Момчета = на хаос. Само майките ще разберат това!

Момчетата се нуждаят от свобода, много свобода
24 май 2015 15:09, Михаела Лазарова
5
Момчета = на хаос. Само майките ще разберат това!
Снимка: photl.com

Те са забавни, палави, надарени с много таланти, понякога по-бурни, отколкото ви се иска, а ожулените лакти и колена сякаш са всекидневие. Те са вашите момчета. От мига, в който ги видяхте за първи път на видеозона, вие разбрахте, че това е любов за цял живот. 

Майките на момчетата са истински щастливки. Въпреки това има неща, които само те могат да разберат. Ето някои от тях. 

Дисциплината ще ви създаде евентуални трудности. Възпитанието на децата и налагането на дисциплина може да бъде трудно, независимо от пола им. Въпреки това възпитанието на момчетата е много по-трудно и специфично от това на момичетата. 

Момчетата винаги са в движение. От момента, в който бебето проходи, настъпва един забавен за родителите, но и много изтощителен период. Докато момиченцата могат да бъдат по-плахи към изучаването на света около тях, то момченцата винаги са в движение, търсейки нови предизвикателства. 

В дома никога повече няма да бъде тихо. Момчета = на хаос. Хаосът невинаги е нещо лошо, но момчетата сякаш са родени да го създават. Тяхната безопасност ще се превърне в основна грижа за вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
0
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
И въобще възпитанието е отживелица, оставяйте ги да правят каквото си искат, ваше задължение е само да ги храните и обличате.
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом е мъжко, позволете му да се изтропва в средата на хола! Нали е наследник на рода! Тази простотия все още е модерна в големите селски родове, населили панелните жилища в градовете!
1
1
 
5
 
! Отговори
Interesno преди 8 години
Dosta interesna statiq. Promeni vuzgledite mi za jivota. Produljavaite da otrazqvate tazi jizneno vajna informaciq, koqto samo vie mojete da ni predstavite.......