Позитивите от това да се ожените/омъжите за гадже от гимназията

Вижте осем добри причини
29 май 2015 22:41, Теодора Драгоева
7
Позитивите от това да се ожените/омъжите за гадже от гимназията
Крис О'Донъл е женен за гаджето си от гимназията. Снимка Getty Images

Може да ви се струва странно и дори невероятно, но много световни звезди са щастливо женени/омъжени за гаджетата си от гимназията.

Такива са Боно, Джон Бон Джоуви, Елизабет Банкс, Самюъл Джаксън, Бил Клинтън, Куба Гудинг Джуниър и Крис О'Донъл (на снимката). Личности като принц Уилям, Марк Зукърбърг и Снуп Дог пък са намерили любовта на живота си в колежа.

Ако смятате, че такива връзки не издържат в дългосрочен план, грешите. А ето и осем причини защо:

1. Ако започнете връзка с някой в гимназията, вие ще преминете през много неща заедно и отношенията ви ще имат стабилна основа. Много от сблъсъците между партньорите възникват заради това, че те са се срещнали на по-късен етап в живота и вече са били оформени личности.

2. Ако започнете сериозни отношения на такава ранна възраст, вие по принцип ще знаете всичко един за друг. Така че помежду ви няма да има тъмни или неудобни тайни от миналото, защото историята ви в пубертета ще е обща.

3. Първото гадже/първата любов, така или иначе, никога не се забравят. Така че би било супер това да е вашият съпруг, за да нямате спомени за друг човек.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Да-а-а... преди 8 години
И докато Вие си пишете негативните коментари ( както обикновено, по стар български обичай! ), хората, посочени по-горе в публикацията, имат прекрасни семейства, работят любимата си работа, щастливи са и даже и не подозират, че има едни българи, които от всичко разбират, с циничен поглед и изказ дори и върху такива лични човешки неща, като съпруга, семейство, отношения!
3
3
 
2
 
! Отговори
хх преди 8 години
Жена ми е 6 години по-млада от мен.На 45 г.я хвана яко критическата и стана бабичка във всяко едно отношение, с изключение донякъде външния вид.Тя винаги си е била хубава и младолика, но това е без значение, като секса вече не я вълнува.Вече почти 10 г. си търся и намирам млади жени за секс.Добре, че времената се промениха, когато бях млад, да си намериш мадама само за секс беше изключително трудно.Сега, макар и на почти 60, нямам проблеми.А гаджето ми от гимназията е една 100 кг. бабишкела.
2
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Човек дори и добре да живее, се жени. Умиране има - оттърване няма. Колкото по-късно, толкова по-добре. N.B. Това не важи за жените.
1
1
 
2
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
Прощак с прошак! Той си знае кой е хахахахаха :))))