Таро карти за всяка зодия

Коя е вашата таро карта и какво показва?
24 апр 2015 09:54, Михаела Лазарова
0
Таро карти за всяка зодия
Снимка: Reuters

За всеки зодиакален знак отговаря определена карта таро. Всяка една от картите съответства на звездите, луната и планетите в зодиака. Открийте коя е вашата карта. 

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, вашата таро карта е Императора. Тази карта представлява лоялността на вашия знак и способността ви да подкрепяте близките и приятелите ви в трудни моменти. 

Използвайте кралската фигура на вашето таро, за да постигнете авторитет и за реализирането на вашите цели. Фигурата на Императора винаги се свързва с новото начало, ентусиазма, вярата в себе си, силата и самостоятелността.

Телец

За родените под знака на Телец, картата е Жреца. Символът на този образ е мъдростта, опитът, дълбоките прозрения, разкриващи важни житейски уроци. Тук се обединяват духовното и светското.

Близнаци 

Близнаците се характеризират със своята двойствена природа. Тяхната таро карта е Любовници.
Тя е свързана с човешките взаимоотношения, комуникация и сближаване, решаващите избори за любовниците в живота, но и противоречиви чувства. Тази карта е свързана и с природата на Близнаците, които винаги търсят човек, с когото могат да споделят своите идеи, фантазии.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари