Дирята в живота ни, която оставят хора от зодия Близнаци

Те или ни обогатяват, или ни правят нещастни
29 май 2015 20:15, Теодора Драгоева
8
Дирята в живота ни, която оставят хора от зодия Близнаци
Бразилският топмодел Адриана Лима е родена на 12 юни и също е зодия Близнаци; Снимка: GQ

Аз сте имали близки отношения, поне веднъж в живота си, с представител на зодия Близнаци, значи знаете, че хората от този астрологичен знак си имат свои типични черти. Близнаците са лесни за идентифициране и трудни за забравяне.

Ако веднъж са минали през живота ти, те оставят ясна диря в него, за добро или лошо.
Тези хора или те обогатяват, или те правят нещастен, но неволно, разбира се.

А ето и всичко, което трябва да знаете за тази зодия:

1. Те ​​са отлични комуникатори

Близнаците са комбинация от интелект, остроумие и ентусиазъм и за това са отлични събеседници и за всяка една ситуация. Те обичат да учат и да споделят всичко, което знаят без угризения. Лошото е, че те трудно крият недоволството си от хората и често предизвикват ситуации на раздори. Близнаците са бъбриви приятели, които обичат клюките. Те обичат да дават насоки и съвети на другите.

2. Те са бързи

Близнаците мислят и действат бързо. В повечето области на живота, било то в работата или в личните взаимоотношения, те нямат много търпение. Бездействието е смърт за тях, скуката-също. Ако не можете да поддържате темпото им, те ще ви изоставят по пътя.

3. Те са креативни

Близнаците имат многостранни таланти и обикновено са сръчни и могат да правят няколко различни неща едновременно. Лошото е, че те друго запазват фокуса си върху едно нещо. Просто всичко им омръзва бързо. В същото време те са много ефективни и способни, особено в творчески, динамични среди.

4. Те имат раздвоение на личността

Близнаците са двойнствени личности. Но именно за това са лесно приспособими и силно интуитивни. Понякога характерът им се мени в зависимост от това с кого си имат работа. Често хората смятат, че те се преструват или че не искрени, а те просто разкриват своите различни страни.

5. Те са независими

Близнаците яростно пазят своята независимост и свобода. Те не обичат да се чувстват обвързани и бързо започват да се чувстват задушени, ако половинката им е по-властна. Освен това те обичат да прекарват времето си, така както им диктува сърцето. Не обичат да се съобразяват с другите. Те са приключенски настроени.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почти всичко, казано в статията, е вярно.
5
5
 
8
 
! Отговори
SD преди 8 години
... и двулични .
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много са готини като зодия :)
3
3
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
3, а твоята зодия е?
2
4
 
7
 
! Отговори
=== преди 8 години
"10. Те прощават, но никога не забравятБлизнаците помнят като слон лошите неща в живота си. Те прощават лесно, защото просто не им пука и не искат да таят злоба, но помнят чуждите грешки много по-детайлно от собствените си."Не прощават лесно и затова помнят и ще те пратят в миша дупка докато им писне и им станеш безразличен.Иначе ще те мотаят из лапите си,докато изтече мръсотията.Прощават само,на хора, които искат прошка или могат да ги накарат да се размислят.Става с емоция. Опит с 3 такива.
1
4
 
3
 
! Отговори
=== преди 8 години
"Тези хора или те обогатяват, или те правят нещастен, но неволно, разбира се."Цъ! Съвсем волно ги оставям нещастни или поне така си мисля. Съвсем волно, напълно осъзнаваща какво правя, оставям нещастниците, които са ме оставили нещастна, не защото някой ми е длъжен, а защото на ниЗките хора, евала няма как да дадеш. Съвсем волно е.Неволното свършва, умира, угасва, в момента, в който чуждото волно да НЕ те нарани се превръща в Очевидна Лъжа.