Самотници в любовта

Типове жени, които са обречени да нямат постоянен партньор
21 май 2015 22:50, Михаела Лазарова
9
Самотници в любовта
Снимка: Outnow.ch

Това дали сме щастливо обвързани или не, до голяма степен зависи от цялостния ни подход към живота. Има няколко типа жени, които сякаш са обречени да нямат постоянен партньор до себе си. А вие като какъв тип бихте се определили? 

Романтичната 

Този тип самотни дами вярват не само в принца на белия кон, но не спират да търсят своята сродна душа. Те се нуждаят от постоянни жестове, които да показват, че и партньорът им е романтичен, забравяйки често, че понякога отсрещната страна не се нуждае от романтика. 

Придирчивата 

Този тип жени често биват наричани кучки. За тях е изключително трудно да намерят партньор в любовта или ако това все пак се случи, връзките им не продължават дълго време. Приятелите и близките им напомнят, че са твърде взискателни при избора на партньор, но за кучката това са просто списък от изисквания, които ако избраникът й не покрие, няма място в живота й. 

Тази, която винаги намира време за срещи 

И въпреки това е самотна в любовта. Този тип жени не подбират партньорите, с които се срещат и често остават разочаровани. При тях за разлика от придирчивата, липсват стандарти. 

Фениксът 

Птицата феникс се свързва с прераждането. Жените, които могат да нарекат себе си феникс, излизат от любовното разочарование както тази необикновена птица от пепелта. Заредени с нови сили те не спират да вярват в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не се е изказала ===?
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** верно ли си вервате, като пишете подобни простоти?!Коя от вас е такова просто клише (парче), та ги бълва такива?ВСЯКА ЖЕНА, КОЯТО ИСКА, МОЖЕ ДА ИМА ПОСТОЯНЕН ПАРТНЬОР.ВСЯКА ЖЕНА, СТИГА ДА ПОИСКА, МОЖЕ ДА ИМА ПАРТНЬОР!вСЯКА, КОЯТО ИСКА, МОЖЕ ДА СЕ ОМЪЖИ!
3
2
 
24
 
! Отговори
ТОТО преди 8 години
Минко, на колко ракии си, брат?!Такива жени вече просто няма, освен ако не си мулти милионер.Хюдж кокове по наште земи дал Бог, въпросът е, че с паричките сме зле, не задруго :D
2
3
 
27
 
! Отговори
ха преди 8 години
Аве Минко - кой каквото не може - за това приказва :D ... явно никоя не ти връзва ..
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко, Минкооооо, как пък веднъж никоя не те похвали - все сам си се хвалиш......