Най-атрактивните стюардеси по света и у нас

Вижте кои са първенците сред компаниите
23 апр 2015 10:07, Теодора Драгоева
42
Най-атрактивните стюардеси по света и у нас
Снимка: Bulgaria Air

Българките са известни със своята красота и макар че рядко завоюват международни конкурси, едва ли има чужденец, който да не е останал впечатлен от начина, по който изглеждат дамите в родната ни България.

Ето защо не е учудващо, че българските стюардеси на Bulgaria Air се нареждат сред най-красивите в целия свят.

Разбира се, за една стюардеса е важен не само външният ѝ вид, но и нейната способност да се справя с работата си.

Оказва се, че на първо място по тези критерии се нареждат стюардесите на френската компания Air France. Те винаги изглеждат като модели и впечатляват със своя елегантен стил. До голяма степен това се дължи на факта, че униформата на френските стюардеси е създадена от известния дизайнер Кристиан Лакроа.

Стюардесите от Singapore Airlines са известни с бляскавия си имидж, който включва традиционно облекло, гостоприемство и отлично обслужване на борда.

Рускините също са прочути със своята уникална красота, ето защо за никого не е изненада, че стюардесите на Аэрофлот се отличават със своите стилни червени униформи, подчертани от техните шапки и шалове около врата.

Британските стюардеси от Virgin Atlantic пък могат да се похвалят с облекло, което е по идея на известната дизайнерка Вивиан Уестууд.

Кои стюардеси още се нареждат в списъка с най-атрактивната външност и добри маниери, може да проверите в галерията на Тialoto.bg, както и да разгледате снимки на всички най-красиви стюардеси в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
стюардеса преди 8 години
Много е важно да се обсъжда обслужващия персонал, ама много важно... от чистачката до стюардесата всички трябва да бъдат красиви и услужливи!
32
1
 
2
 
! Отговори
Не точно... преди 8 години
До СандоОсновната задача на тези момичета и момчета е да ти помогнат да си спасиш *** в аварийна ситуация. А другото е бонус към пътуването.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубави жени има по цял свят. Смешно е да се определят по нации.
30
6
 
4
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
АЗИАТКИТЕ СА НАЙ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ В СВЕТА!!!!
29
1
 
11
 
! Отговори
basi преди 8 години
От стюардесите на Тайланд поне 2 са били мъже наскоро , заклевам се.
28
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас.Тук дори пишат,че всички българки били красиви и поддържани!!Глупости!Такива хипопотами има,че ти настръхва косата!!Що се отнася до стюардесите-да,в Бг-еър са ок,верно.Ако трябва да съм честен,най-красивите стюардеси съм виждал в Гаруда Индънижа!Забравете всички останали-там наистина до една са неземно красиви!!Най-грозни са в Луфтханза,а от тях по-грозни са само в Търкиш.Франсетата далеч не са манекенки,но па са нацупени и арогантни.В ТапПротугал са с мустаки,в Бритиш-крави.Америка-бабули
27
6
 
2
 
! Отговори
Kiki преди 8 години
Dam,na6ite stavat za qko 4alastrene,spor nqma...
26
2
 
11
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Атрактивни са, няма спор. Всички БГ жени са много красиви и доста добре поддържани.
25
3
 
5
 
! Отговори
циник преди 8 години
Вариант 1 Стюардесите са красиви и безкрайно умни жени, които стават такива от любов към летенето. Те имат по 5 висши образования, назначават се след тежки конкурси и никога, ама никога не пускат на пилотите. Вариант 2 Поредната атрактивна професия, за жени със сравнително нисък умствен капацитет, привлекателна поради възможността за хващане на по - заможни баламурници. За да "кацнат" в самолета задължително минават под ножа, пък след това коя както се уреди, докато красотата им повехне.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-важното за една стюардеса е да си върши работата.Изобщо не ме интересува колко е красива и на каква възраст е.Предпочитам една възрастна дама, отколкото някакви лапетии да щъкатоколо мен и да не могат да обслужат самолета дори на половината полет.
23
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако самолета падне ,дали ще са толкова атрактивни след това.
22
0
 
2
 
! Отговори
Кой преди 8 години
Анонимен, момичето е от София, ама като се има предвид, че Варна е столичното пристанище може и да си прав. Освен това, тя не работи в България Ер поне от половин година.
21
0
 
5
 
! Отговори
колко сте загубени преди 8 години
Естествено, че българките са най-избрани - в България е мизерия, сигурно имат 1000 кандидатки за 1 място.В една Германия, където има да работиш сума ти неща за сума пари, се явяват 5 кандидатки от квартала до летището.През най-голямата мизерия през 90те на всяко люлинско капанче сервитьорката беше "манекенка", сега пенсионери и инвалиди... по вашата логика България е "погрозняла" за тези 20 год!?
20
10
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
Стюардесата е севритьорка в самолет !!!
19
1
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Рускините също са прочути със своята уникална красота, ето защо за никого не е изненада, че стюардесите на Аэрофлот се отличават със своите стилни червени униформи, подчертани от техните шапки и шалове около врата.--------------Що за безсмислено изречение?Каква е връзката между карасотата и отличаването с червени униформи?
18
1
 
24
 
! Отговори
впечатление преди 8 години
Миналия месец, в рамките на 5 дни направих четири полета с различни авиолинии. От Лондон до София летях с българските. Толкова приятно ми беше в самолета, момичетата бяха толкова красиви и чаровни, а пилотът - невероятен професионалист. Така приземи самолета, че не се разбра кога направи сцеплението със земята. Единствено на българския пилот всички пътници в самолета ръкопляскаха. Единстеният недостатък е храната, но за мен тя не е най-важната.
17
0
 
10
 
! Отговори
Astarot преди 8 години
Класацията е порнография :) Половината Луфтханза са някви мутантки, няма ги синьорините от Алиталия, а за присъствието на толкова азиатски компании да не коментираме... И Тайланд?!?Докато самолетът падаше, всички пътници бяха в паника. Само тайландските стюардеси си го преместиха от левия в десния... :)
16
0
 
11
 
! Отговори
Венци преди 8 години
До BalakovТова може да го напише само човек, който никога не е виждал самолет, камо ли стюардеса :) От богатия ми опит с летенето, мога смело да кажа, че нашите стюардеси са сред най-красивите!
15
0
 
15
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Тук няма как да не съм пристрастен към момичетата на България Еър, защото все пак са българки, НО каквото и да си говорим, нашите имат уникално излъчване.
14
0
 
16
 
! Отговори
Някой преди 8 години
аз пък съм летял с момичето на снимката :) :) и то съвсем случайно..само не помня дали беше София-Рим или София-Лондон...на един от 2та полета беше момичето и наистина е симпатична :)..а на Емирейтс 50-60% от стюардесите са БГ момичета така или иначе :)