Наистина ли красивите жени се влюбват в грозновати мъже?

Има ли такова явление?
29 юни 2015 23:00, Теодора Драгоева
60
Наистина ли красивите жени се влюбват в грозновати мъже?
Коко Роча и мъжът ѝ Джеймс; Снимка: gettyimages.com

Виждаме ги всеки ден и буквално са навсякъде. Красиви жени, които държат на своя външен вид и имат връзка със съвсем обикновени и често неособено красиви мъже. Такива двойки привличат вниманието ни, където и да се появяват.

Обикновено погледът ни се спира първо върху момичето, което винаги е много добре облечено, излъчва класа, увереност и самочувствие, но без да прекалява.

След това обръщаме внимание и на често определяната като „невзрачна“ силна половинка, която по всички критерии не отговаря визуално на своята дама.

Поглеждаме ги заедно и в главата ни започват да се въртят мисли от типа, че тази връзка трябва да се крепи единствено и само на финансови облаги или просто жената не е от най-интелигентните.

Всеки човек е склонен да постави подобен „етикет“ на социално явление от този тип и дори да отдели време, в което да разсъждава точно защо се получава така.

Истина ли е твърдението, че мъжете се привличат повече от визията, а жените са склонни да правят компромиси с нея?

Какви са истинските причини, които стоят зад една такава връзка?

1. Всички търсим различни неща в една връзка
Обръщаме по-голямо внимание на твърдението, че мъжете се влюбват първо във визията, а жените в емоционалния капацитет. Класическият пример за по-възрастен богат мъж с красива жена невинаги се дължи на финансово състояние.

Приоритетни за жените са представители на противоположния пол, които са интересни, талантливи и имат харизма. Това са все качества, които със сигурност взимат превес над просто красива външност.
Като цяло, нежната половина от човечеството не държи толкова много на визията на мъжа, колкото на неговите личностни характеристики.

В бъдещия партньор се оценяват повече страст, възможност да се посветиш на половинката и емоционална зрялост. Важно е да се поема отговорност за действията и да се допринася за развитието на отношенията, да се инвестира, но не във финансов аспект.

Относно стабилните доходи, това никога не може да бъде минус, тъй като осигурява много предимства и дава възможности, но не е основна причина, заради която да се срещаш с мъж. Жените искат някой, който наистина се интересува от тях и умее да комуникира.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
"Грозна" е дума, с която може да се опише душата ти, която блика от вулгаризми, тънко скрити зад маските на уважение, което не струва пет стинки. За насладите на моята не си тревожи и не съжалявай. Тя знае, усеща и лети с тялото ми. Грозните души не знаят как. Съжалявам, че си такъв. Може би някой ден ще разбереш как става.
29
0
 
3
 
! Отговори
до 48 преди 8 години
Уникалната поредна комплексарка, която иска някой мъж да и се върти около фустата, само защото тя е проста, неуверена в себе си, страхлива и не можеща да се оправя сама със собствените си комплекси и затова ги набутва на мъжа си, който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, по нейните думи трябвало да бъде по-грозен от нея, щот тя да се чувства спокойна! Моля?!С коя точно нещастна мозъчна клетка госпожи Красавици Грознодушкови ще си помислите, че сте по-КРАСИВИ от мъжа до вас!? Отвратена съм просто!
28
1
 
1
 
! Отговори
до 43 преди 8 години
Боя се, че човек, който иска да запълни нечии дупки не може да предизвика у мен ни грам респект.Примитивно продължавайте напред. Мъж, който вижда жените предимно като дупки - духовни и телесни е една огромна празна дупка и той нищо не може да запълни.
27
2
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Няма такова явление.Красивите жени се влюбват в богати мъже. :)
26
3
 
6
 
! Отговори
Ivanov преди 8 години
Жените се показват, а мъжете се доказват.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 41Аз само цитирах мненията на един философ и един психиатър. А иначе аз съм един примитив, който цял живот се стреми да запълва вашите празнини. В познанията и тези в духовен аспект, разбира се.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коко не е еротичен модел, чалгарка или плеймейтка, че да ви се харесва! Нямате те очи за подобни модели!
23
0
 
4
 
! Отговори
Кевин преди 8 години
До Заря 37Лошото е че взаимност има само в 0.001% от случаите. А до една друга коментираща - да, съвсем нормално е жената да е по-красияапо-красивата в една двойка, но не чак до степен да гледаме някакъв ангел с уродлив *** като Пеевски примерно.
22
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз лично, не че се имам за голямата красавица, но умирам от ужас при идеята гаджето ми да е по-добре изглеждащо от мен. Изобщо не става въпрос за пари, просто ще се чувствам супер неудобно, ако аз съм в ролята на грозното пате до някой манекен, просто жената трябва да е по-привлекателната в една връзка, така си осигурява и известно спокойствие.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Оногондур"Всичкообясняващо" - Вечно актуално!Вижте се и после "връзвайте кусур"!След този епизод на "Ералаш" стотици русначета са си научили урока ... за кОлелото и момичетата.Как личи, че тази поредица не я даваха у нас!
20
3
 
4
 
! Отговори
Ел Хубавец преди 8 години
До 29 СатирТи къде се намираш бе? Защо лъжеш така безсрамно? Всички жени в България знаят че АЗ имам най-красивия на Балканския полуостров. Дори сега като четат се подсмихват като Мона Лиза, щото знаят кой съм и се сещат. Толкова ми е красив че само с две показвания на плажа и предизвика финансовата криза в южната съседка. Никакъв GREXIT, само GRINPUT. Понякога и ин дуп.
19
1
 
3
 
! Отговори
Лъжльо Мошеников преди 8 години
Стига с тая Кокарача бе, разбрахме че я познавате
18
2
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
Колкото по-голям и дебел толкова по бързо свалят гащите. Някои даже още като го видят издут в панталона и не чакат да го вадиш ... пак за портофейла става дума
17
0
 
10
 
! Отговори
Индиго преди 8 години
Видя ли статия от този тип, веднага влизам да се забавлявам с коментарите на Минко! Минко, от рано ме караш да се смея.....
16
5
 
9
 
! Отговори
Сатир преди 8 години
Не отричам, грозен съм, но пък имам страхотен, истински красавец. Жените се влюбват в него и после няма отърване. Въпросът е да стигнем дотам, щото съм грозен и в началото незаслужено ме пренебрегват. А не върви при запознанство да го размахам, трябва време, обстановка. Но едно знам: жените са обсебени главно от три неща: сила (власт), (много) пари, (здрав) член.
15
0
 
22
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
До Минко 47 г. ергенАбе Минко, все съм виждал как се надува гайда, дудук, флейта, тромпет, кавал...ама как се надува мандолина никога не съм виждал. Можеш ли да ме светнеш :)))
14
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам за какво се спори. Откакто свят светува жената дава нежност и грижа, а мъжът осигурява зашита и препитание. Този модел е неизбежен, генетично заложен. Всичко останало е дрън-дрън. Който не го разбира да си страда тихичко, да философства и пр.,на света не му пука.
13
2
 
6
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
Естествено че търсят паралии,но такива дето са склонни да ги дават(за съответната услуга)!Никоя не обича Чичо Скруч!Иначе,за другото си има фитнес и тенис-инструктори,а и всякакви други надарени и услужливи хора.
12
4
 
36
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
Вадя го, слагам го на масата, и тя като го види директно вдига краката ... за портфейла говоря
11
2
 
13
 
! Отговори
Опитен преди 8 години
До 17Уважаема, без евтини провокации, моля. Тука има и много сериозни мъже, експерти, които знаят от какво се възбуждат жените. Потвърждавам само че някои от тези неща понякога са наистина доста странни, друг път шокиращи, а понякога дори и смешни. Но това се дължи на факта че сте недозавършени същества, да не употребявам думата непълноценни и винаги ще ви липсва "онова нещо". Поне според Ницше и Фройд де.