Нещата, които работещите жени правят, а не признават

На кои свои офис навици дамите не дават гласност?
14
Нещата, които работещите жени правят, а не признават
Снимка: outnow.ch

Работата отнема по-голямата част от деня ни, така че неусетно започваме да чувстваме офиса като свой втори дом. А домът предполага комфорт и спокойствие.

За да си осигурят тази удобна среда, много дами правят някои преустройства на работното място и си формират навици, които да им помогнат да се справят по-лесно с тежкия ден.

Ето и какво правят жените в офиса, но няма да си признаят на глас:

1. Имат си шкафче с бързи закуски и лакомства.
Разбира се, то се отваря само при "спешни случаи", като например – работата е много и нямате време за обяд; или колежката е с ниско кръвно и трябва незабавно да хапне нещо сладко и т.н.

2. Често клюкарят зад гърба на колегите. Какво лошо има?
В офиса сте като голямо семейство и новините трябва бързо да се разпространяват!

3. Използват работното време, за да уреждат лични ангажименти.
Козметиците и фризьорите работят през седмицата, как иначе да си запишат час?

4. Чатят си с приятели в социалните мрежи.
Важно е! Животът продължава и извън стените на офиса!

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
още като прочетах заглавието и бях сигурен че бат Минко ще е на линия търсещ помощ за проблемите си с ерекцията и преждевременното му свършване , не ми хрумва друга причина за да се кефи толкова на ***
8
1
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
А бре Минко!В статията става въпрос за жени, които работят в офиси, с компютри, а не за труженички от оборите на ТКЗС.Какво може да знаеш ти за интелигентните момичета от офисите? Кой ти е казал, че те са такива, каквито ти се присънват на теб?!
7
0
 
6
 
! Отговори
:) преди 8 години
Признавам си, че поне няколко пъти дневно, в работно време, влизам в новинарските сайтове - за разтоварване, хем научавам новините, хем ме разсмиват или заинтригуват коментарите под тях.В статията е пропуснато нещо важно - държим в бюрото си по един резервен чадър (нали може да не носиш такъв в чантата и дъждът да те изненада). Също така, винаги имаме по един чифт удобни обувки от мека кожа, с нисък ток, които държим в службата и ги носим през целия работен ден така, както у дома носим пантофи
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХАхахаха, пълни глупости :)
5
3
 
7
 
! Отговори
bros преди 8 години
A, baш! Бат' ви Мин/л/ко добре го кааа - на палавите шафрантийки - протеини между зъбите. От прованса ги имате стотици иляди по офисИтИ. И за двете страни здравословно. А за стегнатите мацки, които са там за да работят - респект и вибратори за именния ден. Галче, честито! ;)
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И правилно правят дамите. Все пак работим за да живеем, а не обратното!
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не дочетох "статията", но клюкаренето зад гърба на колегите е гнусно занимание... Като имаш да казваш нещо, кажи го на човека, когото го засяга. В противен случай си дръж раздвоения език зад зъбите и просто си върши работата. Ако те подпитват за този и онзи и/или искат да те въведат в служебни интрижки просто кажи едно "не знам и не ме засяга" и приключвай въпроса.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бате Минко, излязоха ли ти мачовете?Изкара ли някой лев?И друго сподели с нас, заради какво дамите ти обръщат такова внимание.Какво търсят те?
1
2
 
17
 
! Отговори
Сиромах си ти... преди 8 години
До Минко 47 г. ергенМилко или Минко бе, тумбак?