Какво е да имате връзка с жена Лъв

Кои са отличителните характеристики на дамите от тази зодия
Обновена: 4 мар 2015 09:45 | 4 мар 2015 09:44, Теодора Драгоева
31
Какво е да имате връзка с жена Лъв
Дженифър Лопес; Снимка: Complex

Обикновено може да различите жената Лъв сред тълпата. Тя е тази с най-силния смях, най-ярката усмивка и с най-уверената осанка сред всички други дами.

Жените с тази зодия обожават вниманието и обикновено го получават. Те са страстни и обичат игрите. Лъвиците обаче могат да бъдат избухливи и да покажат нокти, така че имайте го предвид!

Когато жената Лъв е в лошо настроение, тя най-лесно може да бъде умилостивена с комплименти и/или подаръци. Тя е духовита, интелигентна, силна и с творческа натура – неслучайно има толкова много представителки на този зодиакален знак в развлекателната индустрия. Дженифър Лопес е една от тях и сама по себе си е напълно достатъчна, за да ви убеди в нрава на Лъва.

Любовни отношения с жена Лъв:

Тя иска да получи всичко или нищо – друг вариант за нея не съществува. Интензитетът и страстта, която тя проявява във всеки един аспект, се проявяват най-добре в любовния ѝ живот. Всичко, което четете в книгите за любовта или пък гледате във филмите, можете да изпитате най-вече с дама със зодия Лъв. Това означава, че връзката ви може да бъде като разходка с влакче в увеселителен парк – с екстремни спадове и върхове.

Така че бъдете внимателни, защото ако срещнете жена Лъв, има вероятност да изживеете голяма любов – от тези, които разтърсват из основи. Представителките на тази зодия могат много да обичат и да се раздават, но не биха се задоволили с по-малко от същото в замяна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: лъвзодияголяма любов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може да я накарате да направи нищо насила. Точно като котките. А нека не забравяме, че тя е котка. Ако не сте на неиното умствено и душевно ниво, няма как да станат нещата. Така, че не обвинявайте за собствените си провали всички представители на зодията. И не бъркайте това, че те никога не мишкуват с други неща. Те няма как да са мишки и естествено бягат от хора от тази порода. Естествено обаче, всяко стадо си има черни овце и това не зависи от зодията.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бас държа, че всички обиждащи долу са комплексирани жалки женички и мъжленца, които са имали контакт по някакъв начин с лъвица. Да, тази жена не е за всеки. И впрочем дори няма значение зодията. Спрете да съдите хората, които не разбирате. Всеки човек е различен и уникален сам по себе си. А относно жената лъв: мога да кажа само, че това е каймака на зодияка. И който има късмета да е с нея, получава най-предания човек, стига и двамата да се обичате. Не може да я накарате да направи нищо насила.
17
5
 
11
 
! Отговори
Лина преди 9 години
Това е моята зодия, най -прекрасната!!! Гордея се със зодията си, със себе си, защото знам какво коства на истинския Лъв (жена или мъж) да носи с достойнство отредената му от съдбата Корона! Повечето от тук пишещите изобщо нямат понятие от качествата на зодията и като прочетох някои мнения, се разстроих.... ТОВА СА ПО ПРИНЦИП НАЙ -БЛАГОРОДНИТЕ И ВЕЛИКОДУШНИ, НАЙ -ТОЛЕРАНТНИ ХОРА, НАЙ -ОТГОВОРНИТЕ И ТАЛАНТЛИВИ ! Те (ние )блестим с вътрешна красота, която се отразява на външния ни чар....
16
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
55 годишния политик Борис Немцов и украинския фотомодел 23-годишната Анна Дурицкая, свикнали да живеят в два града в две държави - известно време в киевската квартира на Ана, а после в Москва, там пък в квартирата на Немцов в самия център на Москва .
15
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- В края на декември 2013 года Анна разбрала, че е бременна . Като се посъветвала с любовника си, решила да абортира и в началото на 2014 год. отишла в Швейцария, където в частна клиника в Цюрих е абортирала .Всички разходи поел Борис Немцов
14
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 2, абсолютно си прав, лесно пускат, тъй като самочувствието им е кухо и са малко тъпички затова стават за любовници само, ако са ти в къщата ... подготви се за гоолеми рога
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що народ е с променена съдба и живот.От такива дупедавки.Лъв била.В съня си кога сънува,че е цар Лъв!
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 12Всичко е до характер,възпитание,среда,семейство.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неудачниците пречат на нормалните момичета.Но,се крият зад онзи, който им дава тази власт.Дай на простия власт и му гледай сеира.Всички нормални ще изпадат,като круши.Един ден,като има Видов ден ще има кой,кого!
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива ,желая да ги видя, без протекцията на когото и да било.Да пробивта сами Благодарение на собствения си професионализъм,качества и знания.Уви! Ще и лъсне "***".Колко,е невежа всъщност.От такива връзкарки със самочувствие,без покритие страдат останалите момичета.Които си проправят път,където и да ги сложиш.Рутината сам да си пробиваш път те прави във времетопробивен.Да се интересуваш,да питаш.Да общуваш и прочие.А подобни некадърни,ползващи с протекции се мислят за нещо.И "подливат вода"
9
9
 
9
 
! Отговори
АНОНИМНИКЪ преди 9 години
Зодиите са самовнушения, инструмент на Сатана!
8
1
 
10
 
! Отговори
Познавам една такава преди 9 години
Беше красива.Баща й имаше позиции и я подреди на хубава работа. Това я главозамая, стана грандоманка. Не забеляза, че има и други хубавици, а там, където работи, поне 2/3 от хората са по-умни, по-знаещи и по-работливи от нея, част от тях са постъпили там без връзки.Затова не я обичат.От глупост изтърва първия си съпруг заради по-перспективен,който не се ожени за нея и след 3-4 г. я заряза. Вече не е хубава, не можа да хване друг мъж, баща й е на 90 г. и вече няма връзки. Живее сама и безпарична
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За лъвкиня става въпрос.Но,едното няма общо с другото.Възможно да е друга зодия,но да изпепеляваща в леглото.За кое се говори? За Жената Лъв?За Лъвицата в леглото?Това са две различни Жени?
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно! Но,има лъжливи,злобни,мързеливи,мръсни по душа.Млади момичета,които и *** за грозде не стават.Добре,че се ползват с разни протекции на лево и десно.Вечно някой ги толелира.Но,са със самочувствие,без покритие.
5
2
 
14
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Жените Лъв са страхотни в леглото, изпепеляващо страстни, но за съжаление в останалите аспекти на връзката са трудни заради постоянното си желание да доминират.
4
7
 
11
 
! Отговори
Лъв преди 9 години
До АнонименУважаеми Господине, явно Вие привличате само тъпите представители на тази зодия... (каквото повикало, такова се обадило ;) ) Лъвовете са страхотни... Всички лъвчета, които познавам, са целеустремени, земни и добронамерени :)
3
1
 
4
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
В такъв случай, не става ли въпрос, за лъвица?
2
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обикновенно са *** и със самочуствие, но без покритие!И особенно ако е по дърт верек!
1
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си скъсате нервните окончания.