Как да оцелеете на работа, която мразите

Съвети, които ще направят агонията ви по-лека
28 май 2015 20:38, Теодора Драгоева
3
Как да оцелеете на работа, която мразите
Снимка: outnow.ch

Как да оцелеете на работа, която мразите? Това е въпрос, който много хора си задават, тъй като голяма част от работещите са били в подобна ситуация в даден момент от професионалното си развитие.

Дори всички да знаем, че трябва да напуснем компанията и позицията, която не ни удовлетворява, понякога финансовата нужда е по-силна от вътрешното желание.

Лошото при кофти работата е, че заради нея, човек започва да мрази живота си като цяло. Ако вие самите се намирате в същата или сходна ситуация, вижте кои са стратегиите за оцеляване на работа, която мразите:

1. Поставете си цел и я следвайте

Ето ви едно малко успокоение – по-лесно ще си намерите работа, ако вече имате такава. Пък и шансът да намерите нещо по-добро, се доближава почти до 100%, когато имате зададено ниско ниво. Поставете си цел всяка седмица да изпращате автобиографията си на определен брой места и се задействайте, за да намерите по-подходяща работа за вас.

2. Намерете време за себе си

Натовареният график може да бъде нещо много стресиращо, особено ако е свързан с работа, която мразите. За да компенсирате негативните емоции, отделяйте време за себе си и за правенето на приятни неща.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Как да оцелеете на работа, която мразите"- - -Баси кретенизма, не е истина просто! Защо изобщо трябва да стоя на работа, която мразя, камо ли пък и да се опитвам да оцелея там?!?!?!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пърдете на работно място!