Най-честите скандали на двойките със сериозни връзки

Вечните конфликтни точки между партньорите
11
Най-честите скандали на двойките със сериозни връзки
Снимка: outnow.ch

Да имате сериозна връзка не означава, че вие или вашият партньор винаги ще се държите като сериозни, зрели хора. Когато емоциите се намесят, често ситуациите излизат извън контрол и хората често правят или пък казват неща, за които по-късно съжаляват.

Смешното е, че двойките със сериозни връзки понякога се карат като децата или дори по-зле от тях. А характерното при възрастните хора е, че те не бива да реагират първосигнално и винаги трябва да се опитат да обсъдят нещата, преди да се е стигнало до истински конфликт.

А ето и кои са най-проблемните теми, за които партньорите в сериозни отношения се карат:

1. Скандалите от битов характер

Когато двама души заживеят заедно, един от най-важните въпроси, които изникват малко след това, е: „Кой ще изхвърля боклука?“. Същото важи и за миенето на чинии, чистенето, пускането на пералня и всичко в този ред на мисли. Истината е, че хората имат различна представа за това какво е комфорт, нормална хигиена и организация на дома. Ето защо, преди двама души да се карат за подобни неща, те трябва да обсъдят темата, а защо не и да направят разпределение на домакинските задължения.

2. Скандалите за това, че някой не получава достатъчно внимание/някой има нужда от прекалено много внимание

Една част от хората се нуждаят от по-малко внимание, другата от повече. Истината е, че всеки човек е различен, затова в тази ситуация трябва да се потърси балансът или така наречената „златна среда“. Това е единственият начин и двамата партньори да са доволни. Крещенето един на друг никога не е верният път, по който трябва да се решават проблемите.

3. Скандалите за това, че някой от партньорите е предпочел да бъде с приятелите си, вместо с любимия човек

Ако през времето, когато имате нужда от половинката си, тя винаги е насреща, няма причина да се драматизира, когато всеки от вас излиза сам с приятелите си. Все пак понякога човек има нужда от пространство, за да разбере какво всъщност има.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
8, не ми е проблем. Ама защо са ми изтрили хубавия коментар? Дадох такива прекрасни роли за шепотните шепи Минкови, а те май не им харесаха :((
5
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 8 години
=== e истинската "геройня"
4
0
 
0
 
! Отговори
Човек преди 8 години
Амин!
3
3
 
5
 
! Отговори
до === преди 8 години
Минко поне е забавен с глупостите си. Твоите са просто досадни.
2
6
 
10
 
! Отговори
Минко 47 г. ерген преди 8 години
Преди малко смазах каваля в Павел Баня.
1
11
 
16
 
! Отговори
=== преди 8 години
Мин..дил, как се казва колежката? Водка Недопита или Ракия Недолюбена? Дръж здраво и мечтай! Хахаха Сега си с хубавица и докато ти надува тромбончето ти пишеш в днес.бг? Хайде Минко малко да мислиш като пишеш! То е ясно, че си тотално обзет от фантасмагории, ама тука не сме ***, че да се връзваме на въжделенията ти, но е хубаво, че имаш мерак. Дано ти се отвори парашута и в реалността, не само в днес.бг.