразличните един към друг, не си прощават.
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прощават си хората,които се Обичат,са влюбени,изпитват крещяща нужда един от друг.Побъркват се,когато са сърдити,скарани и не си говорят.
57
2
 
4
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===1."Тетко-Маро", под мелодрама, имах в предвид, нашето пространно изложение.На тази страница. Това е коментарна рубрика, а не фейсбук.2.Съгласен съм за примера с одеалото.3. Не 99,99%,а 100,00%!4.Трябва да тръгвам довиждане!
56
0
 
5
 
! Отговори
до 64 преди 9 години
...и на бутилките с алкохол да пише, че води до домашно насилие и простотия.
55
1
 
6
 
! Отговори
=== преди 9 години
Чиче, дай да ти дам друг пример какво е любов. Студено ти е. Физиологична някаква нужда да се стоплиш. Вземаш одеало и се завиваш. Любов е като има човек до теб, да останеш полузавит, за да бъде човекът до теб и той полузавит и да не мръзне, докато ти си сам на топло под одеалото. И другият да го оцени.Това е любов. Не е: "Абе ***, пак не си платил тока", "Купи ми онова одеалце, миличък, нали ме обичаш? НАЛИ?", "Трябваше да отида при любовницата, там е топло, тая тук да мръзне с тва одеало"
54
1
 
8
 
! Отговори
=== преди 9 години
И понеже винаги лекинко се дразня от коментари за това, как жените не обичали, а търсели пари и любовта е пари, не че 99.99 процента от женските не са такива, особено пък тези, които ИСКАТ само за себе си. Да има дете да й оправдая прищевките, ама да не може сама да си изкара парите и да се гледа сама ей такива парцали и аз не мога да трая и разбирам мъжете, на които им е писнало от увиснали за вратовете им неспособни да се грижат сами за себе си подметки! Развалиха и свестните мъже тези кози!
53
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Чиче,1. Мелодрамата беше га бях на 17. После пораснах и стана мегадрама. 2."И лев за тази любов да не си дал." Ето ти един критерий да си имаш за друг път, като не можеш да се ориентираш любов ли е, не е ли любов.3. Е, хайде сега и емоционално? Емоционалното е мааалце по-високо: към сърцето и ума. Да речем, че пишеш за чисто физиологичните. Не знам защо думата "вина" мъжете обичат да употребяват често.4. Нагон е да правя секс и да го изритам след това. Любов е да пропусна...изритването.
52
0
 
5
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===541."Тетко маро",това се превръща в мелодрама!2.Все говорите за любов,а всъщност това не е любов взаимна,а любов/финикийска, и пр./ която да задоволява,само вашите,безкрайни прищевки и душевни неравновесия. Тя постоянно трябва да бъде доказвана/обслужвана/,обикновено чрез, пасивно-агресивен шантаж!3.Секс и разни други ниски енергии,са просто емоционално-физиологични нужди,за които, вина нямам.4.Между нагон и любов има,грандиозна разлика. И вие от нея,не разбирате, а само спекулирате!
51
0
 
3
 
! Отговори
porn books преди 9 години
Независими мадами били .... независими финансово и сексуално жени ....
50
1
 
9
 
! Отговори
Питане? преди 9 години
Защо и поради каква причина, този материал не е обозначен като ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ и защо, всичко казано в интервюто трябва да бъде обозначено като казано от авторката, като тя просто цитира, повтаря и систематизира неща отдавна казани и написани от други автори.Аз до сега никъде не съм видял тази жена с мъж до нея. Ако е толкова успешна, къде е всъщност мъжа??? Изяде ли го? Изгони ли го или просто не успя да го задържи? Защо трябва всички сексоложки и жрици да говорят български с руски акцент?:)
49
1
 
4
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===53Тези чувства в мен, ги унищожихте, окончателно, към 19-21 ми година!Помня, че бяха мощни,невероятни и разтърсващи, сякаш пърхах, по земята!След което, се събудих. С цял тон ледена вода, отгоре ми!
48
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
но...има ли смисъл да я описвам при положение, че тя само като ви види и ще ви подмине, тя не идва при чичета които задоволяват само най-ниските енергии и там си виреят. секс, ядене и изхождане. Забити в земята, парите в джобовете, къде ти любов там. Е има де, ама от най-ниската. Като свърши кефа и сте готови. Понякога ми е мъчно за такива чичета, но само понякога. През другото време фуча. В небето. Аре!