Сексът и мъжете

Най-популярните и обичани секс пози
27 май 2015 22:40, Михаела Лазарова
14
Сексът и мъжете
Снимка: freeimages.com

Най-хубавото на секса е, че може да бъде изключително разнообразен, стига двойката да иска това. 

Секс позите са необятен океан от изследвана или неизследвана територия, която държи интереса на партньорите и предизвиква техните желания. 

Вероятно всеки от вас си има любими и не толкова любими секс пози. Повечето жени се чувстват най-могъщи в секса, когато се превъплъщават в страстната яздеща каубойка. Кучешката поза пък за много е по-скоро болезнена. 

Същото е и с мъжете – всеки от тях има своите предпочитания. Затова сега ще разясним какво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните и обичани секс пози. 

Мисионерската 

За мъжете, както и за повечето хора, мисионерската поза си е класика. Тя е позата, към която хората инстинктивно се впускат. 

Мъжете я харесват, защото им дава увереност да контролират скоростта и интензивността на половия акт. Те могат да забавят или ускорят темпото, да отложат или провокират оргазъм, ако момента наближава. 

Според много мъже има причина хората да са еволюирали най-вече с тази секс поза. Тя ги кара да потънат физически и емоционално в партньорката си. 

Дори някои мъже не харесват наименованието, с което наричат тази поза, защото то придава смисъл на задължение в секса, а всъщност не е така. 

Мисионерската поза освен всичко дава възможност на мъжете да стимулират с устни едни от най-ерогенните зони на женското тяло – врата, областта около ушите и деколтето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Много отдавна не бях чел глупостите ти и ще продължа да не ги чета. Освен ако отново не ни информираш за видовете оргазми при жените.
5
6
 
19
 
! Отговори
Шахмадур преди 8 години
По бай Тошово време имаше само четири пози.Лежешката.Стоешката.Заднешката.И "Правешката"Последната поза оправи целия народ
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, от кого да е написана И ТАЗИ "статия".
3
1
 
11
 
! Отговори
ерген до 6 преди 8 години
Е кво има за гледане как се прави?Всички сме виждали щъркели, знаем как идат бебетата, споко !!!
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бате Минко е забавен.Сайтът без него ще е скучен.Човекът безплатно обяснява мнението си.Но не казва на кой мач да заложим, за да изкараме и ние по някой лев.Пиши Минко. Сега е демокрация и уважаваме мнението ти!
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко пак се отдаде на фантазиите си. Но понеже много бързо се изчерпват, той си намира някакво оправдание - уж има някаква работа, та хората тук да не го разпитват.Щото ако тръгне да отговаря, ще сгафи и той го знае