Защо жените не се интересуват от хубостта на мъжете

Няколко основателни причини
Обновена: 23 апр 2015 19:50 | 23 апр 2015 19:43, Теодора Драгоева
97
Защо жените не се интересуват от хубостта на мъжете
Красивата блондинка Аманда Сейфрид е щастлива с грозноватия Джъстин Лонг; Снимка: splashnews.com

Истината е, че повечето жени не си търсят красив приятел, не защото нямат вкус към добрата визия, а просто защото това не им е приоритет номер едно.

Жените харесват чаровни, атрактивни и поддържани мъже, но е пълно с хубавици, които в крайна сметка се установяват с грозновати, пълнички, плешиви, ниски или по-възрастни половинки.

Изглежда дамите масово са привлечени от други качества на мъжа, а големината на бицепсите му, формата на носа му и цвета на очите му, остават на по-заден план.

Ето и три причини, поради които жените не държат на всяка цена да имат красив приятел/съпруг:

1. Жените биологично са по-привлечени от социалния статус

Жените по рождение предпочитат мъже, които умеят да оцеляват (това е още от праисторически времена). А именно, тези които могат да осигурят подслон над главата им и храна на масата им. Затова високият социален/материален статус им действа като афродизиак. Разбира се, дамите обичат също така и уверени, общителни и забавни мъже, по възможност и с добре сложена физика. Но ако трябва да избират, винаги ще предпочетат по-успешния, но невзрачен мъж, пред красавеца, който не може да се оправи в живота.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
ХУБАВИТЕ МЪЖЕ СА БЕДНИ.ТЕ ЧАКАТ ГОРЗНИТЕ БОГАТИ ЖЕНИ ДА СЕ ОМЪЖВАТ ЗА ТЯХ
28
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
89, как си вярвам? Познавам се много добре, повече отколкото бих искала, помня много, много. Повече отколкото бих искала. Помня хората, душите, дето съм ги виждала и преди да ми се явят сега, родени и попаднали на пътя ми в този свят. Помня. Ето това е проклятието. Не забравям и ги познавам от раз.Не искам да ги зная. Искам да съм с капаци, да ми се изтрие харддиска и като видя непознат да им е напълно непонат, ама ги познавам. Като студена тръпка е или като неконтролируема вълна.И на теб успех.
27
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
Думите ти са романтична боза, не е нужно да си гледал филми. Същите думи, които ги пишеш съм ги чувала и то не еднократно и всеки път, като пълна ***, им вярвах. Е, накрая ми писна и не вярвам на нито една дума. Както не вярвам и на твоите думи. Все едно чета поредният, дето пробутва сълзливите си щастливи любовни кори за баница. Няма нищо жалко в ситуацията, в която се намирам. Животът е игра. Играя я. Истинската аз-като умра. Там съм. Тук вече не. Смея се на такива като теб, но ти си знаеш.
26
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
83,84, не знам как ще го прочетеш, но не ти вярвам на нито дума.А пък това направо е от класиките:"Няма дори мисъл за изневярва или предаване на доверието, просто защото двамата се допълват и са щастливи заедно."Не вярвам в подобни измишльотини. А пък това е един от вариантите, които съм чувала. Нищо по-различно от глупостите. Много филмчета гледате, боя се, но вие си знаете живота. Ваш си е.Мъж " Обичам те, искам да се събуждам с теб всеки ден, искам да те направя щастлива"Жена " ...."
25
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
81, Мъжете: "Обичам те, ти си божествена, жената на живота ми, искам да умра с теб, обожавам те, не ме пускай"Жената: "Добре. Правим ли го? Животът заедно, просто секс или си мечтаеш с думички? Какво значат тези думи?"Резултатът: Прайм секс. Само. Животът заедно с въпросните стожери на Доверието, Мъжеството и Отговорността е мираж. Променяме правилата. Жената почва с думичките, не влага нищо в тях, прай секс и само толкова. Живеем си щастливо заедно. Влизаме в роля. Играем я до пукване.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да говори непрекъснато само за доверие, може само човек, когото яко са го цакали на тази тема а вероятно и той е цакал много други.
23
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
82, не мисля, че е "крайност". Просто като паднеш няколко пъти после не ти се пада и си гледаш в краката,даже като летиш.Затова избягваме излишни споделяния или пък твърде много вяра в думите на когото и да е.В този смисъл доверието се ограничава до чисто битови, практично-приложни и лесни за доказване действия от рода на: "тази вечер сме заедно, тоест правим секс,сиреч ти се доверявам, че за вечерта си с мен-телесно."и нещата се случват.Второто е:въпроси не се задават.Така доверието е на макс.
22
3
 
3
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Странно нещо са жените. Никога няма да разберем, защо жените харесват някой, който всеки мъж би определил като нищо особено. Иначе статията не струва. Загатва се, че външният вид не е най-важното, но това всеки го знае или поне би трябвало да го знае. Само разни недорасляци залагат само на външния вид. Недорасляци - на години и/или на ум. Освен изброеното в статията има куп други неща. Примерно самочувствието е може би най-важното.
21
4
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Грозните мъже и особено жените са като 12 цилиндрови автомобили в леглото, колкото газ им даваш реват и яко тресат. Красавиците лежат като някакви мумии.
20
0
 
2
 
! Отговори
58 преди 8 години
ок,но истината е субективна и не е винаги еднаква за всяка от страните.Една лъжа може и да бъде използвана по начин да не нарани до такава степен човека или да ви сближи повече,според мен така е по-лека за преглъщане и може да е била за добро ;) Разбира се не говоря да се спуквате да се лъжете,а да използвате малките въпросителни за да бъдете по-щастливи.
19
2
 
3
 
! Отговори
52 преди 8 години
Защо смяташ че мъжете лъжат и кога нима една лъжа не е по-добра за двама от суровата истина?
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе вие добре ли сте ? Не знаех,че Джъстин Лонг е грозничък хахаха Много си е симпатичен,от двамата тя дори е по - грозната,блудкава безлична ,бледолика пихтия.Да ви имам категоризациите и представите за хубаво и грозно.
17
0
 
11
 
! Отговори
Man преди 8 години
Сексуално незадоволена жена- жив дявол
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точка номер 1 си е достатъчна.Разбира се,ако нямаш точка 1 и няма други кандидати има още 100000 подточки за всичко останало...На мъжа му стига да е нормална,да мое да готви и да му става като я види по ***!
15
1
 
4
 
! Отговори
Man преди 8 години
== Ти си моя вариант в женски образ. Не че съм подбирал преди, но все спазвах закона щом е във връзка не пипам, ама вече не, щом тя го иска за какво да се дърпам??? Миналия уикенд една Тайландка, хим не ми се искаше ама ай ....
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"1. Жените биологично са по-привлечени от социалния статус"Ахаааа така ли ще оправдавате материализма на жените, ами добре тогава: мъжете биологично са привлечени от елегантни, стройни и стегнати жени, а не от разпуснати хипопотами, които се опитвате да ни убедите, че са новият еталон за женска красота.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май имаш опит с вибриращи неща.
12
1
 
8
 
! Отговори
от Несесър преди 8 години
По същата причина ,поради която момчетата няма да се интересуват от красотата на богатите жени
11
2
 
12
 
! Отговори
а преди 8 години
Според статията жените са загъбили отдавна всякакви морални ценности и са превърнали в култ парите и властта. Нали живеем във времена на равенство - и жените и мъжете имат равни права и възможности. Жената отдавна се е еманципирала, феминизмът победи. Тогава за какво и е на една жена мъжът да и осугирява всичко, като може сама да се го осигури? Значи отново има задни мисли и паразитизъм, които пречат на нормалните човешки отношения и ценности. Съжалявам, че съм се родил в тези времена...
10
0
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
До Анонимен хм ,нищо не си мисля за теб ,не ме интересуват непознати нито се притеснявам за тях ,от средностатистическа гледна точка казано.Мнението ми по темата беше такова- лично мнение- ,не насочено към теб ,лично :)