Някои факти за аналния секс

Аналният секс може да реши проблема с аноргазмията
209
Някои факти за аналния секс
Снимка: Reuters

Аналният секс е нещо, за което все още се говори с притихнал глас или изобщо не се говори, сякаш е нещо срамно и забранено. Удоволствието за едни и табу за други е изградено от някои истини, които е време да погледнем.
И не забравяйте, че в секса срамни и забранени неща не съществуват! Всичко е въпрос на това колко далече искате да стигнете. 

Да, боли! 

Сексът е страст! Но страстта трябва да бъде премерена, когато става въпрос за аналния секс. Действията са бавни, за да се намали максимално рискът от разкъсвания на ануса. 

Постепенно увеличавайки проникването и когато партньорката ви е максимално отпусната, страстта и увеличаването на скоростта могат да ви дадат максимално удоволствие. 

Използването на лубриканти е абсолютно задължително, отново за да улесните проникването, удоволствието и за да намалите риска от разкъсвания. 

Тук размерът няма значение. 

Предимство за мъжете е, че за да доставят удоволствие на своите партньорки чрез анален секс, размерът на пениса няма значение. Това е добра новина и за онези, които са с по-малки размери на мъжкото достойнство. 

Жените получават по-силен оргазъм по време на анален секс.

За мъжете аналният секс е вид фетиш, завоюване на забранена територия, изразяване на доверие от страна на партньорката им. За жените аналният секс би могло да бъде едно наистина незабравимо преживяване, тъй като анусът има множество нервни окончания. 

Освен това по косвен начин се стимулира така наречената G точка. При някои жени матката е леко обърната и има възможност да изпитат дълбок и продължителен маточен оргазъм по време на анален секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
1
 
! Отговори
Елиана преди 6 години
Обичам аналният секс, и то много! Вагиналният е безсмислен, смотан и много опасен!
120
1
 
2
 
! Отговори
marin преди 8 години
Моята жена все мърмори, че ще и разширя дупето и тогава наистина ще ме убие. Но не се отказва да го прави. Мърмори и се заканва докато започваме. Бил съм ужасен, бил съм прасе, за последен го правила отзад... Но малко след това, като свикне с изпълването, започва да повтаря колко ме обича. Иска да и галя *** и ми шепти и да се движа бавно и да издържа по-дълго за да свърши и тя. И свършва наистина яко! Лежи и корем сигурно половин час и мърка доволно. Няма мърморене, няма закани.
119
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
141, така е. прав си. Значи четеш все пак.
118
1
 
0
 
! Отговори
до === преди 9 години
"Все едно някой да се викне името ти и ти да се обърнеш."Ами като е написано толкова неграмотно ("някой да се викне името ти"?), колкото и пъти да се чете, все тая. Трябва и да се пише внимателно.
117
2
 
0
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===1. Къпя се навреме, иначе ще замязам, на такива, като тебе.2.Моите предци, никога не са скиторили, блата и тинята. За разлика от вашите.3.При 19-20/7пункта. Май не е от малките чекийки!
116
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
по пътя на ...натирването, което сте изживели, дано сте намерили мир. Ако не, лъжата се носи до гроб. Вие, олекналий, можете! Можете! Ето това е достойно за съжаление и да се полее с бира. Жалко кретеноидче.... страхливо.
115
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
И последно за теб, убедени сексисте! Ако ти си ...пърхащ...хайде да не набутваш други в собствената ти нисколетяща писта. Някакси тъпашки ми че чини, че клавиротракаш. Мълчи си по-добре или си духай на...авторката на илюзиите си. На фона на пълното ми безразличие към нискостеблени и нереактивни, признавам си, че опитващите се да летят на високо като теб ме погнусяват със съществуването си. Ходи жали там и духай супата.
114
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Убеденият сексист му се присърбяло с него да се водел конструктивен диалог?! Кво? Цитирам: "До Анонимен123-Дето любиш Михаела.-Не си го и помисляй! Тази привилегия, е запазена за мене."Какъв по-точно диалог иска този дрипалник, при положение, че обяснява, че любел авторката на статия за *** секс? То бива да си *** и срутен и сринат, ама чак пък толкова.... Лузърче, не ме споменавай. Като не можеш да скачаш ходи хъркай и си мъждукай и въжделявай там, каквото ти дойде на ...тутурутката!!!
113
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Затвърдени, олекнали и убедени сексисти....всички сте недорасли илюзорни виртуални анонимни ***. Не се карайте за титлата. Местата са наредени в хоризонтална линия, баш като три знака ...равно. На еднакъв пиадестал сте.
112
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Все едно някой да се викне името ти и ти да се обърнеш."127, прочети 10 пъти. За тези, които не могат да четат ВНИМАТЕЛНО, трябва да четат повечко пъти. Ако не вдяваш, още 10 пъти го прочети.
111
4
 
3
 
! Отговори
Една преди 9 години
Вие нормалнили сте? От днеса си правят трафик на сайтчето, както и ЕСТЕСТВЕНО на Тиа Жената, а вие балъците кликате ли кликате! Аналния секс е гнусно, нетрадиционно за нашата религия у култура начин на сексуално "общуване" и напълно унизително за една уважаваща себе си жена. Ануса еволюционно не е създаден за полов акт, както вагината, затова се получават необратими увреждания при такава практика. Много ми е интересно авторката на статията, която толкова рекламира аналния секс, дали го прави?
110
2
 
2
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Олекнал до затвърденОткакто отказах бирата, отказах и чипса.Или, водете с моя милост, конструктивен диалог.Или задоволявайте, нуждата на "Вечната Амбър", с трите релси. Някой да пърха, около нея!Лека нощ.
109
1
 
2
 
! Отговори
Олекнал до затвърден преди 9 години
Много сериозни научно-популярни филми гледаш след 00 h и това притъпява сетивата ти и за това не се смееш. Другия път яж чипс по време на филма , крайния резултат ще те изненада и разсмее!Ще получиш естествена оранжева окраска.
108
2
 
1
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До "нацисткото доблестно оръжие"Анекдотът си го биваше, разсмя ме. Много рядко, нещо успява да ме разсмее!
107
2
 
4
 
! Отговори
126 до 128 преди 9 години
НЕ Е ВАЖНО ГОЛЯМ ДА ГО ВАДИШ, ВАЖНО Е ДА УСПЕЕШ ДА ГО ВКАРАШ!
106
1
 
0
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До до 119/127-Баби просто си търси:публика и внимание.
105
1
 
0
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Оолекнал сексистРазясни, или замълчи!
104
1
 
0
 
! Отговори
до 119 преди 9 години
Ти на всяко подвикване ли се обръщаш? Щото такива жени се наричат по един определен начин...
103
1
 
2
 
! Отговори
Оолекнал сексист преди 9 години
До затвърден сексист-там за където си тръгнал, аз от там се връщам.
102
2
 
3
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Анонимен123-Дето любиш Михаела.-Не си го и помисляй! Тази привилегия, е запазена за мене.