Отличителните черти на жената Рак

Какви са дамите от тази зодия?
22 май 2015 18:19, Теодора Драгоева
6
Отличителните черти на жената Рак
Жизел Бюндхен; Снимка: Vogue

Жената Рак е едновременно спокойна и страстна. Тя може да съчетава в себе си много взаимноизключващи се емоции по едно и също време. Има силна воля и е устойчива, но понякога би могла да се скрие в „черупката си“, ако се почувства заплашена или провокирана.

Дамите с тази зодия са чувствителни и то не само към своите нужди, но и към тези на останалите. Ето защо Раците са едни от най-грижовните жени в целия зодиак. Критиката не се приема лесно от представителките на този зодиакален знак и често те я помнят дълго време. Имат развита интуиция и въображение.

Жената Рак и приятелството:

Тя обича да се изживява като майка на своите приятелки и умее да се грижи за тях. Именно жената Рак е тази, която ще се обади, за да провери дали неин близък човек се лекува правилно или пък дали се е прибрал след тежка нощ навън. Дамите с тази зодия създават комфорт на своите приятели и с държанието си показват, че винаги ще бъдат насреща при нужда. Крехките чувства на жената Рак могат да бъдат ранени, ако тя стане „жертва“ на нетактични, невнимателни и груби мнения.

Жената Рак и кариерата:

Само защото тя се държи по-скромно на работното си място, не означава, че не се интересува от развитие и успех. Със своята добре развита интуиция и добра преценка жената Рак е отличен бизнес кадър. Тя е тиха, но компетентна като служител. Дамите с тази зодия са проницателни и знаят как да се справят с хората, затова не биха имали проблем в професии, свързани предимно с работа с клиенти/хора.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От любимите ми са в зодиака.
3
7
 
3
 
! Отговори
tati преди 8 години
мога да кажа че са доста *** и бавно схващащи докато им обясняваш нещо въобще доста *** история
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не са ми интересни...деструктивни..досадни
1
4
 
8
 
! Отговори
9 преди 8 години
До много се..в грешка си...друга е зодията с много ...