Начините, по които жените искат да контролират мъжете

А силният пол много ненавижда тези похвати
Обновена: 28 апр 2015 09:59 | 27 апр 2015 22:28, Теодора Драгоева
40
Начините, по които жените искат да контролират мъжете
Снимка: outnow.ch

Много жени с постоянни партньори се опитват да поемат контрола във връзката. Някои дами се вживяват в ролята на майка на своя любим, опитвайки се да вземат вместо него всички важни решения, които той би трябвало да взима сам.

Повечето мъже обаче, имат нужда да запазят своята независимост и не желаят да се превръщат в марионетка в ръцете на половинката си. Рано или късно те започват да се бунтуват срещу женския диктат и в даден момент нещата във връзката спират да са забавни като в началото.

Ето и някои контролиращи похвати, които дамите прилагат на партньорите си, а те ги ненавиждат. Опитайте се да ги избягвате:

1. Да му се обаждате по десет пъти на ден

Всеки мъж очаква да чуе половинката си по телефона един-два пъти на ден, за да види какво прави тя, а и той да ѝ разкаже за деня си. Разговорите обаче стават твърде досадни, ако зачестят прекалено много. Няма човек, който да има желание да се отчита на партньора си на всеки кръгъл час. Има моменти, в които човек просто иска да си броди свободно, да работи или да се забавлява без някой да му диша в слушалката.

2. Да го третирате като престъпник, без доказателства

Повечето ревниви жени се държат с половинката си като с престъпник, като непрекъснато го подозират в някаква измяна. Те проверяват телефона и компютъра му, четат му текстовите съобщения и имейлите и др. Никой човек не заслужава да бъде третиран по този начин, без реално да е направил нещо нередно.

3. Да подбирате приятелите му

Доста жени се месят в приятелския кръг на мъжете си по един груб начин. Те се цупят когато половинките им излизат с приятели, които те не одобряват по една или друга причина. В крайна сметка, всеки възрастен мъж е напълно способен сам да решава с кого да общува и с кого не.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
31, не "ходя на работа", давам труда си с кеф и за удоволствие, което се заплаща.Спя малко, твърде много думи има за "избълване", че да губя ценно време в сън. "Най-накрая" е пак поредното празно понятие, защото краят никога не е край и ако знаех къде е края или по-накрая или най-най-накрая щях да отида, да седна, да замълча и да му телепортирам на Природния Мъж: "Аре да свършваме с този фарс наречен ЖивотоДихание и ДумоПриказване, че ми писна на епифизата от жужене!" Друго въпросче?
27
0
 
4
 
! Отговори
До === преди 8 години
Ти не ходиш ли на работа, ***?! Не спиш ли?!Снощи те оставих тук. Днес от любопитство погледнах дали има още коментари към тази статия и какво виждам? Само преди секунди си качила последния си постинг, а надолу има и други.Ами излизай сред хора, прави нещо. Хем ще изразходиш енергията си, хем ще казваш в очите на околните това, което искаш да споделиш, хем най-накрая ще срещнеш точно този мъж, който природата е създала точно за теб.
26
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
И по повод вечното, в 24 коментар съм написала зверска тъпотия"С разума и сърцето си може да е с теб вечно"Физически може да е с теб докато умреш и ти или ако не сте физически заедно то мислите му или сърцето му човешко да бие по-силно докато си мисли за теб и докато пукнеш ти или той. Това е правилното.
25
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
Самите изрази "винаги ще те обичам", "вечна любов", "ти ще си ми вечно на сърце", "вечна моя и единствена", "ти си моя завинаги" ме хвърлят в такъв див мигач, опа мигане, че се опитвам да вдяна този, който ги употребява е:1. Много неопитен.2. Човекът, на които се казват тези неща е три пъти по-неопитен и онзи казващият си е повярвал, че ще ...върже.3. Няма понятие какво значи "вечност".Истината е, че вечност не съществува,тоест обичането във вечността е несъществуващо.Обича се само СЕГА.
24
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
27, голЯма мъка :(((В лафовете за "вечното" обичане спрях да вярвам като бях на 3 лета земни. Смятай, колко вярвам на подобни изречения и колко надълбоко ги вземам. Пиша коментари, щот имам енергия и съм жива, а не защото не съм "можела да преживея" хора, които са поели по друг път. Избор техен. Избор мой. На никого не се нахвърлям. По-експресивна съм и имам остри думи и затова така ти се струва. Не търся реагиращи на коментарите ми. Писането винаги е преди всичко общуване със самия себе си.
23
0
 
5
 
! Отговори
до 24 === преди 8 години
И на теб така ти казаха, че ще те обичат вечно, пък глей, зарязаха те, о пардон, разделихте се. И понеже не можеш да го преживееш, си намираш отдушник тук. Затова сега намираш толкова време да пишеш коментари денонощно. Истински се опиваш от това да се нахвърлиш върху някого, с надеждата той/тя да ти отговори, за да продължиш да го/я дъвчеш. Продължавай, ако това е нещото, което те прави щастлива. Но ако забелязваш, част от хората спряха да реагират на коментарите ти и ще намаляват.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като махнете Начините, по които от заглавието ще разберете цел номер 1 на жените
21
3
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
А хипер и гига *** е, че на същите ?унди ще ръси същите песни за вечност, с цел да ги убеди ПОНЕ за една вечер или поне за няколко минути, че въпросната ?унда е НАЙ-уникалната и единствена в целиО свЕт. Докато падне листото и гудбааааййй. А върхът на вселенската ууулминация е га бита ?унда почне да си въобразява, че като я трескал някой, той е длъжен да я треска докато увехне. Това се изразява с ...точките от статията.
20
5
 
3
 
! Отговори
=== преди 8 години
в продължение на 26... А мега *** е, че някакви жени си въобразяват, че като им каже тюфлека до тях ООО, шъ те обичам ВЕЧНО и автоматично онази им между краката се е превърнала във ...вечност. Няма такива филми. С разума и сърцето си може да е с теб вечно, ама с удоволствие би направил "вечни" още ...колкото му се отдадат... ?унди.
19
4
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
22, за това, че коментирам твърде много си прав/а.За обиждането не го приемам, защото, ако използвам обидни думи, реално не обиждам никой, тоест никой не трябва да се чувства обиден първо, защото не познавам пишещия и второ думите, които употребявам може би казват нещо за мен, а не за тези, към чийто коментар се обръщам.Ако някой се обижда - съжалявам. Намалете си малко чувствителността към думи от хора, които не познавате и за които не трябва да ви дреме. Ама хич.
18
7
 
3
 
! Отговори
=== преди 8 години
20, кое е моя начин е друга тема. контрол"-ът, както от страна на мъжете, така и на жените е за хора, които не знаят собствената си ценност и тем подобни.Това, че 90 процента от мъжете харесват секс и НЯМАТ нищо против да бъдат манипулирани чрез него (ако го получат, а не ги мотаеш) не означава, че това е лошо и съм против. Просто написах, че това е средство номер 1, чиято сила намалява след първия полов контакт. Бита карта.*** е, че някакви жени си въобразяват, че имат тесте с карти.
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен ми се е случвало следното. Гадже ми вика:" Когато започнем да живеем, заедно събираме Нашите пари, които изкарваме за общ бюджет, като НИЕ решаваме кое се купува с приоритет и ТИ няма да можеш да си купуваш каквото искаш." Ами не стигнахме да живеем заедно.
16
3
 
20
 
! Отговори
препатил преди 8 години
Моята бивша правише всички тези неща! За това и в момента е бивша! Връзка в която постоянно е следен другият, или се опитва партньора да определя какво е добре и какво не за него, свършва пагобно!И мъже, никога нямайте пълна вяра на жената до вас! Моята просто си тръгна от живота ми просто защото намери някои с по дебел портофел или по голям!
15
2
 
6
 
! Отговори
до 18 === преди 8 години
Е, щом това е твоят начин, давай. Има една дума, която се използва за такъв тип жени.Иначе начинът ти на разсъждение е доста интересен: хем тя била имала предвид секс, хем това било противно, хем после нищо не казала, пък накрая защитаваш тезата за манипулацията чрез секс. *** разбери каква сачма ти се върти из главата.
14
3
 
6
 
! Отговори
=== преди 8 години
17, номер 2 всъщност нищо не написа. Опита се да се направи на голяма разбирачка по манипулирането и тайните женски и ...умре. Мъжете се манипулират най-лесно със секс. Естествено, че за това ще мисля. Трябва да си супер незрял или явно лапащ още мухите, че да не ти е ясна тази работа.
13
2
 
4
 
! Отговори
до === преди 8 години
Всъщност номер 2 изобщо не е говорила за секс и изброените от теб, но ти странно как реши, че за това става дума. И цял ферман избълва на тая тема. Но както се казва, "кой за каквото си мисли".
12
3
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Ние,в западните държави издигнахме жените до нас и сбъркахме,докато източните народи са по...уймни;те обявиха жената за истинска собственост на мъжа.Наполеон
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 11 да не си фригидна?
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено тези герои, които искат да стават чалгаджиика и мутрастават продавач-консултант и диструбутор-шофьор.Няма страшно.И преди искаха да стават металисти,терминатори , брат ми Арни и др.Нещата не са страшни.Бъди спокоен.Ще станат нормални хора. Сега са облъчвани от пропагандата.
9
1
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Ако се върнем в Античността, преминем през Средновековието, може да се отбележи, че държави с развита култура оценява жената.Финикийци ,Етруски и част от Етиопия(или древна Елада)Обратния ефект-Рим , Галите, Даките та дори и Славяните.Проблема, сега в нашата Родина е, че дъщеря ми иска да прилича на чалгаджийка, а сина ми на мутра.Или ,както казваше Валентин Пламенов @няма бъдеще държава в която Коце Самоковеца е по-известен от Станислав Стратиев.