Най-големите прелъстители сред зодиакалните знаци

Близнаците са майстори на флирта
27 фев 2015 10:14, Михаела Лазарова
6
Най-големите прелъстители сред зодиакалните знаци
Снимка: Outnow.ch

Всеки един от нас е уникален по свой собствен начин. До някаква степен тази уникалност се определя и от това под какъв зодиакален знак сме родени. Що се отнася до любовта, звездите определено ръководят събитията в този сектор. Вижте кои са 4-те най-големи прелъстители сред зодиакалните знаци, на които е трудно да се устои. 

Телец 

Като един от най-чувствените знаци, Телците заслужено оглавяват класацията за най-големите прелъстители сред зодиакалните знаци. Техните силни страни са спонтанността в действията, а в леглото са изключително издръжливи, но и изобретателни. Готови са на всякакви експерименти в стил Кама Сутра. 

Как може да бъдете запленени от представител на зодия Телец? Родените под този знак обикновено имат положително и силно излъчване, което няма как да остане незабелязано. 

Притежават чар, интелект, който не спират да демонстрират и една особена магия в погледа, с който привличат противоположния пол. Рядко правят първата крачка, затова, ако искате да направите играта наистина интересна, изпратете вашите сигнали и оставете Телеца да предприеме следващата стъпка. 

Близнаци 

Близнаците са майстори на флирта и на тях е доста трудно да им се устои. Благодарение на своята артистична природа, родените под този зодиакален знак са изключително добри в комуникацията и съблазняващите игри.

Могат да пленят противоположния пол без думи, а само със силата на изражението, като в това отношение са просто недостижими. Как може да бъдете запленени от представител на зодия Близнаци? Това, което ще ви направи впечатление е излъчването им, осанката, а след това и невероятното чувство за хумор. 

Където и да се появи Близнак, той винаги става център на вниманието. Позитивни са, добри слушатели и комуникатори. Обичат романтичните изненади, което е техен много силен коз, както и умението да говорят красиво на любимия човек.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Казаното за Близнаци преди 9 години
е 100% вярно за един мой добър приятел, на когото жена не може да устои - хубав,умен, с невероятно чувство за хумор и с някои рицарски черти на характера, каквито в днешно време рядко се срещат.Плюс това, наистина е артистичен и галантен към всяка жена - и спрямо тези, които няма намерение да сваля, и с много по-възрастните от него, и с млади, които изобщо не му харесват. Разменя само няколко думи с която и да е и тя буквално разцъфтява.Винаги защитава обидена или заплашена жена и те го оценяват
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
който си може си може независимо от зодията
1
0
 
6
 
! Отговори
Купидон преди 9 години
Михаела, омъжи се за мен ти знаеш всичко за любовта !!!