Секс с нов партньор - как да го направим незабравим

Всеки път, когато правите нещо, обръщайте внимание на детайлите
23 май 2015 23:00, Михаела Лазарова
20
Секс с нов партньор - как да го направим незабравим
Снимка: Outnow.ch

Срещате се с някого отскоро и още не сте правили секс. Не знаете какво харесва, но нещата отиват към разгорещяване. Идва моментът, в който започвате да се чудите дали ще се представите добре, дали той ще се представи добре. Не сте сигурни как точно да подходите, защото не познавате тялото му, не знаете какво му доставя удоволствие. 

Какво да направите, ако сте в такава ситуация? Как да направите първия ви интимен път заедно незабравим? 

Горещи целувки 

Колкото и да сте нервни, трябва да знаете, че и другият човек е не по-малко нервен. Затова го подлудете със страстни целувки. Така ще се настроите взаимно за нещо супер горещо! Пък и целувките са най-добрият начин за разпалването на химията между телата ви. 

Изберете правилното място 

Направете го на място, където ще се чувствате удобно. Ако изберете квартирата си, направете обстановката колкото се може по-предразполагаща – светлина, музика, приятна миризма, цветя – всичко, което би ви накарало да се отпуснете.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
Когато мъже ти обещаят вечна любов и реално се сгърчват при първата пречка и се скрият в миши дупки:е извинявай, но няма как да вярвам, че има вечна любов. На какво основание? Фантазиращи хорица, които използват думите само, за да се докопат до едното е?ане, което да продължи колкото може по-дълго.Не, мерси. Обяснявай сега колко гаден ми бил характера и че съм злобна и не съм знаела кво е любов. Знам! Учих се от най-чистите, най-добрите! Същите сега са щастливо оженени с ВЕЧНИТЕ си любови!ДА БЕ!
13
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
А па такива обещания за "вечна любов" и "штъ обичам вечно" знаеш ли как ги обичам? Никак. Просто празни думи. Пак от опит ти го казвам. Ако вечната любов и обичането вечно е да живееш живота си с някоя, която ти обичаш за пред хората и за пред олтара и в същото време да ме обичаш вечно в акъла, тоест в тъпите си фантазии и това да не е изразено с нещо реално, щот си ..някакакъв..да не определям, мда сигурно има вечна любов. Вечните илюзии са страшна сила. Който може да ги носи. Аз не им вярвам.
12
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
14, eдва ли съм написала точно, че е "принцът от приказките". Написала съм може би само "принцът" и го написах, защото това е моя опит, от този живот, помня го, усетила съм го, мога да го потвърдя. Друг е въпросът, че в понятие като "принцът" влагам неща, които са нестандартни и те, вярвай ми, не са свързани с никакви приказки. *** пример ти давам, елементарен: щом ме е смятал за принцеса, за мен той е принц. Щом ти ме смяташ за гад, значи си гадняр. Ето такива простички аналогии.
11
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
13, ти представяш ли си да съм умна гад? Голяма трагедия би било, цъцъцъ! Доброто е, че няма как да се променя до по-умна гадост от тази, до която съм стигнала. Тежко е!Като злобен и незлобен ***, като доживея да съм 30 години с някого, ела ме питай дали нещата са същите, а това, в което ти вярваш са си твои някакви фантасмагории. Това, което пиша не е егоцентрично, а основано на опит. Няма как да ти напиша, че има вечна любов, защото такова чудо няма как да го опишеш и обещаеш в 1 живот.
10
0
 
1
 
! Отговори
до 12 === преди 8 години
мислене и представите ти. Щом на теб не ти се е случвало, значи на никого не му се е случвало и няма да му се случи. Доста егоцентрично.А в тая връзка, точно ти преди време се беше запенила, че принцът от приказките съществува. Само да не ми излезеш отново с номера, че коментарът не бил писан от теб.
9
0
 
2
 
! Отговори
до 12 === преди 8 години
Ние вече знаем, че си гад (при това не особено умна), няма нужда да ни казваш. Хубавото е, че и ти го осъзнаваш. Лошото е, че не помага, няма да се промениш.Колкото до "вечната любов", отново се хващаш за думата. Върни се към първото изречение на тоя постинг, текста в скобите. Познавам двойки, които са повече от 30 г. заедно и нещата за тях са същите, както в първите дни на връзката им. Намерили са се, честито. Но като злобен ***, ти веднага ще го отречеш, просто не се вмества в начина ти на
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до ястреб ДПС не подписаха ли съгласие да спрат троловете си ?
7
0
 
2
 
! Отговори
до 8 === преди 8 години
Дала рецепта за щастие. Е, явно това е твоят начин - да сменяш гаджетата колкото се може по-често. Само не знам защо смяташ, че и другите са като теб. Ново гадже не значи, че ги сменя често. А има и връзки, в които любовта трае вечно, понякога се получава. Просто зависи какви хора са се намерили. Но на теб явно не ти се е случвало.
6
0
 
2
 
! Отговори
до 6 === преди 8 години
Има ли дни, в които да не си в кретенско настроение? Човекът има ново гадже, не казва, че ги сменя през седмица. Както винаги просто търсиш повод да се джавкаш.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направете пътчето към задното й килерче като германски аутобан, не жалете лубрикантите, играйте и с пъпката на удоволствието й, и ще бъдете незабравим за нея...
4
2
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
До Анонименразберете се с номер 3 -ся за него секс с ново гадже е лошо ,нали/моралистите и ку*варите не мой се разберете нещо кой е по по най/
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аха да кажа, че имам ново гадже, ама ще се появи оная === и ще почне да ми обяснява колко съм зле и как си мисля, че съм щастлив, пък не съм и не трябва да бъда. Така че ще се въздържа.
2
7
 
5
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
Че това е ежедневието на всяка българка - секс с нов партньор!
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Г3, това за жените е най-славното еване.