Къде можете да си хванете свястна приятелка?

На опера и в книжарницата, разбира се
47
Къде можете да си хванете свястна приятелка?

Повечето съвременни хора откриват своята идеална половинка или докато са в университета, или после на работното си място. Ако обаче вие не сте сред тези щастливци, то може би грешите, в случай че си търсите гадже из нощните клубове и заведения.

Това са шумни места, на които е трудно да се завърже смислен разговор. Освен това по тези места се употребява алкохол, което прави разговорите още по-лишени от стойност.

Ако все още сте необвързан, а искате да си намерите наистина добро момиче за гадже, то ето на кои обществени места да търсите:

1. Докато си разхождате кучето

Ако си намерите гадже в магазина за домашни любимци или в местната градинка, докато разхождате кучето си, то вие наистина сте късметлия. Тази жена със сигурност ще е добра, грижовна, отговорна и любвеобилна. Освен това на вас наистина ще ви е лесно да завържете разговор с нея, защото около сладките пухкави животинчета има много теми за разискване.

2. Във фитнеса

Ако си харесвате някое момиче във фитнес залата, която посещавате, то можете да завържете лесно разговор с нея, като я питате за рутинната ѝ тренировка. Можете да ѝ задавате всякакви въпроси по темата, както и да коментирате подхода ѝ. Във всички случаи обществените басейни и фитнес зали са много подходяща среда за запознанства.

3. В железарията/в магазин за домашни потреби

Много лесно можете да дадете съвет на жена, която си избира цвят или модел латекс, или пък си купува дръжка за вратата, панти, крушки, четки, бои и т. н. Само се загледайте дали въпросната дама не носи брачна халка, или годежен пръстен.

4. В бутик за дрехи

Тук можете да подходите с хитрост – може да попитате жена, която ви е допаднала за съвет каква дреха да купите на майка си/сестра си. Кажете ѝ, че нямате никаква представа от дамската мода и искайте нейното становище за облеклото, а може да я помолите да ви помогне и с размерите на дрехите.

Още по темата можете да прочетете  в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
41, нищо не пропускам аз. Даже първият коментар под тази статия беше нещо за днес.бг и жени, които се възхищават под постовете и се хилят на мъжката простащина, ама май днес.бг са ме изтрили. Не са харесали коментара ми за статията им за вагините.
31
0
 
0
 
! Отговори
до 40 и 32 и т.н. преди 8 години
Пропуснари сте най-важното място за срещи - dnes.bg. Тук евъзможно да срещнете най-великите творения на българската майка героиня. Доколкото виждам в коментарите по-долу - двама вече са се намерили :) Хайде - вземете се и удовлетворете пламналата страст чрез едно бурно съприкосновение. УспеХ!
30
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
32, светът не е крив. Кръгъл е. Как пък знаеш дали се смея или не се смея като пиша? Хм. Проблеми нямам. Никога съм нямала. Нещата, на които масовката викат "проблем" за мен са лабиринти, схеми, сценки, епизоди, повтаряния, трето излъчване, седмо натъртване, с различни актьори, с най-добрите финални надписи. Винаги така става, нищо, че в някой забит епизод нещата са се закучили. Хапем здраво и продължаваме!
29
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Нервите ми са здрави като на вековен йогин изпаднал в самадхи. Ти намери ли? Похвали се де, къде си намерил, нали за това е статията и ще ти кажа после, че любов не се търси. ТЯ сама идва. Тези, които съм търсила не стават. Тези, които ме намериха там ситуацията е друга. Какви приятелки да си търся? Имам 5 дето ще пукнат за мен, ако трябва. Женствеността оценяват я мъжкарите. Лигльовците ценят лигли. Точка.
28
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
30, госпожо,стана ми забавно как обяснявате колко противоположна сте на тези жени, които вчера видях и описах, обаче въпреки, че сте тотално противоположна, започвате коментара си с това, че сте руса? Много ме разсмяхте. Спокойно, пазете си русото и тънкото гласче и като ви бъзне някой за цвета на косата и за гласа не се обяснявайте много много. Защо да е глупост това, че жените, които описах бяха руси? Факт. Описах едни женици, които димяха пред една врата. Глупост? Нищо. Руса сте. Това е важно
27
1
 
2
 
! Отговори
Гог преди 8 години
Все пак статията е смислена, колкото и да хленчите.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в бар клеопатра х-л хемус - идеални са и не е скъпо!
25
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От опит ще ви кажа, че на жена угодия няма. Ако мъжът е добър любовник, ще му намери кусур за парите които изкарва, ако има пари, жената ще плаче за е**не, ако има и двете ще иска екскурзии, дрехи, парфюми и собствена кола, ако и това дадеш, ще каже че връзката е много монотонна и досадна. В този смисъл мъже, изобщо не слушайте жените, през удното ухо да влиза, през другото да излиза. Правете се, че ги разбирате и си правете каквото искате - без да разберат.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ===:Какъв ти е проблема? Целият свят ти е крив. Я се усмихни:)
23
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плюете по българките, че търсели пари, но напоследък това се забелязва и при мъжете. Ако някоя жена или родителите й имат имот/и и добре платена работа, веднага става привлекателна, нищо, че може да е с посредствен вид и интелект. Мъжете също гледат да се "уредят" и да не се бъхтят много, ако може. Просто обществото в Бг се завъртя само около парите... Истинска любов вече рядко се среща. Колко жалко и немъжествено...
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ===В 12 си написала големи глупости. Естествено руса съм, нямам причина да съм недоволна от природата относно външността си, гласчето ми наистина е нежно, но нито съм ***, нито съм мързелива, а парите си ги изкарвам с труд в сферата на добра професия, за която се учи много. Не пуша и не обичам прекалено високите обувки - те са жени с грозни крака.
21
1
 
28
 
! Отговори
деди преди 8 години
Аз бабата я забърсах на нивата, в ТКЗС-то, некъде през 67-*** година беше.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз си я хванах в тоалетната
19
7
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
интересно ,по мои наблюдения -българите си търсят жена с апартамент и/или наследство,кола ,така че хайде не с номера ,за ''парите'';)Бедните обикновени работещи българки /които не са манекенки модели чалгадиви плеймейтки и подобни /.никой не ги бръсне за нищо/могат да ги ползват за парцали разбира се ,но не и за семейство-щото нямат пари...и са обикновени /
18
4
 
2
 
! Отговори
do 19 преди 8 години
ти като платена жрица ли раздаваш съвети?:)колкото иопит да имаш -все е в едни среди явно/от дъното на обществото/...
17
3
 
8
 
! Отговори
Рибар преди 8 години
На реката.
16
0
 
10
 
! Отговори
nikname преди 8 години
Я първо, който може да се замисли дали той е свестен.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В кръжока по Камасутра се водят най-смислените разговори. Там може да питате за сичко - и за рутинните и тренировки, и за колтучене на доматите и винаги ще те разберат правилно.
14
5
 
9
 
! Отговори
То преди 8 години
Това малко като девственица, която не си го вади от устата..
13
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм жена с достатъчно опит, и мога да ви кажа, че чужденците не стават. Ако някоя си мисли, че западняк ще я носи на ръце, нещо жестоко се е излъгала (напротив - тя ще е слугинята и робинята в семейството). Можете да пробвате и да видите. Българки, с които мъжете им западняци се държат като с принцеси, са може би 1% от всички българки, женени за чужденци. Остава да се надявате на чудото вие да сте от тоя 1%.