Как да останете оптимисти, ако дълго време си нямате гадже

Намирането на половинка не трябва да ви става фикс идея
22
Как да останете оптимисти, ако дълго време си нямате гадже
Снимка: outnow.ch

Статус "необвързана“? За някои дами това е преимущество, защото могат да правят каквото искат с живота си, докато на други им е писнало да бъдат дълго време без близък човек до себе си.

Ако вие се причислявате към втория тип – не се притеснявайте, защото точният човек ще се появи рано или късно. Докато настъпи този момент обаче, ето няколко начина, с които ще запазите своя оптимизъм и вяра в любовта:

1. Научавате се кое е важно, макар и индиректно

Казват, че човек се учи от собствените си грешки. Това е вярно, но не изключвайте възможността да научите много за живота и връзките от свои приятели. Докато те се влюбват, а след това изпитват разочарования, вие сте хората, които гледат всичко отблизо, но все пак безпристрастно. Хубавото е, че когато сърцето на ваша приятелка бъде разбито, ще можете да си извадите изводи и да не допускате нейните грешки. Не пренебрегвайте опита на другите, а се учете от него.

2. Вие сте повече себе си

През времето, когато сте необвързани, вие имате възможност да формирате своята личност и то без чужда намеса. По този начин ще дадете пълна свобода на желанията си, ще можете да се отдадете на своите страсти и хобита. Ще се научите, че заслужавате уважение от половинката си и шансът да се задоволите с нещо по-неподходящо намалява драстично.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наличието на гадже определя самочувствието, самомнението, душевното състояние?!Ето случай за специализирана помощ.Всеки сам си определя пределите на щастието и самочувствието.Хайде напишете подобна статия за тези, които агонизират в неравностойна връзка и стоят заради децата!Анонимен 16 - напълно сте прав - По-добре сама, отколкото зле придружена.Щастливо неомъжена :)
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човек и добре да живее се жени...
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7 Ми те ако имат хубав секс, начи се обичат, бе!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До8Явно има чувства и любов.След,като им хубаво заедно.Най-трудно е да кяжеш "Обичам те!" Но,дълбоко да изпитват ,това един към друг.Не знам,там е работата.Някои не издържат и в един момент си разкрива,чувствата.
5
2
 
18
 
! Отговори
Самотен ездач 43г. преди 8 години
Ох, преди малко как му отвъртях главата....! Да живее лявата ръчичка...
4
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам една позната от години си има партньор само секс.Никой на никого не дължи нищо.Секс,секс..и така са вече години.Секса им е много готин.За,това.За каво им е нещо обвързващо,ангажиращо? Имат си свободата на действие.Не са влюбени.Тогава е по- сложно.Има ревност,яд,болка,тъга.
3
2
 
7
 
! Отговори
преди 8 години
До Ан Хатауей - ако ти е самотно, обади ми се, все ще измислим нещо.
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То приятелки и приятели за тая работа,все се намират.Какъв ти онанизъм? Но, го раздават ,без,ангажименти.Само секс и това е.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно е ясно взимате радикални решения,без чужда намеса.Харчите само за себе си.Не се съобразявате с нечие ,мнение,настроение.Живеете си живота!