Какво е характерно за жената Дева?

Отношението на тази зодия към различните аспекти на живота
12
Какво е характерно за жената Дева?
Блейк Лайвли; Снимка: Allure

Ако смятате жената Дева за много спокойна, трябва да ви разочароваме, че това не е съвсем така. Тя умее да комуникира, но го прави избирателно. Дамите с този знак винаги търсят съвършенството, особено по отношение на себе си. Девите са перфекционисти и неуморно работят върху своето усъвършенстване.

Пътят към съвършенството обаче може да изиграе лоша шега на жената Дева, тъй като тя често усложнява нещата много повече, отколкото трябва. Представителките на този зодиакален знак са прекалено аналитични и много рядко могат да бъдат наистина доволни от постигнатото. Ето защо жената Дева е собственият си най-голям враг, когато става въпрос за свободно време и взаимоотношения.

Тя може да бъде скромна и срамежлива, но в никакъв случай превзета. Обича да бъде сред природата, а едно от най-ценните ѝ качества е, че винаги пристига навреме. Понякога жената Дева може да ви изглежда студена и далечна, но всъщност това се дължи на нейната колебливост.

Жената Дева и приятелството:
На нея може да се разчита и бъдете сигурни, че тя ще бъде до вас всеки път, когато имате нужда. Ако е необходимо, дамите с тази зодия ще станат по-рано от всички, за да се погрижат и за най-малките детайли, свързани с дадена обща задача. Жената Дева никога няма да забрави рождения ви ден и всъщност, ако имате нужда от напомняне на нещо – тя е вашето скрито оръжие. Критичният характер на Девите всъщност ги прави приятели, които дават отлични съвети, но само когато пожелаят. Имайте предвид обаче, че те могат да бъдат малко резервирани, когато става въпрос за големи демонстрации на емоция.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: зодияПриятелидева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 8 години
Мисля, че е изключително важно тези, които дават коментари за някаква друга зодия да пишат и своята. Начинът, по който коментираш Деви-те примерно е различен, ако ги коментира Козирог и ако ги коментира Водолей примерно.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекоядки, които прекрасно умеят да употребяват хората. Личната им драма е, когато трябва да работят с някой талантлив човек, който ги засенчва.
8
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Завистливи и дребни душици. От тях не можете да очаквате размах, собствено мнение. Те са изпълнители. На тях трябва някой да им каже, да им покаже. Някого да копират. За чистене на праха вкъщи са идеални.
7
10
 
7
 
! Отговори
бързо упътване преди 8 години
за жени Деви, само за жените. Изключително обсебващи, на всяка манджа мерудия. Сцени на масов героизъм - винаги те са най-знаещите, умните и можещите; разбира се за Ваша сметка. И няма да пропуснат да го изтъкнат. В малкото време , "когато не са себе си", могат да бъдат приятна компания. Заключенията са извадени от наблюденията върху 4-5 женски субекта от тази зодия, на различна възраст и без връзка по между им. На печелившите, със здраве да им се радват!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Пътят към съвършенството обаче може да изиграе лоша шега на жената Дева, тъй като тя често усложнява нещата много повече, отколкото трябва. " Напълно съм съгласен с това определение. Усложняват всичко от до.
5
1
 
4
 
! Отговори
Таня преди 8 години
напълно вярно
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-много милионери и милиардери има от тази зодия. 12%
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дева не идва от Девица само да ви кажа.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че рано или късно престава да е дева.
1
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-готината зодия за жена в зодиака!