Секс по приятелски

Как да превърнете приятеля си в свой интимен партньор?
76
Секс по приятелски
Снимка: Outnow.ch

Всеки търси голямата любов. Често бъркаме силното привличане и страстта от началото на връзката с любов.
Любовта обаче е много повече от това. Искрата на страстта обикновено прегаря бързо, а след нея остават различията и несъвместимостите, които впоследствие развалят връзката. 

Приятелството от друга страна е нещото, което крепи една връзка през годините. Много по-вероятно е отношенията ви с някого, с когото се разбирате приятелски да се запазят за по-дълго време, отколкото с друг, с когото ви свързва само страстта.

Ако имате добър приятел, за когото си мислите, че би бил страхотен партньор в живота, има вероятност и той да си го мисли. 

Как да превърнете приятеля си в свой интимен партньор?

Опитайте се да наблюдавате поведението на приятеля ви отстрани. Езикът на тялото говори много. Ако той се притеснява, вероятно причината е, че иска да ви признае чувствата си, но не е сигурен във вашите. 

Нервността, изпотяването на ръцете, погледите право в очите, стремежът за по-близък физически контакт – всичко това говори за интимен интерес. 

Използвайте възможността да се доближите и вие към него. Докоснете уж неволно пръстите му, когато му подавате чаша с кафе или си поиграйте с контакта с очи. Намекнете му всячески, че интересът му е забелязан и откликвате на него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
Или мъжкото момиче не си държи на 'мъжката' дума?Аз ли да те уча? Мъжката дума се дава на човек, който познаваш. Там тежи, защото като не я удържиш се лепи веднага на съвестта и личната ти карма, ако нямаш съвест, а понякога не само на личната ти, а на едни други карми...се лепи. Думата не е мъжка, когато я даваш във виртуален сайт пред четящи, които са ти никакви, а са просто обикновени драскачи като мен и теб.Аз ли да те уча? Жена да те учи какво е мъжка дума?! Колко тъжно... колко тъжно.
36
3
 
4
 
! Отговори
Щастливо неомъжена преди 8 години
Ако правиш секс с някого, той не ти е приятел.Това, мисля, е една от баналните постъпки, която огромния процент от хората (поне от жените смятат за грешка).Четейки такива статии, за кой ли път се убеждавам, че съм и щастливо старомодна :)
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНаистина ли има такива мъже?!Да се прежалят, за да не страда момичето!Ми такива *** се надявам да не познавам.Няма секс между приятели - след секса ако не са двойка, са двама погрешно рабирали се до тогава.
34
0
 
7
 
! Отговори
Бунак преди 8 години
Да ви имам и темите за статии! :D
33
0
 
3
 
! Отговори
до === преди 8 години
отдавна ти е време да се омъжиш.
32
1
 
6
 
! Отговори
многознайко преди 8 години
I. няма секс по приятелски, има сленг - факинг френдI. 1. факинг френд не е приятел, а човек за чукане. позната на сестра ми се оплакваше, че някакъв я чукал без да я целува, като ***! без да плащат и обикновено като се напият.II. сексът по приятелски разваля същественото - приятелството (което вече почти не съществува). един имал страхотна приятелка от детство докато тя не решила, да прави секс с него. оттогава не съм ги виждал заедно! а бяха готина двойка, можеха да създадат семейство, ако тя не се беше осралаIII. по отношение на авторката на "как да превърнем приятеля си в инт
31
0
 
6
 
! Отговори
4-ти километър преди 8 години
Шизофренията не прощава. Конкретния въпрос е защо имат достъп до "нета"?
30
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
Продължавай да опитваш, но МЕН няма да ме свалиш. Разбирай го както искаш! Буквално, преносно, виртуално, реално, псевдонаучно, фройдистки и филосовски, антигравитационно и тъпАционно, баш в твой стил!
29
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
35, некЪв *** написал в нета, че съм обикновена простачка с претенции на принцеса? И ко?Може да си мислиш, че на целия свят му дреме за твоето мнение, ама на един единствен човек НЕ МУ! Аз!Нито пари ми даваш, нито ме храниш, нито ме лекуваш, нито ме правиш щастлива, нито си в живота ми, нито от теб зависи нещо! Е, що трЕа ми дреме за теб? Една причина дай! На кое ме научаваш ти?! С кое си ценен? С КОЕ?! С НИЩО. НИЩО!
28
0
 
5
 
! Отговори
до === преди 8 години
А аз как да се изразя по-възвишено, че си една обикновена простачка с претенции на принцеса? Как бих могъл да ти го обясня така, че най-после да го проумееш? Няма да успея, IQ-то ти просто не позволява, колкото на едно паве е. Но ще продължавам да опитвам.
27
2
 
7
 
! Отговори
=== преди 8 години
"Приятелство между мъж и жена не съществува.Или има сексуално привличане,или са просто познати."Приятелство между мъж и жена съществува, но само при 1 условие. Единият от тях, този, които е имал някакво сексуално привличане го е подтиснал умишлено в себе си или все още го има, но е решил съзнателно да не го сподели или от страх, че жената ще се отдръпне или от страх, че ще станат нещо отвъд приятели.Приятел мой може да е съпругът на моя приятелка. Тоест,ако тя не може,той помага:все едно е тя.
26
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
30, и ти си същият!!!Прочети поне 10 пъти 19,20 и 21 мои коментари и ако не схващаш ВСЕ още какво съм написала ходи си полей главата със студена вода. Може да ти блесне!
25
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
29, как да се изразя по-възвисшено така, че да не ти кажа, че мисля, че си пълен тъ....р!Ами нали ако го познавам лично най-вероятно не е извратеняк бе и може пък да искам да правя секс с него! Може и да съм правила секс с него! Може да е човек, който познавам на живо и да сме си изкарали яко и пак да иска! Затова питам за име, познаваме ли се или не!?Тъъъ..........наРРР!
24
0
 
8
 
! Отговори
Enemy преди 8 години
А с враговете си може ли да правим секс ?
23
1
 
4
 
! Отговори
до 20 === преди 8 години
Т.е. на въпроса отговаряш с въпрос. Умно.
22
1
 
5
 
! Отговори
до 19 === преди 8 години
Да, евала на мен, че когато разни извратеняци ме попитат искам ли да правя секс с тях, аз отговарям с "не". Евала и на теб, че пишеш тъпотии, когато ти задават директен въпрос, но без да отговориш на това, което те питат.
21
0
 
43
 
! Отговори
Бат Пинко преди 8 години
Забелязвате ли ,че къде има секс статия първия в първите минути на публикуването на статията е Бат Минко ергена...100% бат Минко е част от екипа на сайта, и пуска коментар да нажежи обстановката и рибките да му се вържат и да цъкат рейтинг на сайта .... ххахахахаххаххах
20
4
 
36
 
! Отговори
вергил преди 8 години
Приятелство между мъж и жена не съществува.Или има сексуално привличане,или са просто познати.Никога досега не съм имал приятел жена,а само гаджета.Просто с приятелите имаме общи интереси,каквито с жените нямам.Жените се вълнуват от едни неща,мъжете от други.Не бъркайте познанството с приятелство.Това че сте в обща компания с някоя жена,не значи,че сте приятели.Познавам двама мъже,които наистина имат приятелки жени.Само че са обратни.А обратните и жените наистина имат общи теми за разговор.
19
0
 
18
 
! Отговори
Vesko преди 8 години
Всичко, което се казва в тази тема е, че връзката зависи дали момчето иска. А, не примерно ако не иска как да възбудите интереса му.Безмислена тема, защото авторката описва ситуация, в която момчето трябва да иска и да е приятел на момичето. Това в мъжките среди си има име "FRIEND ZONE". Най-големия кошмар на всички мъже.
18
0
 
18
 
! Отговори
Vesko преди 8 години
Авторката ипозлва стария елементарен трик, да се пишат сензационни заглавия (които може да нямат нищо общо с темата), за да привлекат вниманието на читатля към остатъка от статията.Ако игнорираме заглавието, истинската тема на статията е съвети към жените как да създадат сериозна връзка.