Ситуации, в които мъжете са неуверени

Когато изкарват по-малко пари
6 мар 2015 23:00, Мария Дуковска
43
Ситуации, в които мъжете са неуверени
Снимка: Outnow.ch

Жените са емоционални, приказливи, драматични и не се страхуват да признаят недостатъците си и нещата, които ги карат да се чувстват неуверени и несигурни.

Мъжете... положението там е съвсем различно. И то не защото те нямат своите съмнения за качествата и визията си, а просто защото никога няма да ги кажат на глас. Това обаче далеч не означава, че и те не изпитват несигурност и то не само за външния си вид!

Ето и кога те са по-неуверени дори от представителките на нежния пол. Шшшшт, не им казвайте, че знаете!

Когато са по-ниски от мъжа до тях

Няма да си го кажат, но размерът има значение и то не само този на пакета. Височината открай време е болна тема за господата, тъй като тя им дава увереността, че са по-силни, по-мъжествени и по-страшни.

Когато обаче природата ги е лишила от повечето сантиметри, те изпадат в ярост, попадайки в компания на по-високи мъже. В главата им това автоматично ги прави по-малко достойни и по-неатрактивни за другия пол.

Когато изкарват по-малко пари

Според куп изследвания успехът на партньорката им удря сериозно тяхното самочувствие. Ако изкарват по-малко пари от половинката си, мъжете се чувстват по-малко ценни, нямащи власт и дори зависими.

Когато се запознават с приятелките на гаджето си

Не само че попадат сред група любопитни жени, а и трябва да им се харесат. Трудна задача, която винаги ги стресира и ги кара да премислят всеки ход и дума.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: мъжевръзкапари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Лепа преди 9 години
Защо се жените като не се обичате ?
15
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Извинявайте, може ли статия за това кога са уверени мъжете? Това ми е по-интересно. С банализми и лузърски комплексарско страхливи истории не ме занимавайте.
14
1
 
5
 
! Отговори
до 24 преди 9 години
Много ме кефи да гледам комплексирани жени, как беснеят, ха ха ха...
13
1
 
16
 
! Отговори
А преди 9 години
Появила се е една прослойка жени ... който за нищо не стават ... но с големи претенции.От там идват и проблемите. Просто всяка иска да я уважават ухажват и т.н.Еми хубу да я уважавам ... ама нали трябва да им нящо за уважаване???А тя горката освен големите си претенции нищо друго няма ...Просто всяка кифла трябва да си знае мястото от там идват проблемите.
12
0
 
3
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Тука, разни женища, сексистват.А аз, умереният мън...не мога да кажа!Това е, като да излезеш, на боксов мач. С вързани ръце....Сексистите сте вие!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
16.Тъй ... Любовта ни не минава през стомаха . Ако не може да те уважава някой по добре да си върви
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да ви кажа , относно 30 минути , че когато изобщо като цяло се чувствам обичана , винаги и въпреки , не ми дреме , че е свършилпреди да изтекат минутите . Такъв мъж винаги го желая и няма как да ме разочарова .
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не-искам да прекарам и 30 секунди в компанията на хора ( не само мъже ), които не ме оценят , уважават или най малкото разбират . Омръзна ми от приятелки които се опитват да вкарат гаджето ми в леглото си . Омръзна ми от мъже , които колкото и да се старая да бъда приемаща и разбираща все ми търсят кусури . Омръзна ми от работодатели които избират към кой да бъдат благоразположени по роднинска връзка, а не качества . Омръзна ми от " слепи " хора, не чувстващи, вечно мрънкащи за нещо .
8
1
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 9 години
Всичко е в генетичния код и традициите.Един порядъчен мъж иска да осигури на жената спокоен и щастлив съвместен живот,щом обстоятелствата в момента не го позволяват се чувства непълноценен.Покажи му,че е важен за теб или намерете други опорни точки в който той също е добър за да постигнете баланс в отношенията:)
7
0
 
7
 
! Отговори
fuckitall преди 9 години
до Христинчето : момиче , това за което говориш е липса на химия между индивидите :) а това за 30те минути е просто твое мнение.. аз лично влюбен ли сьм секса продьлжава повече от 30 минути..и усещането е друго :)п.с. наскоро си легнах с 1 крава и кво да Ви кажа...мьки мьки :П - друго е когато харесваш дадено момиче...
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10, Много съм съгласна с теб . Мъжете с които бях само се опитваха да си чаткат егото унижавайки ме . Жалка картинка. В един такъв момент осъзнах , че ми е много по добре сама .
5
1
 
5
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
До ХристинчетоИ хапчетата за кръвно влияят зле на половия живот. Ама кръвно от вас се вдига, ко ми са оплакваш?
4
2
 
3
 
! Отговори
До Криска преди 9 години
Ами то ако ми се ?б? като на жиотно след 5 мин. съм, че не се одържам ,и вече на третия път влизам в ритъм и почваме да се клатушкаме по половин час/ден и каквото ти е на ум. И жените не ми се правете на вечните ненаситници , излизах с една, дето като се случи и пет минути не издържа
3
1
 
16
 
! Отговори
знайко преди 9 години
в бг. почти всички искарват малко пари,кво значи това?
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви са тия сексистки статии тази вечер?!Остана само да напишета"как да му сложим наморник да не хапе хората"!
1
2
 
45
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Драга Мария. НЕ СТЕ уцелила! В дадени моменти от живота на една двойка е абсолютно нормално той или тя да изкарват повече пари. Това НЕ Е причина за неувереност, нито секса след алкохол нито среща с приятелките на жената, нито когато казват обичам те, нито, когато са по-ниски от други мъже. Мъжете стават неуверени, в момента, в който до тях застане вечно мрънкаща,претенциозна и недоволна госпожица, постоянно опяваща как не стават за нищо.И обратно, дна жена на място може да извае лъв от всеки!