5 фрази, които могат да провалят срещата ви

Първо мислете, после говорете
32
5 фрази, които могат да провалят срещата ви
Снимка: outnow.ch

Първата среща е като да ходиш по тънък лед - трябва да внимаваш къде стъпваш, за да не „пропаднеш“. Често, без да осъзнаваме, изричаме неща, които обричат на провал вечерята/обяда с човек, който много ни допада, но все още не познаваме.

Нова анкета, в която са участвали 300 души, показва кои са 5-те думи, които, употребени във въпрос, гарантират провала на първата ви среща.

„Каква е тази ужасна миризма?“

Това може да бъде нейният парфюм или ароматът от материята на новата й дреха, която си е купила специално за срещата, но не е имала време да изпере. Без значение какво точно помирисвате, партньорката ви вече ще се чувства некомфортно и ще стои на тръни до края на вечерта.

„Колко искаш да отслабнеш?“

Никога, никога, ама никога не обсъждайте теглото на една жена. Дори да ви е споделила, че се храни здравословно и иска да влезе във форма, не дълбайте в темата. Подобен въпрос е почти като да я попитате директно колко тежи, а един джентълмен не задава такива въпроси.

„Кога ще си тръгваме?“

Очевидно нямате търпение да се отървете от срещата си и изтъкването на този факт е като шамар за нея.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз например не бих ходила с *** мъж по срещи.Още повече, че зад гърба си имам 15год., връзка и трябва да ти кажа,че същия този мъж,дори разделена с него не ми е държал и държи такъв тон и до ден днешен.Какви са тези Жени!? Защо търпят,това унижение не се ли Обичат!? Явно на първа среща не може да се каже що за чишит ще излезне всъщност.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мега *** е явно! Обижда,защото му липсват първите седем години.Няма обноски и има лошо възпитание.Да те попитам.....,а трябва ли въобще да говорим за някакво нищожество? Не би трябвало да му се отдава,толкова много внимание.
19
0
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
24, Хайде сега да обясниш кога една жена се обижда от мъжки нападки? Когато обича или когато не обича? Ако го срещаш за пръв път за каква обич иде реч, че не вдянах и този защо изобщо трябва да обижда? ЗАЩО един мъж обижда, моиш ли ми обясни? Щото е ***, защото е много *** или защото не знае как да се държи с жена или защото знае, обаче е МЕГА *** и това обиждане страаашно го ...щях да напиша забавлява, ама думата е ЗАКОПАВА?
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една Жена като не Обича мъжа тя дори и не се обижда от неговите нападки.Той я загубил.Освен да се примири,друго не му остава.Да я тормози,обижда и да се занимава с нея.Това е много глупаво.
17
0
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
9, "Как си представяш картината,на среща сте и започва неумесни въпроси.Относно външния ти вид и характер.":))) Ако съм на кеф - връщам съвсем успешно всичко, което ми се изсипва. Ама ти да видиш каква забава е.Ако не съм на кеф - ставам и си тръгвам.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо трябва да се напъват нещата.Била банална,*** куха.Тя като не те Обича не те Обича.Като не и пука за теб не и пука.Каквото и да направи той си утежнява положението.На нея очевидно въобще не и дреме за него.Той ако ще да се скъса да я обижда,псува не си помага.Няма как да оправи нещата.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 10Щом Жената не прави нищо за Мъжа.Той не представлява интерес за нея.
14
2
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Всъщност не намирам нищо чак пък толкова притеснително в тези 5 фрази. Е, ако си някой неощипан още, живееш в Розоволандия и ти пърхат пИпируди или си някакъв интроверт, тип задръстеняк, който се изчервява повече от жената, като стане въпрос за мастурбиране или пък си от онеи, които обичат да се преструват успешно, въпреки, че си умиргат от скука с баналното куховато същество срещу него, обаче имат време за губене и са си въобразили, че кухото ще стане по-умно..Хора всякакви. И моля, без цветя!
13
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Геометричката би отговорила така:1. Смени ли си чорапите преди да дойдеш?2. Накъде повече? То тежи акъла тежи, ама и тяло трябва, че да го държи за земята, като почне да олеква.3. За да отидем къде или искаш да се оправяш по единично?4. За секс, за кекс, за детето, за майка й дето те псува или за някоя нейна приятелка, която си овършал?5. Наистина ли искаш да знаеш истината? Помисли добре.6. Нашите отношения в геометрична или в аритметична прогресия ще се развиват или по допирателната?
12
0
 
3
 
! Отговори
Аритметикът преди 9 години
До Анонимен1. Каква е тази ужасна миризма?2. Колко искаш да отслабнеш?3. Кога ще си тръгваме?4. Все още си пиша с бившата5. Колко често мастурбираш?
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако всички мъже мислеха,като теб половината щяха да ходят, без Жената, за която си мечтаят и сами.Някои Мъже не са толкова горделиви правят,какво ли не за ? Жена.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е тя/той не му знае името..какво е това?За какво става въпрос? Значи няма запознанство.Нищо няма между тези хора.Ако дори не си знаят имената.
9
1
 
4
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Изключително добре написано. Много точно казано.Сякаш чета своите мисли. Винаги, когато съм бил с жена съм внимавал да не казвам тези въпроси и фрази. А въпроса:- " Колко често мастурбираш?" е най важния за мен, но го хвърлям в лицето и чак на втората среща. На първата според мен е неприлично.Уникално, страхотно, фантастично!Теодора е най - добрата журналистка. Беден ми е речника. Не мога да измисля други *** фрази!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има и други:- Пускаш ли да ти паркират в задния двор?- Гълташ ли?... и други разни такива информативни
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10То хубаво, но защо все мъжа трябва да вдига и да оправя настеоението на жената? Ами направи ти нещо за него, напарави така че да се почувства харесван, че му имаш доверие. Иначе, въобще не си за мъж.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквито и лафове да употребиш, дори да си джентълмен и да те хареса, жената основно гони това дали си перспективен. След време ти изпива соса отвсякъде.
5
3
 
2
 
! Отговори
гг преди 9 години
Като цяло трябва да си изключителен ***, за да задаваш такива въпроси на първа среща хахаха. Другото, Анонимен (4 отговор), 5-те въпроса са в линка, даден в края на статията. По-скоро чети докрай и потърси, вместо да обвиняваш безпочвено. :)
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди,като беше по-слаба ми..харесваше повече.Но и така си добре.И ако е някоя ,къде е фикс на тема кила.Очаквайте всичко.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"5 фрази, които могат да провалят срещата ви"И сте написали 3(три). Поправете си заглавието на "3 фрази, които могат да провалят срещата ви". Писна ми да ви показвам математическите грешки в статиите. Масово и всеки ден. Завършвайте втори клас, тогава пишете статии...
2
0
 
6
 
! Отговори
ВЪЗРОДИТЕЛЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Посредствено!