Нещата, за които не трябва изобщо да се притеснявате

Разберете кои са те и просто спрете да се самобичувате
23 май 2015 22:36, Теодора Драгоева
8
Нещата, за които не трябва изобщо да се притеснявате
Снимка: outnow.ch

Всеки човек мечтае да бъде щастлив, независимо какво точно означава това за него. Хората обаче имат странната склонност сами да си слагат прегради по пътя към достигането на заветното щастие. Обикновено тези прегради са свързани с някакви притеснения, с неудовлетворение, комплекси и неизпълнени цели.

И макар че никой човек няма пълен контрол над живота си, той може да го направи по-приятен и по-лесен. Достатъчно е просто да не се тормози за някои напълно излишни неща. Разберете кои са те и ако вие самите имате притеснения за тях, просто спрете да се самобичувате. Това е единственият начин да станете по-щастливи!

1. Тегло

Както се казва – винаги търсете златната среда. Не си позволявайте да занемарявате тялото и здравето си, но в същото време не се вманиачавайте в нездравословни и дори опасни диети. Това, че не може да свалите тези няколко килограма вече половин година, не означава, че животът ви не е хубав! Не се обсебвайте от теглото си, намерете правилния начин за отслабване и резултатите със сигурност ще дойдат!

2. Любов

Ако все още не сте намерили своята половинка, това не бива да ви кара да се чувствате зле. Човек може да живее щастлив и пълноценен живот, когато е необвързан. Освен това вие трябва да се научите да обичате първо себе си и след това някой друг. Ако нямате достатъчно самочувствие и сте недоволни от живота си, нормално е, че няма да привличате подходящите хора към себе си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: теглолюбовпритеснения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пърдете сред хората спокойно.Няма защо да се притеснявате.Бъдете щастливи.Нека те да са обгазени и нещастни.
2
0
 
0
 
! Отговори
Доктора преди 8 години
Едно от нещата за които изобщо, ама изобщо не трябва да си го "слагате е че ЦСКА, ...ъъъ...щели да фалират...:))):))):)))
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Сери бавно, норма няма"/надпис в обществена тоалетна/