Любовен хороскоп за 30 март – 5 април 2015

Дните са подходящи за започване на нова любов
30 мар 2015 08:17, Михаела Лазарова
2
Любовен хороскоп за 30 март – 5 април 2015
Снимка: freeimages.com

В първата седмица на април, любовта ще бъде дълбока и интензивна благодарение на позицията на Венера и Плутон. Дните са подходящи за започване на общи планове, нова любов и преодоляване на разногласията. 

Овен 

Позицията на Луната е в сектора на вашите взаимоотношения, което може да доведе до конфликтни ситуации. Ако до този момент в любовта ви е имало разбирателство и хармония, може да настъпят разногласия. От вас зависи дали ще преминете през това изпитание възможно най-леко. 

Опитайте се да не обръщате внимание на дребните проблеми, ако искате любовта ви да продължи. Помислете добре, преди да се впуснете в битка. 

Телец 

Вълнуваща ще бъде любовта за Телците през тази седмица. Ако имате любим човек до себе си, още в понеделник ще се почувствате на седмото небе от любов. Моментът е подходящ за разкриването на вашите чувства и емоции пред половинката. 

За необвързаните представители на зодията е добре да знаят, че след вторник Марс навлиза в Телец, което ще им помогне да бъдат неустоимо секси и привлекателни за противоположния пол. До 11 май възможностите ви за нова любов са големи. Действайте, имате повече от месец! 

Близнаци 

Някои от Близнаците ще запазят любовните емоции само за себе си. Вероятно се срещате с някого и все още се колебаете какво изпитвате или стара любов е напомнила по някакъв начин за себе си. Каквито и подробности да се случват в любовния ви живот, очакват ви експлозивни резултати.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ВЪЗРОДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Хайде де Миша! Напиши нещо, и за зодия ***.
1
0
 
1
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Мише, аз съм от рибките... кога ще останем насаме бе мила? Да видиш как хубаво ще си прекараме.