Случаите, в които майка ви е била права

А вие не сте обърнали внимание на съветите ѝ
25 май 2015 23:00, Теодора Драгоева
18
Случаите, в които майка ви е била права
Снимка: outnow.ch

Майките обикновено дават много верни и ценни съвети на дъщерите си, които обаче те рядко изслушват.

След време обаче осъзнават, че майка им едно време е била права. Тийнейджърите и младите хора по право ненавиждат родителските съвети. Когато и те преминат в света на възрастните обаче, неусетно започват да подражават на родителите си и да дават същите съвети на собствените си деца. Често ни е трудно да си признаем, че нашите майки наистина знаят правилния отговор.

Ето и 7 случая, в които майка ви е била права:

1. Разкарай лошото момче, заложи на свестния тип

Този майчински съвет е ценен, но за съжаление повечето момичета трябва да се опарят няколко пъти, за да осъзнаят, че това е истина. Лошите момчета са вълнуващи и секси, но също така са манипулатори, които обичат най-вече себе си. Майките са наясно, че една жена си губи времето с лошото момче и че никога няма да може да го промени. Те знаят, че свестните мъже са рядкост и не трябва да бъдат изпускани.

2. Обръщай внимание на бабите и дядовците си

Младите хора са толкова заети с любов и социален живот, че забравят да посещават бабите и дядовците си. След време, когато възрастните ни родственици си отидат от този свят, ние осъзнаваме колко ценни са били миговете ни с тях. Те със сигурност са ни дали някои безценни уроци за живота.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.