Личностни характеристики на дамите от зодия Телец

Какъв е техният поглед и подход към живота?
Обновена: 6 май 2015 19:57 | 6 май 2015 19:57, Теодора Драгоева
12
Личностни характеристики на дамите от зодия Телец
Джесика Алба; Снимка: Cosmopolitan

Жената Телец има няколко много важни качества – тя е нежна, грижовна, търпелива и разумна. Не се заблуждавайте обаче – представителките на тази зодия могат да бъдат много бурни и са способни да се „възпламенят“ изключително бързо.

Дамите Телец търсят баланса в живота си и макар да обичат природата, за тях много важен е комфортът. Сигурността също е от изключително значение за жената с тази зодия. Тя предпочита да мине през познатия, утъпкан път, вместо да рискува и да тръгне към неизвестното.

Жената Телец и приятелството:

Що се отнася до приятелите си, тя е сериозна, постоянна, лоялна и предана. Ето защо не трябва да се учудвате, ако сте запазили дълги години близко приятелство именно с жена Телец. Тя не се нуждае от много приятелки, защото предпочита качеството пред количеството. Всъщност този „девиз“ на дамите с тази зодия се отнася за много аспекти от техния живот, а не единствено за приятелството. Жената Телец предпочита да игнорира хората, които не харесва, вместо да влиза в битка с тях.

Жената Телец и кариерата:

Тя е готова да даде всичко в замяна на добра заплата, на която може да разчита. Не се плаши от извънредните часове и пълната професионална отдаденост. Невинаги жената Телец е новатор и естествен лидер, но пък е изключително усърден и ценен работник. Надеждна и упорита – дамата с този зодиакален знак може да се справи с всяка задача. Тя има творчески дух, но пък и обича рутината, затова е най-добре да се спира на професии, които съчетават двете неща в себе си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: телецженатакомфорт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
теле преди 8 години
Търпеливи!? Хаха
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе има ли рогца... бегай
7
1
 
10
 
! Отговори
ТОТО преди 8 години
Имам 2 близки жени Телец, кореннно фразлични една от друга!Едната е гадна, мързелива, използвачка, приятелка с теб само когато има интерес, скатавка от отговорности, безотговорна майка, безотговорна към всичко и дори собственото си разклатено здраве, *** и т.н.Другата е прекрасна жена с много ценности и единствен недостатък, за който се сещам - инат!Така, че да ме прощавате с вашата статия, но истината за мен е следната:Има кофти и мързеливи жени, А има и прекрасни жени...И те така
6
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 8 години
Вярно е, като жена телец одобрявам написаното за нас,.Добри сме,но и ината ни не е малък
5
1
 
8
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
До анонименМай някой телец ти е отрязъл квитанциите:)Написаното е абсолютно вярно
4
8
 
14
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
....и още:ревнива,алчна,себична,меркантилна,властна,манипулативна.Ще ви раздели с най-близките приятели за да бъдете само неин/ако сте мъж/.Труден характер.Най-често е с рогата напред,стена ще пробие ако и позволят.Мъже,внимавайте и не се предавайте.
3
2
 
21
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Жена ми е Телец. Имам чувството, че статията е писана за нея, затова толкова години живея щастливо.
2
1
 
4
 
! Отговори
яко до 1ви преди 8 години
щом са го написали хората значи е истина , откога започнахте да подлагате под съмнение интернет хъммм :( Кое ще е следващото , да спрете да гледате Бик Брадар
1
1
 
9
 
! Отговори
Телкиня преди 8 години
Муууууууу