Съвети за организиране на ергенско парти

9 основни неща, които трябва да избягвате
25 фев 2015 22:50, Теодора Драгоева
5
Съвети за организиране  на ергенско парти
Снимка: outnow.ch

Вдигането на ергенско парти е почитана предсватбена традиция на Запад, а вече и у нас. Идеята за това парти е как група мъже отиват на стриптийз бар, напиват се до козирката и причиняват абсолютен хаос с нулеви задръжки.

Разбира се, тази представа беше дооформена от поредицата филми „Последният ергенски запой“. Ако на вас ви предстои да организирате ергенското парти на свой приятел, не е нужно да влизате в клишето – винаги можете да вземете малко по-разумни решения и да направите едно наистина приятно, мъжко събиране.

Ако искате да планирате това събитие по най-перфектния начин, ще трябва да избягвате следните 9 неща:

1. Организирате тридневен алкохолен маратон
Ако си мислите, че ергенското парти трябва да представлява дълъг уикенд с алкохолен запой, то в грешка сте, особено ако сватбата предстои съвсем скоро и се очаква младоженецът да е в топ форма.

2. Планирате партито, без да се консултирате с младоженеца
Разбира се, че не можете да споделите всичките си идеи с младоженеца, но все пак той може да има нещо против да му наемете 14 стриптизьорки или да поканите огромна тайфа с мъже в апартамента му. Добре е да го питате какво би искал да направи в последната си вечер като ерген.

3. Да поканите хора, близки на булката
На ергенското парти не трябва да има агенти на булката, които могат после да ѝ „снесат“ доста цветно украсена информация за купона без задръжки.

4. Да правите сметка на разходите
След като вашият приятел се ожени, цял живот му предстои да прави сметки и семейни бюджети, така че не изчислявайте до стотинка разходите по ергенското му парти. Това не е купон, на който трябва да мислите колко пари сте изхарчили – просто се забавлявайте!


Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как се разбира? Те не са се оправили до сега, точно на ергенското парти ли ще го направят? Какво им пречи и след,това да го направят?Между ,другото има такива мъже.Някога,преди 10 години се гаджосвал и свалял с една дама.И толкова.Върна се към нея ,след 10 години,тя беше го забравила,кой беше,този? Но,той я помни и още,как.И какво било,тогава?
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това пък от къде ви дойде :" без задръжки ". Такива партита не се организират от жениха ! Филмовите измишльотини не се следват в този вид.Защото има и парти на булката ( с нейните приятелки и сестри на бъдещия съпруг . Ако някой е искал да спи с някой друг точно на тази вечер ( всичко се разбира ). И трябва да не е мислил да се жени изобщо !