Любовен хороскоп за 27 април – 3 май 2015

Любов и романтика
27 апр 2015 08:30, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 27 април – 3 май 2015
Снимка: freeimages.com

В последните дни на април и първите на май, планетите се подреждат в диаграма, която ще даде тласък на комуникацията. Представителите на различните зодиакални знаци ще имат възможността да се свържат на едно по-дълбоко духовно ниво с партньорите си. 

Дали ще бъде слънчево в сектора на любовта? Ето какво да очаквате. 

Овен 

През тази седмица родените под знака на Овен ще имат нужда да споделят повече с любимия човек. Възможно е да се почувствате несигурни в него, което ще ви направи по-уязвими. Овладейте емоциите си и помислете дали наистина може да доверите своите тайни. 

Телец 

Емоционалната привързаност с партньора ще вземе връхна точка през тази седмица. Ще проявите ревност или чувство за собственичество към половинката ви. Не забравяйте, че тези чувства може да подсказват и за несигурност в самите вас. В основата на проблема е страхът да не загубите любимия човек. Не му се поддавайте, а се опитайте да се сближите повече с любимия човек. 

Близнаци 

Близнаците ще имат добри възможности за комуникация, които е важно да използват. В четвъртък Меркурий, която е ваша управляваща планета, влиза в знака на зодията ви. Това ще засили вашите умения, творчески потенциал и ще ви даде една добра възможност за взимане на общо решение с любимия човек. За обвързаните седмицата е спокойна в любовен план, а тези от вас, които си търсят половинка е добре да се оглеждат на 4 очи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари