Любовни световни рекорди

Всички имат своите невероятни любовни истории
3
Любовни световни рекорди
Снимка: freeimages.com

Човек никога не е твърде стар за любовта, стига да я търси, да я иска и да я преследва. Няма точно определено време, в което да се ожениш и доказателство за това е сватбата на Дорийн Люки и Джордж Кърби, за която съобщава изданието Daily Mail. 

Дорийн е на 91, а годеникът й на 102. Джордж предлага брак на любимата си на Свети Валентин. Когато влюбените сключат брак през юни тази година, те официално ще са най-възрастната двойка младоженци в света и ще бъдат вписани в книгата на Гинес.

Предишният рекорд се държеше от Франсоа и Маделин Франсино, които през 2002 година сключиха брак съответно на 96 и 94 години. 

Всички сърца по света имат своите невероятни любовни истории. Тук са 8 изключителни романтични рекорда, които ще стоплят и вашето сърце! 

1. Най-старата двойка, посетила Северния полюс

През 2008 година Хайнц и Линда Фишер на възраст 79 и 76 години отлетели с хеликоптер за руската база Кемп Барнео на Северния полюс. Там семейството прекарало цяла нощ. Наистина впечатляващо! 

2. Най-високата брачна двойка

Анна Суон, с внушителната височина 241 см се жени за Мартин ван Бюрен Бейтс – 236 см през далечната 1871 година. До този момент все още никой не е подобрил този световен рекорд на най-високата младоженска двойка! 

3. Най-старата брачна двойка маратонци в света

През 2008 година 78-годишната Мийока и 83-годишният Шигецугу Анан от Япония успяват да пробягат впечатляващите 42 км за 7 часа, 36 минути и 22 секунди. Не е никак зле за тази възраст!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нз ама мише ща разцепъ ако ми пуснеш
2
0
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
Шигецугу - какво хубаво име! Сигурен съм, че е бил милиционер.
1
0
 
3
 
! Отговори
отчаян преди 8 години
А за баба ви Лила нито ред ! Няма справедливост на тоя свят !