Случаите, в които майка ви е била права

А вие не сте обърнали внимание на съветите ѝ
25 май 2015 23:00, Теодора Драгоева
18
Случаите, в които майка ви е била права
Снимка: outnow.ch

Майките обикновено дават много верни и ценни съвети на дъщерите си, които обаче те рядко изслушват.

След време обаче осъзнават, че майка им едно време е била права. Тийнейджърите и младите хора по право ненавиждат родителските съвети. Когато и те преминат в света на възрастните обаче, неусетно започват да подражават на родителите си и да дават същите съвети на собствените си деца. Често ни е трудно да си признаем, че нашите майки наистина знаят правилния отговор.

Ето и 7 случая, в които майка ви е била права:

1. Разкарай лошото момче, заложи на свестния тип

Този майчински съвет е ценен, но за съжаление повечето момичета трябва да се опарят няколко пъти, за да осъзнаят, че това е истина. Лошите момчета са вълнуващи и секси, но също така са манипулатори, които обичат най-вече себе си. Майките са наясно, че една жена си губи времето с лошото момче и че никога няма да може да го промени. Те знаят, че свестните мъже са рядкост и не трябва да бъдат изпускани.

2. Обръщай внимание на бабите и дядовците си

Младите хора са толкова заети с любов и социален живот, че забравят да посещават бабите и дядовците си. След време, когато възрастните ни родственици си отидат от този свят, ние осъзнаваме колко ценни са били миговете ни с тях. Те със сигурност са ни дали някои безценни уроци за живота.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами, не всички майки ;) Ако зависи от моята, ще разкарам и лошото момче, и свестния тип, ще си инвестирам свободното време в нещо полезно, като учене, работа и т.н. И наистина се оказа права, човек, ако сам не си осигури висок стандарт- няма кой. Независимостта е най-сладкото нещо!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега майките гледат да ги пробутат на некой чичко с пари! Колко е свестен, зависи от дебелината на портвейла!
8
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Женете се млади, за да може децата ви да се порадват на баби и дядовци. Също така когато вие тръгнете да умирате, децата ви няма да са в най-активната част от живота си, да им го вгорчите баш когато не трябва и имат нужда от помощ. По същата причина живейте здравословно.
7
7
 
4
 
! Отговори
До === преди 8 години
Минусите ти ги слага Минко. Няма да се учудя, ако се окаже, че той е на щат в сайта и е със задачата нощно време да пише глупости тук, за да разлайва кучетата. Само че той пише все едно и също, а ти се изказваш по всички теми. Това го дразни и той ти пише минуси. Друго не може да измисли.
6
11
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
6, бащата, ако има дъЩери, кои синове да съветват? Попитах, за да видя какво съветват гениалните сайтове и копи-пейст авторчета. Татковците какво съветват щерките си? Щот аз знам какво, ама да си сверя ...часовника, опа...атомната бомба.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
===,Татковците сигурно съветват синовете.
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май са се изпомпали някога в мозъка на Минко и той още не може да се оправи.
3
5
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Скрий се, бе, побърканик!Тук става въпрос за МАЙКИ. Майката е нещо свято, но ти или не си имал такава, или имаш, но ясно от коя категория жени е тя - ти, както всеки друг син, съдиш за всички останали жени по майка си.Хайде, бегом при нея!
2
6
 
7
 
! Отговори
=== преди 8 години
а тате? Тате за какво е прав? Аре Теодорче, развихри се малко, за кое е прав тате като съветва дъщерите? ама дай малце по-умничко така, че поне да има нЕкъв респект към копи-пестваните ти постове, че мъка иначе.... честно...
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еееех, маме, маме ...