Типовете приятели, които е добре да имате

За да бъде животът ви по-забавен
27 мар 2015 07:56, Теодора Драгоева
2
Типовете приятели, които е добре да имате
Снимка: outnow.ch

Приятелството е нещо, без което човек не може да живее. Точно, както любовта. Колкото и интровертен да е един човек, той има нужда да знае и да чувства, че е обичан, независимо дали по приятелски или любовен начин. Хубавото на приятелите е, че те са по-скоро константни, отколкото променливи, както много пъти се получава с гаджетата.

Сега е време да се замислите за вашите собствени приятели, за най-близките от тях. Приличат ли си те или по-скоро се различават? Няма нищо лошо в това да имате различни приятели, които едва ли не нямат нищо общо помежду си, освен вас, разбира се - „свързващото звено“.

Различните приятели ще направят живота ви по-забавен и ще ви покажат различните страни на приятелството. Това ще ви накара да се чувствате максимално добре и ще усетите приятелската връзка в по-всеобхватната ѝ форма. Ето и кои са приятелите, които всеки човек би трябвало да има:

1. Приятелят, който винаги ви казва истината
Това е човекът, който цени честността повече от всичко друго. Когато помолите този свой приятел за съвет, той винаги ще ви каже истината, без да ви заблуждава. Той не е злонамерен, просто обича да бъде директен. Приятелят, който винаги казва истината, смята, че тя е по-важна от всичко останало, независимо, че понякога може да бъде болезнена.

2. Родителската фигура
Това е приятелят, който ще ви се обади след изпит или интервю за работа и ще ви попита как е минало. Човекът, който ще ви покани на уютна вечеря със сирена, шоколад и вино, след като са ви разбили сърцето. Той ще ви остави да поплачете на неговото рамо и ще ви успокои, че всичко ще бъде наред. Този приятел е изключително ценен в моментите, когато имате нужда от безкраен запас от прегръдки, успокоение и любов.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще имат приятели? Като ги обиждат и унижават на всяка крачка!Освен,това са прости и невежи,никой не желае да има около себе си такива хора.Натоварват,дори с присъствие.Кой е длъжен да търпи подобно поведение? Отблъскават.За,това никой не ги ще!