Щастлив ли е с брака ви вашият съпруг?

10 признака, че това е така
16
Щастлив ли е с брака ви вашият съпруг?
Снимка: outnow.ch

Много жени считат, че имат здрав и хубав брак, докато един ден съпругът им не пусне „бомба“ с думите, че се чувства неудовлетворен и нещастен в брачните си окови.

Оказва се, че много съпрузи отричат да имат проблеми в отношенията си със своя партньор, докато нещата изведнъж не ескалират от натрупаното недоволство.

В много случаи мъжете са тези, които правят неочакваното изявление, оставяйки съпругите си в абсолютен шок.

Следва болка, гняв, а нерядко и развод.

Затова е добре от време на време да се замисляте дали вашият съпруг наистина се чувства щастлив в брака ви.

Ето и 10 неща, които ще ви покажат, че той е един удовлетворен семеен мъж:

1. Той смята, че го цените като личност, а не че го приемате за даденост. Различни проучвания са доказали, че мъжете искат да бъдат ценени като личности от своите жени, а не подценявани и мачкани.

2. Той знае, че може да бъде себе си, без да бъде съден или критикуван. Добрата комуникация между съпрузите е от решаващо значение за стабилността на брака им. Ако жената е твърде взискателна към мъжа си, той ще започне да трупа недоволство в себе си.

3. Той вижда, че го желаете физически. Всеки мъж (както и всяка жена) иска да се чувства желан, без значение колко често прави секс с половинката си. По-важното е този секс да е хубав и партньорката да изглежда наистина заинтересована (възбудена).

4. Той видимо се чувства добре, когато е с вас. Мъжете, които проявяват нежност и внимание към своите жени и извън спалнята (правят им комплименти, хвалят ги, прегръщат ги и т. н.) явно се чувстват добре в тази връзка.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
След дълги години заслепение си възвърнах зрението и реших да напусна. Огледах се - деца, куче, злобна тъща, 2 ипотеки, а любимия човек фучи насам - натам по пеньоар и обяснява какъв съм неудачник и ..... реших, че съм щастлив.
5
0
 
3
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Дедо Мъди, ти си заслужил майстор, на спорта.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле... И ти вади думите с чингел от устата? Мъжете не обичат да им се надува главата с лудница.Но,прекомерното мълчание ги влудява.Значи нещо не е наред.А един мъж,който държи на Жената с която е се интересува,как се чувства тя.Усещането,че мълчиш и не казваш, какво ти е.За какво мислиш,какво и кой те тормози.Влудява! Половината Жени,как напускат Мъжете си? Мълчат...мълчат...,през останалото време се съгласяват с всичко.И един ден ти казва,че си тръгва от теб.Това мъчи и го влудява.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що? По цял ден ли се гледат с Жена си? Ангажименти нямат ли? Не са удодветворени едно е ясно.За това 99% от мъжете въртят любов извън дома.
2
0
 
6
 
! Отговори
мирко преди 9 години
Теодорче мила, пак си пропуснала да споменеш твоя любим (цитирам те) "незабравим *** секс". Освен, ако не си го написала в продължението на темата, но пък не ми се иска да кликам по линковете ви и да ви трупам трафик на тИалото.
1
1
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Що да не е...щастлив човекът.В брака най...тежки са първите петнадесет -двадесет години;после всичко се...нарежда.