Най-невероятните и романтични предложения за брак

Вижте мъжете, които дръзнаха да бъдат оригинални
17 апр 2015 22:41, Теодора Драгоева
2
Най-невероятните и романтични предложения за брак
Снимка: reddit; tumblr.com

Предложението за брак е онзи магичен момент, който според повечето жени трябва да бъде също толкова съвършен и перфектен, колкото самата сватба.

Имайки предвид, че в последните години двойките дори не сключват брак, все по-малко внимание се обръща на това колко важно е всъщност предложението за брак.

Що се отнася до задаването на един от най-важните въпроси, мъжете са затруднени и то поради няколко причини. На първо място те трябва да изберат идеалния годежен пръстен, който да се хареса на тяхната любима и същевременно да не ги остави просещи на улицата заради единия огромен диамант.

Другата голяма „опасност“, която дебне бъдещите младоженци, е по какъв начин точно да предложат брак на половинката си, за да не я разочароват и да се представят като принца от приказките.

Разбира се, най-добре е те да бъдат романтични и оригинални, за да накарат любимата си жена да полети в небето от щастие, както се казва.

И тъй като по-голяма част от мъжете не са особени романтици (поне привидно), хубаво е, когато видим, че все още са останали такива.

Снимките в галерията на Тialoto.bg със сигурност ще ви накарат да се усмихнете и да поискате да усетите тази неповторима емоция. Разгледайте ги и се убедете сами.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това го публикувахте преди седмица. Поне изчакайте да мине месец, де!