Позитивите на това да имате връзка от разстояние

Нещата не са толкова сложни, колкото изглеждат
22
Позитивите на това да имате връзка от разстояние
Снимка: outnow.ch

Въпреки че връзките от разстояние са предизвикателство, с което не всички хора се справят, те могат да имат и своите хубави страни. Много жени и мъже смятат, че поддържането на подобни отношения е мисия невъзможна, заради хилядите пречки и особености.

Истината е, че двойките, които живеят на различни места в много случаи изпитват по-голяма удовлетвореност от връзката си. Не е ли това причина и вие да опитате, в случай, че вече не сте го направили? Всъщност в много пъти не разстоянието „убива“ връзката, а съмнението, което е подхранвано от негативизъм.
Ако все още не вярвате, че връзките от разстояние си струват, ето и някои положителни страни, които ще ви убедят:

1. Опознавате се много добре

Въпреки разстоянието помежду си, в този случаи жената и мъжът се чуват много по-често, отколкото ако живеят в един град или дори в едно жилище. Обикновено разговорите им са по-дълбоки, смислени и по този начин двойката развива комуникативни умения и навици, които помагат на връзката им в дългосрочен план.

2. Оценявате партньора си още повече

Партньорите, които живеят далече един от друг, полагат много повече усилия за половинката си. Те се опитват да правят всичко по правилния начин, за да не се стига до конфликти. Умеят да виждат любимия си човек по-обективно, тъй като той невинаги е при тях, за да замъглява съзнанието им с присъствието си. Освен това тези хора не приемат партньора си за даденост и се държат повече от чудесно, когато го видят, защото ценят повече времето, прекарано с него.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Мад преди 9 години
Връзката от разстояние няма никакви позитиви, може само да си скъсаш нервите.
6
1
 
3
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До бай янкоБайо, байо, "напипа" правилно пулса!...
5
4
 
4
 
! Отговори
бай янко преди 9 години
Най-яко е да имаш пари и да правиш секс с по две-три девойки на ден. Тия любови по интернет са въздухарска работа за промити мозъци.
4
0
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
Значи напразно са били заедно.
3
2
 
10
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Задълбочи ли се разстоянието,(най-вече духовното) релейшъна, непременно ще умре!Заедно с позитивите, и негативите.Това е.
2
6
 
25
 
! Отговори
grep преди 9 години
Има само един позитив - всеки може да кръшка колкото си иска ...
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1. Опознавате се много добре===Глупости. Един човек го опознаваш едва когато заживееш с него. Ама не за седмица-две, за поне година. Освен това, очи, които не се виждат, се забравят.