Късметлийка сте, ако сте влюбена в момче от село

8 причини защо това е така
Обновена: 27 фев 2015 11:52 | 27 фев 2015 11:52, Теодора Драгоева
37
Късметлийка сте, ако сте влюбена в момче от село
Снимка: outnow.ch

В днешно време жените от големите градове са склонни да подценяват мъжете, които са родени на село или в някой малък град. Повечето дами се опитват да си намерят богато градско момче, за да го направят свое гадже и дори съпруг. Истината е, че мъжете от провинцията могат също да бъдат много интересни и забавни и дори да предложат нещо повече.

Вижте няколко неоспорими причини защо ще извадите късмет, ако се влюбите в момче от провинцията:

1. Тези мъже са с позитивна нагласа

Момчетата, родени на село, никога не са нещастни или негативно настроени към света. Те са забавни и позитивни и умеят да се наслаждават на всяка една минута от живота си. Освен това те не са сноби, а всички знаем, че снобите сами си измислят купища изисквания и очаквания, според които живеят.

2. Мъжете, израснали на село, по-често са мъжкари

Момчета от село са смели и мъжествени. Те не се страхуват от упоритата работа, могат да цепят дърва и изобщо тежкият физически труд не им е чужд, което пък значи, че имат минимум големи бицепси. Те не си губят времето в сърфиране в интернет, а по-скоро прекарват времето си на открито.

3. Такъв мъж ще се държи с вас като с принцеса

Ако вие сте градско момиче, което си е паднало по момче от село, то това момче наистина ще ви гледа с респект, сякаш сте божество. Този мъж ще се опитва да се погрижи за всички ваши нужди, без да мрънка или да очаква нещо в замяна.

4. Този мъж ще е старомоден

Има нещо хубаво в старомодните мъже. Те уважават традициите, имат по-висок морал от модерните господа и като цяло имат добра ценностна система.
 

Още по темата можете да чететв в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
2
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 9 години
Е да де, ама си селяни ! Така че сте голяма патица ако се влюбите в *** ! Нали знаете -Селянеина винаги може да се махне от селото си , но селото от него никога ! Пример -хаилаифа в София и парламента ! Погледнете ги само днешните "бизнесмени " !
30
2
 
3
 
! Отговори
31 до 32 преди 9 години
Ако питаш мен, в централната част на София съм. И макар че имам късмета да мога да виждам планината Витоша от балкона и от един от прозорците, от всички други прозорци виждам само фасадите на съседните кооперации на десетина метра от нашата.Затова текстът на статията ми прозвуча така романтично. :)
29
0
 
3
 
! Отговори
несведущ преди 9 години
Бе, да не би да си в някое софийско или варненско предградие!?
28
0
 
4
 
! Отговори
Спечелихте ме! преди 9 години
Статията е написана в позитивен дух и ме хареса.Имам само две забележки:- Сред селските момчета вече има много висшисти;- Градското момиче би трябвало да има предвид, че ако стане селска снаха, макар и да останат с избраника й да живеят за постоянно в града, все пак ще ходят и на гости на село. Ще си изпие кафето, наслаждавайки се на хубавата гледка и на чуруликането на птици, но след това ще трябва да се запретне и да изчисти голямата къща, а после да вземе мотиката и да поработи в градината
27
0
 
1
 
! Отговори
селяндур със скейт преди 9 години
*** село е голям кеф..питайте Ричард Бътлър дето сте го изтипосали на снимката...умници
26
0
 
1
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Paak se sravnqvate sus sveta i paak vi napomnqm, che ne ste kato drugite. Statiqta sravnqva lichnostta ot golemiq grad s tazi ot seloto. Idete vijte edno grucko selo dori i shte razberete, che selata nqmat nishto obshto s tezi ot post komunisticheskata epoha!
25
1
 
9
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Не искам да кажа че живея много по добре от единици хора в града, но на мен така ми е добре, доволен съм от живота ми на село. А тези дето плюят селата - най вероятно нямате и никога няма да имате село а само плюете. Иначе умирате за градинка с доматчета (даже пред блоковете си сеете) и за скаричка с приятели и тайничко завиждате на тези които имат дворно място и там могат да си откъснат салатката с която да посрещнат гостите.
24
1
 
10
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
До несведущИма бате, има. Аз живея на село. Тихо, спокойно, хубав въздух (вече няма крави и *** като едно време). Имам къща с 3 спални, двор от 3 декара в който сея домати и краставички, пипер... повечето съм засял с тревна смеска и овошки. Направих си и беседка с барбекю (зидано и лично моя изработка) и съм много доволен от живота ми на село. Имам в близост два града на 15 минути път с кола и ако нещо ми трябва, прескачам набързо. Най ми е хубаво лятото сутрин да си пия кафето на беседката
23
2
 
8
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Хе ,точно статия за мен .аз съм от село и съм женен за градска мадама и май е доста щастлива с мен ) ,но аз отговарям на 5-6 точки от 8 -те ,така че има нещо вярно ,но не и всичко към моят личен случай .Но като цяло у нас ВСИЧКИ СА СЕЛЯНИ, дори и родениТЕ в градо или Софето ,ЩОТО СА ВЪЗПИТАВАНИ ОТ СЕЛСКИ РОДИТЕЛИ или дядовци и баби ! Ако се считаш за гражданин само ,че използваш думичките ,айде моля ти се ,кво бе ,кво *** ,я го виж тоя селянин , да бе,ауу муци ....не те прави гражданин ,нали ?
22
3
 
4
 
! Отговори
несведущ преди 9 години
Да питам, в България има ли "село", още!? Може би, авторката има предвид т.нар. "роми", които населявали бившите български села.
21
2
 
12
 
! Отговори
nikonik преди 9 години
До NOrdАбселютно точно казано. Товаважи за Западния свят , и е точно обратното за България. Селата са мисерия, безработица, *** престъпност , битов алкохолизъм и кал. А БГ момичето и тя се прави на западна жена,еманципирана това няма да е по вкуса й. Да не говорим за повечето момчета от селата колко са ,,умни,, и ,,културни,, , не, че не софианците сме най-най-принцове, ама се сещата за изрази в българския език акто ,,селяния,, ,,на село,, ,,***,, ,,вие на село така ли правите?,,
20
1
 
27
 
! Отговори
Неадекватно преди 9 години
Ненужно препечатана статия, която единствено показва липсата на креативност у редакторския екип. БГ селата са развъдник / за голямо съжаление/ на скотско мислене и мизерия и е добре да се направи проучване какъв е процента там на нормалните съвременни млади мъже
19
3
 
22
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Точка 8,тези мъже са:по-мили и романтични. Обичат милите жестове!...Може да си вземете, някой мил шоп. Да видите на какви "мили", селски жестове, ще ви подложи.
18
1
 
23
 
! Отговори
v преди 9 години
За съжаление, пълни глупости, точно обратното на всичко е. Това е по скоро мечта за това какъв искаме да бъде, но не е.
17
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не става въпрос за новозенлендско село?
16
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това го е писал само някой който никога не е ходил в някое българско село с огромна безработица. Мдааа, момчетата там са толкова позитивни и щастливи, че по цял ден не излизат от кръчмата. А колкото до традициите, о, да уважават ги, ама само онази част, в която се казва, че ако Вуте не е на кеф може да си го изкара на жена си. Така, че традиционалисти са, няма спор. А и като знаем, че в повечето села населението е с тен...
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХА ХА ХА ХА ... Оправихте ми настроението! Хайде на селоооо!! Че политиците се усетиха, ама късно!
14
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЕХО ОТ СЕЛО Ало ехото ...не знам коя или кой си и от кой ,,ГОЛЯМ,,град си ,,,но има истина и колкото гола да е ...имам двама пораснали сина на село ,и не пият от пеленачета за твое сведение ,имам повод да съм доволен от тях защото не висят по кафенета имат си приятелки и не виждам разочарование в тях ...не са научени да бият и лигавят и имат много приятели и повечето от града който търсят тяхното приятелство ,ако си имала някакъв подобен на описанието което даваш си е твои личен проблем..
13
12
 
5
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Всичко написано е точно.
12
3
 
19
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Късметлийка ще сте ако си хванете мъж от село и му правите само салата и му слагате ракията...Че други "късметлийки" освен салатата правят още много други и по-неприятни неща от това да сервират и ракията!А тези мъже от статията не са от нашите села. Да прочетохте някъде да носят адидас или да карат X5-ци 3.0d и да се правят на мутри?