Как да разкарате лепката, която ви сваля?

Няколко трика без да го/я унижавате публично
20 май 2015 11:50, Теодора Драгоева
9
Как да разкарате лепката, която ви сваля?
Снимка: outnow.ch

Много свободни, необвързани мъже/жени правят грешката да обърнат внимание на човек от противоположния пол, а след това рязко да изгубят интерес към него.

В резултат на това мъжът/жената може да си помисли, че има шанс и да продължи да ухажва настоятелно обекта на желанията си, докато тя/той не събере смелост да го отреже директно.

Ако по някаква причина, сте попаднали в подобна ситуация, но не желаете да се държите грубо с вашия ухажор, за да не нараните чувствата му/ѝ, то ще трябва да намерите начин да отклоните вниманието му/й елегантно.
Опитайте тези изпитани трикове:

Правете се на обвързан/а

Дори да сте необвързан и този човек да го знае, опитайте се да го подведете и да го убедите, че си имате гадже, което е в чужбина/провинцията. Освен това се правете на много ангажирани с работа и просто кажете, че нямате никакво време за срещи и дори за разговори.

Не му/ѝ давайте повод за комуникация

Ако този човек ви пише съобщения, на които вие отговаряте, то това не е много разумно от ваша страна. Просто спрете да откликвате и кажете, че сте твърде заети. Ако ви е страх да не го/я обидите, опитайте индиректен подход като отговаряте на едно от всеки три съобщения. Това ще отнеме известно време, но все някога този човек ще усети, че интересът е едностранчив.

Още по темата можете да прочететев в Тialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
да ви сера на кифлит преди 8 години
ъъъ тя българската кифла е спец по тези въпроси вече...само като изсумти и погледне критично завалията, че няма бизнес за 2/3 милиона или мерцедес и 7 серия и няма хотел в банско или съни и той сам ше се самоубие
3
0
 
7
 
! Отговори
Чорбалан преди 8 години
Е па язе като съм от провинцията, освен да кажа, че съм женен у големио град!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мда------Защото жените мислят само за себе си!
1
1
 
11
 
! Отговори
мда преди 8 години
Рано или късно всеки има шанс да намери човека за себе си... Защо ще се заобикаля и ще се намеква... Колкото и да е неприятно усещането да ти го кажат директно после по бързо се съвземаш иначе става една каша едни драми... освен ако това не ви е целта по добре директно.