Секс и зодии

Най-добрите секс съвпадения според зодията
28 май 2015 23:00, Михаела Лазарова
12
Секс и зодии
Снимка: Outnow.ch

Въпреки че четенето на ежедневния хороскоп е нещо като вид забавление, планетите и отделните зодиакални знаци влияят на съвпаденията в любовта. Това означава, че с някои представители на отделните зодиакални знаци сексът може да бъде наистина вълнуващ. Проверете кои са те за вашата зодия. 

Овен 

Родените под знака на зодия Овен подхождат към секса уверено. Обичат да преследват, докато не получат това, което желаят, а стилът им на правене на любов може да бъде определен като леко агресивен. Но само толкова, колкото да разпали страстта в партньора. 

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Лъв, Везни, Близнаци, Скорпион. 

Телец 

В секса Телците са изключително чувствени и жадуват за докосвания, аромати, подходяща музика. Въпреки че не са особено изобретателни в леглото, те се отличават с издръжливост.

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Скорпион, Рак, Дева, Козирог. 

Близнаци 

Когато става дума за секс, Близнаците са едни от най-страстните зодии. Те обичат нестандартни места, на които да правят любов. Като цяло за тях сексът включва много експерименти и мръсни приказки.

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Михаелче, каква зодия си?
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости. Дори и малките деца знаят, че овенът е роден за стрелеца и обратно. Другите посочени комбинации освен лъв са просто невъзможни. Същата работа и с другите зодии.
3
2
 
11
 
! Отговори
Мишо Лазаров преди 8 години
Единственото съвпадение за мен е със зодия михаелалазарова - само с тази зодия всички табута падат и се измислят нови, неподозирани перверзии
2
2
 
16
 
! Отговори
Ispolin4eto преди 8 години
По-*** статия отдавна не бях случвала в тоя сайт! Значи, според автора телците са универсалния ... сексуален партньор, а везните- милите, горките стават само за овен и дева???!!! Отчаях се! Аз ли не разбрах, сложно ли беше написано...
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И от кого да е написана И ТАЗИ "статия"?