Щастлив съпруг – щастлива жена!

Списъкът за щастие на женения мъж
26 апр 2015 20:48, Михаела Лазарова
8
Щастлив съпруг – щастлива жена!
Снимка: Outnow.ch

Както се казва „щастлива жена – щастлив живот!“. Обикновено така хората си представят идилията на семейния живот. В действителност, един сърдит и незадоволен съпруг може също да превърне брачния живот в истински ад. 

Добрата новина е, че поддържането на съпруга ви щастлив всъщност не е чак толкова трудна задача! Мъжете са по-просто устроени от жените. Достатъчни са няколко неща, които да спазвате и мъжът ви ще е винаги влюбен във вас! 

Промените в настроението на мъжете не са като тези на нежните им половинки. Тяхното настроение може да се помрачи по-скоро от избора на храна за обяд, за разлика от жените, които се вглъбяват в непонятни за мъжете неща. 

Списъкът с изисквания за щастие на мъжете е простичък и която дама го овладее ще се радва на вечно щастие с любимия си съпруг! 

Привързаност

Обичайте го! Показвайте на съпруга си във всеки удобен момент, че е ценен и обичан. Мъжете имат нужда да знаят, че половинките им се възхищават. Егото на мъжа се нуждае от одобрение. 

Не пропускайте да целунете, прегърнете и насърчите съпруга си в това, което прави и което е. 

Пространство 

Не го притискайте да гледа заедно с вас „Отчаяни съпруги“. Ако иска да гледа мач в съседната стая, уважете избора му, колкото и да ви се иска да гледате или правите нещо заедно. Ние жените сме устроени да се зареждаме от това да правим нещо заедно с половинките си. 

Те, за разлика от нас, имат малко повече нужда от пространство и ако се научим да уважаваме тази нужда, мъжете ни ще са много доволни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ти е досадна, защо си с нея?
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами вие май описвате някакви чужди хора, гаджета може би, но не и съвместно живеещи. Когато двама живеят заедно, има от всичко, театри понякога не могат да се ограят и всичко става ясно. Понякога ще има и косми в банята, и от всичко, което сте описали. Иначе ще е от лъскавите розови романчета. Животът не е такъв.
1
2
 
12
 
! Отговори
Магелан преди 8 години
Има защо големите мореправатели са ги хвърляли в океана ако ги хванат на кораба. По досадни от тях няма!