Факти за мъжката психика

Неверните мъже имат по-ниско IQ
21
Факти за мъжката психика
Снимка: Reuters

Мъжете са от Марс, а жените – от Венера! Всички сме чували това твърдение. То произлиза от различията в мисленето и действията на мъжете и жените в различните ситуации. 

Има неща в мъжката психика, които съществено се различават от тези в женската. Затова и ще ви представим няколко факта за спецификата на мъжката половина на човечеството. 

Факт: Мъжете също искат да са семейни. 

Широко разпространено е мнението, че жените са тези, които искат семейство, а мъжете – не. Често обвиняваме силния пол в желание за свободен и безгрижен живот. Това обаче не е истина. 

Мъжете искат семейство не по-малко от жените. Изневерите са по-възможни до навършването на тридесетата година на мъжете. След това приоритетите им се пренасочват към желанието за семейство. 

Факт: В природата на мъжете е да заглеждат жени. 

Не се сърдете на половинката си, ако засечете погледа му да шари по някоя непозната жена, с която се разминавате по улицата. 

Това се случва заради хормона тестостерон, който отговаря за мъжкото либидо, наред с други емоции като агресия и враждебност. 

Мъжете имат 6 пъти повече количества тестостерон от жените. Той потиска центровете в мозъка, отговорни за контрола на импулсите.

Повече по темата може да  прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до всезнаещата - коментар 2Извинете, госпожо/жице.. Когато се разминавам с красива жена, с пищни форми, добре облечена, секси походка и визия за която е отделила половин ден пред огледалото НЕ ЗА ДА СЕ ГЛЕДА САМА А ЗА ДА Я ЗАГЛЕЖДАТ е съвсем естествено да хвърля един поглед.Не бъркай селянията с оценянето на красотата, а по-скоро направи нещо за себе си за да може и теб да те заглеждат не само да се оплакваш по форумите анонимно!Всяка жена търси внимание, но не всяка си признава. Лек ден
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ъ!?
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трите равно е нарочен *** по тези теми
2
6
 
3
 
! Отговори
dp преди 8 години
Мъжете в БГ са смачкани просто защото живеят в затвор, ако и на затвора вратите да са му отворени. Кой е тоя дето е постигнал нещо в рамките на затвора (нещо различно от това надзирателите да го повишат до старши на група затворници, по-голяма или по-малка, смятащите се за "успели" *** са все така).Та разбирам жените, които се оплакват и ги презират.Самият аз съм мъж и не съм смачкан - но минах през самодоказване на Запад за целта,живота тук отдавна да ме беше смачкал без това.
1
4
 
7
 
! Отговори
вергил преди 8 години
Викаш щом зяпаме чужди жени значи не си мием краката и форсираме брички.А това с Айкюто също не го разбрах-каква е логиката мъжете с по-ниско айкю да изневеряват повече.Тогава *** и *** трябва да са като дон Жуан и Казанова.