Грешките, които интелигентните дами правят във връзките си

Топ 10
Обновена: 28 фев 2015 19:20 | 28 фев 2015 19:20, Теодора Драгоева
30
Грешките, които интелигентните дами правят във връзките си
Снимка: outnow.ch

Често умните, интелигентни и образовани жени правят едни и същи или доста сходни грешки във връзките си.
Ето и 10 от тях:

1. Опитват се да накарат половинката си да бъде по-мотивирана.
Амбициозните жени винаги искат и мъжа до тях да е такъв. Ако той не може да си намери хубава работа, те непрекъснато му опяват, че е мързелив и че не търси достатъчно активно.

2. Не отделят достатъчно време на връзката си.
Интелигентните жени често смятат, че след като мъжът вече е техен, няма нужда да се борят за него повече. Те решават, че щом работят активно и са достатъчно заети, значи не е нужно да инвестират време и енергия в отношенията си, тъй като половинката им е 100 процента сигурна.

3. Спират да се виждат с приятелките си, защото мъжът е тяхното бъдеще.
Много иначе умни жени спират да се виждат с приятелките си, след като си хванат сериозен приятел, защото вече гледат на него като на своето бъдеще. Те веднага започват да планират живота си с този човек и другите хора избледняват от мисълта им.

4. Държат се снизходително с мъжа.

Умните и успели в кариерата си жени често започват да се държат с половинката си леко снизходително - сякаш могат и знаят повече от него и като цяло са по-голяма работа от него. Това излишно самочувствие потиска мъжа и като цяло е груба грешка във взаимоотношенията.

5. Не му дават да излиза с приятелите си.
Тези дами спират да излизат със своите приятелки и смятат, че и половинката им трябва да направи същото. Те считат, че приятелите на любимия им са банда глупаци, пройдохи и неудачници и той само си губи времето с тях. Не всички мъже обаче, са готови да жертват мъжката си компания в името на любовта.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
6
 
! Отговори
А преди 9 години
Щом е чак толкова умна, как по дяволите прави цели 10 грешки във връзката си? Та връзки се разпадат и само за половината такива!!!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сърдят се сдобряват се доказателство.Единия има нужда да поговори с другия.Когато не си обеден ,че не ти говорят нещо ти се сърдят. Чувства меко казано притеснен.Не можеш,така.Трябва си наясно.Намира начин да промени,това.Защото се измъчва.Защо да се измъчва,като е възможно да му е гот.Естествено,ако държи на тази Жена.Предпочита да е ок с нея отколкото да му е сърдита и да не му говори.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Възможно е това да е целял,за да я изхвърли завинаги от живота си.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясна са ми ,като майското Слънце! Само,че те отсвирвам.Казвам ти Баста!
18
6
 
1
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Написах един откровен, отговор на Райна. И са ме изтрили.Мдааа...нищо ново под, толерастското слънце!
17
6
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Нека. Да си дава време сам на себе си...за поумняване. Нека. Всеки с пътя си. Аз знам за какво иде реч. *** да се оправят с наличния им мозъчен потенциал. Не можеш да им го обясниш. Няма как. пс Много съм грозна, *** и злобна. Ето, нека това обясни думите ми. Каква любов е ....каква е, не може да знаят аматьорите. Не знаят.
16
4
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Казва че е проста за да си направи път и да си даде време."Пак от опит. Истинският живот. Няма грам измислица тук. Един мъж, който може да прецени, има потенциал да осъзнае и усети каква жена стой срещу него, никога няма да я нарече ПРОСТА! Никога! Ни-ко-га! Та той внимава да не я обиди, за да не я загуби....защото е съкровище, тайнство, принцеса, любов за него! ЩЕ ВИКА ТОЙ, че била Проста? ***, неуравновесен аматьор. Само такива хора могат да нарекат жена - проста и да ...си дават време.
15
5
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
18, чети сега. Не ме интересува кой назован от теб като интелигентен разбирач върти любов с проста жена. За мен ***, който върти любов с проста жена е или *** *** или е *** неуверен страхливец. Нищо повече. Аз пиша от собствения си опит. Какви тъпотии се опитваш да набиваш за някакви ***, които не познавам и не мога да преценя за тях, опитът ти с прости мъже и жени кръгли нули също не ме еня. Аз пиша от собствен опит. За смелите мъже, интелигентните жени и истинската Обич. Ясна ли съм?
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Казва че е проста за да си направи път и да си даде време.Никой не се заиграва с прости Жени.Отказват се това е в негов плюс.Колко хитро само.Е!? Кой е играча!?Жената? Мъжа?
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 14Защо така интелигентния разбирач от женски словоизлеяния и сърцераздирания.Върти любов с проста Жена?Значи...въобще не е проста а на 100% интелигентност.Има и друго понякога за да се намести в кожата си,когато се чувства доста глупаво избиват комплекси.Тяка се чувстват важи и по по- най.Спрямо Жената с която е.Щом е толкова *** и проста,какво прави с нея!?Защо се бори за тази Жена щом е кръгла нула!?Значи...не е точно,така.
12
9
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
"'Райна е права.Хареса ли мъж, умната не го плаши и не му създава комплекси, а го подтиква да я закриля - стара женска тактика."До 9Абе господине, как се плаши смел мъж? НИКАК! Като го видиш, като говориш с него, като видиш и усетиш увереността му да е мъж, как да го изплашиш, бре? Та той е там като стълб, като стожер, като крепост, като кула, която те подчинява, която те респектира, която те кара да се чувставаш като жена, ама жена та чак дрънкаш от кеф, че си ЖЕНА! Какъв страх? Абсурд!!!
11
7
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Всяка жена, която играе, която се прави на ***, която подтиска интелигентността си или я използва за да омотае по-*** от нея мъж е гадна гнусна използвачка! Правиш ли нещо с УМИСЪЛ ти си елементарна ***, която търси изгода. Нищо повече. Все ми е тая, в какъв целуФАн ще го облечете, скъпи госпоДЖи или наивни еднопосочно мислещи мъжленца... Все ми е тая.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Елементарно, УотсънКато се влюби човек задраво изглупява.
9
4
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Само искам да добавя, че глуповатичкото държание от страна на една умна жена не е дори женска тактика, а необходимост и за двамата."На Eдна интелигентна жена, НИКОГА не и се налага да се държи глупавичко,да прилага женски тактики и курвоазиетни врътвания, когато срещу нея стой смел, значещ и важен за нея мъж! Мъж, който е общувал и е срещал достатъчно жени, че може да прецени коя е ***, коя е глупава, коя е интелигентна, коя е божествено умна! Ама не на всяка се дава тази чест! Не на всяка!
8
0
 
8
 
! Отговори
Райна преди 9 години
8-9, благодаря за неочаквания комплимент. Поздрави и на Вас!Само искам да добавя, че глуповатичкото държание от страна на една умна жена не е дори женска тактика, а необходимост и за двамата. И мъжете обичат когато една жена се чувства до тях в такава сигурност, че да си позволи глуповатост, а и жените имат нужда понякога да изключат телефона, деловитостта, логиката си и да бърборят неважни неща, просто така, защото не е нужно да са нащрек. Модерна идилия :) но действа.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма начин да е така.Хахахахаха.....!!!!!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да приемем, че е казахстанец, ама да не е станал професор в някой институт с магадански учени?
5
0
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Объркал си се.Грозната жена, ако не е чаровна като личност или хитра, та да оплете някое момче, има само още една спасителна стратегия - да се опитва да "философства", да се прави на умна и поради това претенциозна. Тя казва "Ами, все не мога да срещна подходящ. Много са повърхностни днешните мъже, а аз търся духовно извисен."Хубави и умни има, но те си знаят цената.Райна е права.Хареса ли мъж, умната не го плаши и не му създава комплекси, а го подтиква да я закриля - стара женска тактика.
4
3
 
13
 
! Отговори
Райна преди 9 години
До Елементарно, УотсънЗа умната жена е задължително да се преструва на глупавичка, защото са малко мъжете, които няма да се чувстват некомфортно, ако разберат колко е умна. Голямото болшенство мъже по никакъв начин не може да преглътне факта, че жената до тях може да ги превъзхожда в нещо и не могат да й предопределят ежедневието или живота въобще.
3
0
 
11
 
! Отговори
Елементарно, Уотсън преди 9 години
Умната жена винаги може да се престори на глупавичка, ако прецени, че това в даден момент може да бъде печеливша стратегия.Тъпачката, и да иска, не може да се престори на умна, освен ако не е сред други ***.Съвсем друг е въпросът, защо някои простовати и не много умни жени, хитрувайки, могат да имат при някой мъж по-големи успехи, в сравнение с някоя умна, че и хубава жена. Само че този успех не зависи от хитрините й, а от интелектуалното ниво на мъжа. Ако не ще,умната не се прави на ***.