Под един покрив с любимия? Защо не!

Ползите от общото съжителство с партньора
27
Под един покрив с любимия? Защо не!
Снимка: photl.com

Съжителството под един покрив с партньора е крачка, към която всяка двойка би трябвало да се насочи преди сключването на брак или плановете за бебе. Вижте защо. 

По-лесно е да приготвите вкусна храна за двама, отколкото само за себе си. Също така не забравяйте, че ако партньорът ви е кулинар, често ще ви прави апетитни кулинарни изненади. 

Ако живеете под един покрив, но в квартира, ще отделяте по-малко средства за наем и консумативи.

Предимството на това да живеете на семейни начала с половинката е, че може да научите интересни интимни подробности един за друг, които иначе трудно бихте разбрали. 

Съвместното съжителство е един тест за това дали имате добри перспективи да продължите заедно. Това е времето, в което виждате голяма част от добрите и лошите навици на партньора, пред вас изникват ситуации, които ви помагат да разберете колко отдадени и съпричастни сте един към друг и т. н. 

Искате да прекарвате повече време заедно, но работата и страничните ви ангажименти понякога отнемат от времето за вечерни срещи. Е, когато живеете с половинката, тази пречка отпада. 

„У нас или у вас?“

Често задаван въпрос между влюбени, които не живеят заедно. 

Общото съжителство автоматично премахва този въпрос. Обичате ли романтичните вечери с любимия? Още една добра причина да заживеете заедно, защото ще имате много такива вечери. 

Добрата комуникация е от съществено значение за връзката между двама влюбени. Тя ще ви предостави възможността да разговаряте дълго и на разнообразни теми с любимия. Така не само ще научите много повече за партньора си, но и ще имате възможността да изгладите недоразуменията, да споделяте вашите ежедневни преживявания, страхове, желания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: браксемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
До 20 (Стара мома) преди 9 години
Сигурно си права.В нашата фамилия имахме една много възрастна леля. Бях още дете в началните класове, но помня как тя, на базата на житейския си опит, разсъждаваше относно брака. Изреждаше какви удоволствия губи човек, когато се обвърже със съпруг(а) - поставяше на първо място възможността да разполагаш с времето си. Не пропускаше да отбележи, че е добре човек да има деца, но добавяше и колко нерви ще изхаби по тях.Накрая правеше заключение:"Човек се жени за старини, тогава е трудно да си сам"
19
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
23, по-лошото от целулита на баджаците и на *** в една жена е целулитът в мозъка на едно същество, което се е възприело за мъж. Там оправия няма. Нещо ми биеш на такова....
18
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Простете, ама не разбрах, може ли, докато сме под един покрив с любимия, да си викам фак приятелчетата, за разнообразие, да не ги набутвам за хотели или да не ги притеснявам в техните квартирки и апартаментчета? тъкмо ще е по-изгодно. Любимият дали би имал нещо против? Що пък да има?
17
1
 
2
 
! Отговори
ОТЕКЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Анонимен22За каква отговорност, цял живот мрънка. Целулитеният пол?Заради такива, като ваша милост ли?
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък съм против! Кат ще си играем на възрастни, нека и да носим отговорност като възрастни! Мъж, дето се страхува от брак, е страхливец. Лесен секс, някой ти готви и чисти, пък отговорност - никаква. Къде са истинските мъже?
15
1
 
7
 
! Отговори
Страхил преди 9 години
На първо място когато "децата" навършат 18 години им трябва един як шут от родителите им и да ги оставят да живеят самостоятелно. Срамота е да си на 30 и да живееш с мама. Когато един човек е самостоятелен не му трябва съвет с кого и кога да живее, плюс не може да бъде лесно лъган.
14
2
 
5
 
! Отговори
Стара мома преди 9 години
Мне, няма нищо по хубаво да си живеете сами и да се срещате чат пат - на вечеря, на кино, да оставате да преспивате заедно понякога. Но да се глоедате всеки ден и да затъвате в битовизми! Не мерси!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
м да,ползите са за нас мили момичета,колко пъти ще се изпър..и,колко пъти ще се крие в тоалетната да гледа порно,колко пъти ще сте той на единия комп вие на другия..ей такива все полезни моменти,та да го видим що ни чака,ии дим да ни няма по от рано
12
1
 
6
 
! Отговори
До 11 преди 9 години
Звучи хубаво и успокояващо това, което си написал(а). Всяко момиче ще си каже, "Ще се държа на положение, той, ако ме уважава и е сериозен, ще предложи брак."Само че защо почти всички к/ви или са семейни, или вече са се омъжвали по един-два пъти, а повечето стари моми са бивши добри момичета и, в повечето случаи, съвсем не са грозни?На всичко отгоре, повечето мъже, които са "добри брачни партии", са женени за "палавници"!Съветът ти е добър, но го адресирай до мъжете и им повлияй, ако можеш.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименА, защо си я държал толкова време на една ръка разстояние ако нямаш сериозни намерения? Не знаеш какво искаш. Дано тя се усети и да си намери друг по-зрял човек. Без лошо ти го казвам.
10
1
 
4
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Това "У нас или у вас" беше през 90-те години бре. Сега вече няма значение къде, виждали сме ги и по пейките в парка да се боцкат и хич не им пречи че хора минавали. Направете анкета "На кое странно място сте правили секс?" и ще видите какви отговори ще получите от 90% от хората. В домашна обстановка ще са около 30% :DАз мойта веднъж я опънах уж в нас, ама тя искаше на прозореца. Даже и публика събрахме - 6 жени които се радваха, 2 мъже които гледаха и я бабка дето ни кълнеше че не ни било срам
9
0
 
6
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
До Анонимен10Ще ти се реши проблема, само изчезни някъде навън да работиш за 3 месеца. Тя през тези 3 месеца няма да се спре и като се върнеш, хем ще разбереш че е ***, хем ще имаш основателна причина да я нариташ да по пътя към тях :D
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една жена като намери много подходящ мъж гледа как да го задържи само за себе си. И съвместното съжителство е един от най-сигурните начини. Само че момичета, старите хора са казалаи "на сила хубост не става". Замислете се, че ако в един момент ви остави въпросният мъж вече сте като разведени в очите на другите мъже. Никой не иска жена, която е живяла вече няколко год. с друг мъж.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моята приятелка ме извъртя с този номер - "всички вече живеят заедно" и се нанесе при мен още в началото на нашата връзка. И аз будалата се навих.. в началото беше много хубаво. Лесен секс, някой ти готви и пере. Но в един момент като искаш да излезеш с приятели - аа мен сама ли ще ме оставиш. После идват на гости и нейните приятелки.. Сега ме напъва да се женим.. мен не ми се и жени, но вече идва другия проблем "живеем 3 години заедно". Под един покрив само при брак иначе НЕ
6
0
 
1
 
! Отговори
знайко преди 9 години
не може веднага.чака много време...и ако още има желание и от двамата...тогава вече може и да се получи.иначе ще има скандали.
5
1
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
az otdavna sum kazala , 4e kogato liubimia mi 4ovek si re6i 4e v li4en plan mojem da si pozvolim takava stapka , toi 6te preceni kade iska - u nas ili u vas , hahha . za men e vajno da sam si s 4oveka a ne kade 6te e tova
4
2
 
18
 
! Отговори
Teo преди 9 години
Още едно време мъдрите хора са го казали - първо изяж едно кило сол с ближния, па белким после станат нещата :). Връзката от разстояние е хубава, но до време. Ако партньорите желаят сериозни отношения рано или късно се стига до тази стъпка. Защото отначало любовта е примесена с физическо привличане, което замъглява съзнанието. Но след някоя година съвместен живот се разбира ще ни бъде ли или не. И, както са казали долу - ТРЯБВА да сте сами. Младо и старо под един покрив - НЕ!
3
2
 
6
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Трябва да се обмисли внимателно. Но все пак, е необходимо!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оня ден беше за предимствата на връзката от далечно разстояние, днес е за предимствата на съжителството, изобщо всичките варианти имат само предимства.
1
1
 
15
 
! Отговори
Точно така, но САМИ преди 9 години
Михаела, нарочно или случайно, е споменала думичката "наем". Така е успяла деликатно да заобиколи необходимостта да даде важен съвет, който обаче може да обиди някого - ако пробно ще живеете заедно преди брака, ТРЯБВА ДА СТЕ СИ САМИ, в отделна квартира.Не си правете илюзии, че ще имате идилия, ако бъдещата свекърва или тъща наднича в спалнята ви по няколко пъти на нощ, за да провери дали скъпото й отроче не се е отвило. За непрестанните добронамерени, но досадни наставления пък да не говорим.