13 признака, че сте готови за изневяра

Ако сте недоволни от връзката си, може би тайно мечтаете за афера
18
13 признака, че сте готови за изневяра
Снимка: outnow.ch

Има много признаци, които могат да ви подскажат, че сте готови да изневерите на половинката си, дори да не си давате сметка за това. Много е възможно, ако пристъпите към измяната да решите, че сте станали жертва на обстоятелствата и че всъщност изобщо не сте го планирали.

Единствената жертва в случая ще е вашата измамена половинка. Няма какво да се заблуждаваме, всеки човек е отговорен за постъпките си, тъй като не е стоял пасивно, а е бил активен участник в деянието.

Ето и 13 признака, които ще ви подскажат, че може би сте недоволни от връзката си и тайно мечтаете за сексуална афера:

1. Вие не казвате на хората, че имате сериозна връзка, освен ако не ви попитат.

В случай, че криете половинката си от света, значи не сте сигурни, че това е вашият човек. Не е нормално да имате гадже - призрак, за когото да не е ясно съществува ли или не.

2. Продължавате да се заглеждате в горещите непознати.

Ако вие продължавате да се държите като необвързан човек, когато сте без половинката си, вероятно се и чувствате такъв.

3. Контактувате твърде много с човек (различен от гаджето ви) от противоположния пол.

Вие може би си мислите, че излизате с този човек само на кафе или само да си поприказвате, но нещата винаги са по-дълбоки. Ако си пишете необяснимо често с човек от противоположния пол, но това не е гаджето ви, то значи вие предпочитате да общувате с този човек и търсите близостта му. Може да не си го признавате, но очевидно сте привлечени от него.

4. Съмнявате се, че вашият партньор ви изневерява.

Много хора смятат, че имат извинение да изневеряват на половинките си, ако те им отвръщат със същото. Лошата постъпка, обаче си е лоша постъпка, а за лъжата - няма извинение. Ако смятате, че вашият партньор може да ви кръшка, то по-добре е да се съсредоточите върху този проблем, вместо да му го връщате. А може би просто се нуждаете от това извинение...

5. Наслаждавате се на времето си сами повече, отколкото на времето си с гаджето си.

Двамата души, които се обичат и са изградили връзка, би трябвало да се чувстват добре в компанията си и да прекарват интересно времето си заедно. Ако това ви липсва, то много е възможно да започнете да се оглеждате за по-приятна компания.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: афераизневяраизмяна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Пелтечиш ли? хахахахаха, не влизай в разговори, които не си готова да водиш.
12
1
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Явно си доста озлобена и незадоволена женица, ами както има всякакви мъже, така и жени. Ако една жена си го търси, ще си го получи, ако е като теб и се прави на интересна, обяснявайки как си всезнаещия Йода в женски дрехи, то шанса да се усмихнеш на сутринта клони към 0-ла. А да, ще кажеш че си намерила перфектния и се сети за това което си писала, ако някоя привлекателна жена, без значение колко си ти му се наведе дали ще и откаже ? ;) Жените са за разплод, мъжете за приятели, от време оно.....
11
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
13, не ми вкарвай думи под пръстите. Никъде не съм написала нищо за *** или за същества, които трябва да бъдат мразени.Пиша факти или лесно за схващане и разбиране реалностти, които хората, живеейки в илюзиите си, не могат да схванат и вярват в тъпотии като вярност и тем подобни отживелици. Всичко е въпрос на време. Времето ви ...е?ава м?йката на големите, дето много вярват в глупости.
10
3
 
1
 
! Отговори
до 12 === преди 8 години
Брей, да ти се невиди! Мъжете са ***, щото никога не отказват секс. Ако пък отказват, значи са амсалаци. При всички положения за теб мъжете са същества, които трябва да бъдат мразени. Ми тръгни по жени тогава.
9
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
Eдинственият признак, че НЕ сте готови за изневяра е, когато привлекателна мадама се е насочила към дюкяна ви, а Вие, драги мъже, категорично отблъсквате това, което е възнамерявала да Ви предложи.Такива мъжки индивиди НЕ съществуват, което означава, че ВИЕ винаги сте готови. Ако пък има някой останал такъв амсалак, той си е нищо повече от амсалак. Ако някой такъв амсалак в този момент отказва на Вашата жена, как ще се почувства тя? Така, че не се правете на такива, каквито НИКОГА няма да сте.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле, каква статия! Такова заглавие и такъв текст, сякаш искат да ни внушат, че изневярата е нещо хубаво и стъпка в израстването ви като човек. Чудя й се на тая Теодора (пък и не само на нея), не се ли усеща какви ги пропагандира?
7
3
 
2
 
! Отговори
До Теодора Драгоева преди 8 години
Теодора, цял живот да ти изневеряват, щом пишеш такива статии!
6
3
 
3
 
! Отговори
Теди нумеро уно преди 8 години
Аз пък в Тиалото няма да ходя Теодорче. Тука си ми е добре. Ако знаеш само как си мечтая да ти се изпразня на огромното чело...
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е бате МинкоВярно оралната не се брои.Ако не вярвате питайте Клинтън и Моника Люински.
4
3
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
Ходих до тялото.бг ,защото ми беше интересно да видя дали са успели да изкарат 13 признака , невярвах ..... П.С. Минкооо ,честито за печалбата виж почерпи един свирчок , имах един познат дето като работим нощна и викаше някоя пеперудка и падаше , кога туй кога и от онуй ееееххх какви времена бяха
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гошо...*** какво се чудиш , стой си колежката сама и крои планове за дежурството
2
2
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Опаа,като мине 23 часа и...започват изневерите,защото добрите,доверчиви съпрузи...заспиват.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За целувки и любоввинаги готов! :)))