8 характеристики на хората, родени през март

Те са честни, имат богато въображение и силна интуиция
9
8 характеристики на хората, родени през март
Ева Лонгория навършва 40 години на 15 март; Снимка: Reuters

Хората, родени през месец март, имат някои уникални качества, които ги различават от другите, родени през останалите 11 месеца от годината.

Обич и харизма са качествата, които често свързват личностите, родени през третия месец от годината. Те са много състрадателни и обичат да служат на другите. Освен това са честни и надеждни и могат да бъдат описани като романтични, чувствителни и симпатични.

Като цяло те са безкористни, имат богато въображение и добра интуиция. Склонни са да живеят в два свята – реалния и мистичния.

Вижте кои са най-значимите характеристики на хората, родени през март, като те нямат нищо общо с астрологията.

1. Те са много интуитивни

Хората, родени през март, са много интуитивни по природа. Практически е невъзможно човек да ги измами, защото имат шесто чувство и усещат всяка дяволска схема, насочена срещу тях.

2. Те са щедри 

Родените през месец март са безкористни, щедри и са способни на съчувствие. Щедростта им помага да си спечелят възхищението и любовта на другите хора.

3. Те са лоялни
Повечето мартенски хора не изневеряват на своите половинки. Те са много предани партньори и се придържат към своя любим човек, дори и в най-трудните моменти.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Р преди 9 години
Браво за коментар 6 и 7 -подкрепям с две ръце
4
1
 
5
 
! Отговори
Продължение на 6 преди 9 години
Този, за когото пиша, притежава всички положителни качества, изброени в статията.Но за да избегне кавги и да не си наруши мързеливото спокойствие, е готов да *** и подвежда. Иначе, в други ситуации, наистина отговаря дори на определението "обичат да служат на другите", "честни и надеждни са".Много странно съчетание на качества, но е такъв.Сигурно са прави хората когато казват, че мързела е майка на всички пороци.
3
1
 
5
 
! Отговори
"..обичат да сл преди 9 години
на другите", "честни и надеждни" - познавам човек, роден през март, който, поради мързел е готов да излъже и подведе всекиго. Също така, лъже и подвежда без да му мигне окото, всеки път, когато прецени, че ако каже истината, може да възникне дори съвсем леко пререкание - за да си осигури спокойствие и за да избегне ситуация в която може да го наругаят, е готов да те подхлъзне така, че да се окажеш изигран и губещ. После се измъква като пр.ъд.ня от ***, за да не го ругаеш.Иначе отговаря 100% на
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обичат чашката!
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
истина е