Вълнуващ секс с нов партньор? Мисия възможна!

Не е задължително първият път да бъде дискомфортен
21 май 2015 23:00, Теодора Драгоева
12
Вълнуващ секс с нов партньор? Мисия възможна!
Снимка: outnow.ch

Сексът с нов мъж е невероятен само по филмите или в изключително редките случаи, когато химията е толкова силна, че две сякаш сродни души са се намерили. В повечето пъти, не всичко е толкова приятно и разтърсващо, колкото изглежда.

Винаги има доза дискомфорт, напрежение и неудобство, които всъщност помрачават заветния миг. Ако вие самите скоро се готвите да преминете на последно ниво с нов мъж, ето няколко съвета, с които да си гарантирате хубав секс и то още първия път!

Настройте се предварително

Настройката е нещо много, много важно, особено когато става въпрос за секс. Ето защо е необходимо вие самите да се подготвите за това, което ще се случи. Облечете си нещо, което ще ви кара да се чувствате изключително секси, защото колкото по-уверени сте в себе си, толкова по-голям сексапил ще излъчвате и за другия човек. Ако имате нужда, може да опитате с мастурбация, за да се възбудите допълнително.

Изберете правилното място

Това трябва да бъде място, където ще се чувствате най-добре и ще можете да се отдадете максимално на преживяването, без да отклонявате мислите си към излишни притеснения. Най-добре се спрете на място, в което ще бъдете само двамата - необезпокоявани от никого. Заложете на любимата музика, приятни аромати и подходящо осветление. Една-две чаши вино предварително също биха помогнали.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: мисиясекснов мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Музика, място, бла-бла... това са дреболии. Не им обръщайте внимание, защото могат да ви развалят вечерта. Отдайте се на партьора си ИЗЦЯЛО и това е истинската предпоставка за добър секс
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не се е изказала ===?
5
1
 
4
 
! Отговори
Ексцибиционистка с в преди 8 години
"Най-добре се спрете на място, в което ще бъдете само двамата - необезпокоявани от никого." И що така я, аз си мислех че хората масово го правят пред други за удобство и заради тръпката. За мастурбацията пред новият партньор пък направо онемях, хубавото е че няма да му се налага да се включва в секса.
4
6
 
5
 
! Отговори
тати преди 8 години
Бат Минко е пич ~ евала ПИЧ
3
2
 
29
 
! Отговори
Христо 20г. Женен преди 8 години
До Минко 47г. ХЕРГЕН...Бат' Минко Тигре, Щом си намерил Точно в тоя сайт Да се хвалиш значи не палиш.... Да с две думи Тотална Щета!!!
2
4
 
16
 
! Отговори
ха преди 8 години
Аве Минко ... а бибешката става ли ве ... или караш на ръчна ... :D
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гола вода си Минко - много ти е беден репертоара.